CSB-6 KAI CSB-5 ...Ποια από τις σκοπευτικές πυρίτιδες είναι ποιο καλόβολη με τα ογκομετρικά(24 & 28);
Ευχαριστώ Στέλιο, και με πολλές διαθέσιμες συνταγέςCSB-6 KAI CSB-5 ...![]()
Παίδες εριξα το 29αρι που ειχα ανεβασει στις βλητικες δοκιμες στα 40 σχεδον μετρα σε κουρουνα και ενω εμεινε σεκος και καπνισε, εβγαλε παρα πολυ αιμα.
Υπερβολικη η ελλειπής δυναμη;
Αντε ρε λιυυκε... .buy.
αν το εριχνες στα 40,5 θα ηταν αλλιως.επρεπε να την αφησεις να φυγει λιγο
.banana..banana.
ha haaaΑντε ρε λιυυκε... .buy.
Μήπως ήταν υπερτασικιά;Παίδες εριξα το 29αρι που ειχα ανεβασει στις βλητικες δοκιμες στα 40 σχεδον μετρα σε κουρουνα και ενω εμεινε σεκος και καπνισε, εβγαλε παρα πολυ αιμα.
Γιάννη έχω εγώ μια πολύ ωραία συνταγή για τσίχλες: 32γρ σκάγια σαλιωμένα g3000 3.70 μασημένη σε μαλακό δερματάκι σφεντόνας και ρίχτου!!!Καλημέρα στην παρέα, επειδή κάνω τα πρώτα μου βήματα πάνω στην ιδιογόμωση θα ήθελα να με βοηθήσετε να βρω ένα δοκιμασμένο setup πάνω στην G3000 με αστεροειδες εξαρι για να το δοκιμάσω στην τσίχλα . Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
Γιατί αυτό να έχει σχέση με τη διάτρηση ??? Πρόσεξες σε ποια σημεία είχε φάει τα σκάγια ????Παίδες εριξα το 29αρι που ειχα ανεβασει στις βλητικες δοκιμες στα 40 σχεδον μετρα σε κουρουνα και ενω εμεινε σεκος και καπνισε, εβγαλε παρα πολυ αιμα.
Παντού το πηρανε τα σκαγια Στέλιο. Λαιμο, στηθος, πόδια. Αιμα έτρεχε απο τον λαιμο περισσότερο. Τετοιο πραγμα δεν είχα ξαναδει. Ειχε λιμνασει στο χωμα! .llk.Γιατί αυτό να έχει σχέση με τη διάτρηση ??? Πρόσεξες σε ποια σημεία είχε φάει τα σκάγια ????
Θέλει σκέψη ??? την έσφαξαν - της έκοψαν τις καρωτίδες ...Αιμα έτρεχε απο τον λαιμο περισσότερο.
Λες να εφαγα φρικη αδικα;Θέλει σκέψη ??? την έσφαξαν - της έκοψαν τις καρωτίδες ...![]()
Παρακολούθα, στα ματωμένα θηράματα, πού έχουν φάει σκάγια (και τα μη ματωμένα επίσης). Σκέψου, ή βρες, πώς περίπου είναι το κυκλοφοριακό τους σύστημα, δηλ. ποιες είναι και από που περνούν οι βασικές αρτηρίες ... Έτσι θα βγάλεις μόνος σου συμπέρασμα σχετικά με το πως και γιατί ... και αν έχουν σχέση τα φυσίγγια ...Λες να εφαγα φρικη αδικα;
Γενικα ειχα στο μυαλο μου οτι αιμα κυριως κανουν τα αδυναμα φυσιγγια.
Θα τα ξαναριξω, να τσεκαρω![]()
Θα το εχω κατα νου. Ευχαριστω Στέλιο!Παρακολούθα, στα ματωμένα θηράματα, πού έχουν φάει σκάγια (και τα μη ματωμένα επίσης). Σκέψου, ή βρες, πώς περίπου είναι το κυκλοφοριακό τους σύστημα, δηλ. ποιες είναι και από που περνούν οι βασικές αρτηρίες ... Έτσι θα βγάλεις μόνος σου συμπέρασμα σχετικά με το πως και γιατί ... και αν έχουν σχέση τα φυσίγγια ...![]()
Δικιο έχεις Βικτωρα. Ειδικα αν αναλογιστουμε και το μεγαλο μεγεθος αυτων των πτηνών.Τολη, φαντασου οτι το καημενο το πτηνο εχει καμποσο αιμα. Αν σπασεις αρτηρια που το αιμα εχει πιεση, ειδικα κεντρικη αρτηρια, θα γεμισει αιμα ο κοσμος.