Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Εγω με το που φωναζω.......
"γυναικα παω γιαφκαααα....."
Σε 5 λεπτα εμφανηζετε το καφεδακι μου μετα κοματιου κεικ.......
Εεε...δεν μου παει καρδια να την διωξω και την βαζω να μου δηνει καληκες.....my man..my man..my man.
εγω αμα εχω τη γυναικα διπλα μπουρλοτα θα φτιαξω!.fiurius.

Εεε...δεν μου παει καρδια να την διωξω και την βαζω να μου δηνει καληκες.....my man..my man..my man.
Που τις βρισκετε ρε καλλιτεχνες???.fff.

Μιχαλη, θα μας τρελανεις ρε φιλε;;;.what.
Εγω οχι μπουρλοτα θα φτιαξω που λεει και ο φιλος πιο πανω, αλλα θα με κανει μπουρλοτο!!!:D

Ρε μιχαλη εισαι τρελλοοοοοοοοοοοος.hair. ποτε μα ποτε δεν ανακατευουμε γυναικες μ τα χομπυ μας ποτε μα ποτε.εκει παμε για να ηρεμησουμε και να φυγουμε μακρια τους ρε φιλε.....χωρια που πρεπει να πας παιξεις και κανα τζοκερ.xm.

Ρε μιχαλη εισαι τρελλοοοοοοοοοοοος.hair. ποτε μα ποτε δεν ανακατευουμε γυναικες μ τα χομπυ μας ποτε μα ποτε.εκει παμε για να ηρεμησουμε και να φυγουμε μακρια τους ρε φιλε.....χωρια που πρεπει να πας παιξεις και κανα τζοκερ.xm.

Ρε φιλαρακι....εδω καθε φορα που καθαριζω τη σουραυλο μου λεει.....εγω ποτε θα ριξω μερικες....
.pray to God..pray to God..pray to God........,....
Πες μου εση τωρα......τη να κανω.....???????

Καλησπέρα παιδιά....ποια θεωρείτε πιο {μαλακή }τουφέκια για έναρξη?cx 2000 1.6×32 686 1,65×32. 688 1,6×32 με Α1 πυρίτιδα? Με super g 22 σε Τ2nsi. Μιλάω πάντα για 32 γραμμάρια γιατί είμαι κολλημένος και δεν χρησιμοποιώ πιο ελαφριές τονώσεις...

Καλησπέρα σε όλη την Παρέα,
Θα ήθελα τη βοήθεια σας σχετικά με ένα setup το οποίο μου αρέσει και θα ήθελα να το φτιάξω με τα χεράκια μου..
Κάλυκας Τ1-12/70 - Καψούλι CX2000 - Συγκεντρωτήρας Cheddite Aquilla 22 - Σκάγια Ν.9 ή Ν.8 στα 32 γρ.
Η πυρίτιδα που θα ήθελα να χρησιμοποιήσω είναι η Aquilla ή την A1 και το κλείσιμο να είναι στρογγυλό ρηχό ρέλι με πλαστικό δίσκο σε μηχανή Λανάρα χεριού.
Την εμπειρία σας σχετικά με την ποσότητα πυρίτιδας που πρέπει να βάλω καθώς και το τελικό ύψος του φυσιγγιού (πρέπει να κοπεί δεν πρέπει ..?)
Η άλλη συμβουλή που έχετε..
Ευχαριστώ πολύ ..

1.65-70χ32.
κοψιμο καλυκα στα 65mm.
ρελιασμα με το βαθυ του Λαναρα η ακομη καλυτερα με το "ζαμα"του.
Βαθος ρελιου τουλαχιστον 2.60mm.
Τελικο ύψος 60.00-60.10mm.
Ευχαριστώ Γιάννη για τη βοήθεια σου ...
Μια απορία το "ζαμα" τι είναι..?

Status
Not open for further replies.
Back