Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.

Καλησπέρα. Μήπως μπορεί να μου πει κάποιος συνάδελφος πια είναι η πυρίτιδα που έχουν τα πυρκάλ Άρτεμις; Ευχαριστώ
Γενικά η Πυρκάλ δεν χρησιμοποιούσε στανταρ πυρίτιδες στα φυσίγγια της. Της περισσότερες φορές όμως στα derby και τα artemis έβρισκα MBx32. Χωρίς να παίρνω όρκο γιατί από φωτογραφία είναι δύσκολο να πει κανείς μάλλον η προαναφερθείσα είναι, οπότε είναι από τις καλές παρτίδες. Τα είχες καβάτζα ή τα βρήκες σε κατάστημα?

Γενικά η Πυρκάλ δεν χρησιμοποιούσε στανταρ πυρίτιδες στα φυσίγγια της. Της περισσότερες φορές όμως στα derby και τα artemis έβρισκα MBx32. Χωρίς να παίρνω όρκο γιατί από φωτογραφία είναι δύσκολο να πει κανείς μάλλον η προαναφερθείσα είναι, οπότε είναι από τις καλές παρτίδες. Τα είχες καβάτζα ή τα βρήκες σε κατάστημα?
Ευχαριστώ gp106. ;Έχω καβάτζα μερικά κουτιά από παλιά.

Ευχαριστώ gp106. ;Έχω καβάτζα μερικά κουτιά από παλιά.
Κι εγώ το ίδιο! Εννοείται πως δεν τα ρίχνω.....μετά από χρόνια μπορεί να έχουν συλλεκτική αξία!!!;)
Πάντως κρίμα για μια τέτοια βιομηχανία να πάει άπατη ή να την πάνε άπατη :mad:

Να ρωτησω κατι φιλοι...
Με τη μηχανη lee κ σε νεο καλυκα με υψος 69.4 cheddite κ μια δοσολογια για 32γρ με ταπα aquilla 22 ... κ κλεισιμο αστερι ..;;ο καλυκας πρεπει να κοπει.. ;;; ποιο το υψος που πρεπει να εχει..;;
Μετα το ρελιασμα ποιο θα πρεπει να ειναι το τελικο υψος του ..;;

Να ρωτησω κατι φιλοι...
Με τη μηχανη lee κ σε νεο καλυκα με υψος 69.4 cheddite κ μια δοσολογια για 32γρ με ταπα aquilla 22 ... κ κλεισιμο αστερι ..;;ο καλυκας πρεπει να κοπει.. ;;; ποιο το υψος που πρεπει να εχει..;;
Μετα το ρελιασμα ποιο θα πρεπει να ειναι το τελικο υψος του ..;;
Βαγγελη,πες μας κατ'αρχας,που βρηκες καλυκα Cheddite 69.4!.asking.

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back