εννοείς πυρίτιδα 2.00 σκάγια 36γρ??ΑΟ 2×36 αψωγη
εννοείς πυρίτιδα 2.00 σκάγια 36γρ??ΑΟ 2×36 αψωγη
Γιαννη ειναι ερωτας ε;;C7!!![]()
ΑΟ 2×36 αψωγη
Θοδωρη και Λαμπη σας ευχαριστώΜέ 688 οπώσδήποτε![]()
Ναι πετρο 2γρ μπαρουτι και 36γρ σκαγια.εννοείς πυρίτιδα 2.00 σκάγια 36γρ??
Μπράβο Γιάννη ! Όμορφα![]()
Τα πρώτα επιτυχημένα χάρτινα αστέρια,θέλει πολύ δουλειά το χάρτινο...
Για να δούμε αν κάνουν τίποτα στις δοκιμές..
Κατέβασε την σε 67άρι κάλυκα στο 1.50 με 688 με το ίδιο κυάθιο κ θα ...εργαστεί .what..what..what.παιδιά έχει δοκιμάσει κάνεις την g3000 σε 28 γρ. ;;; στο 1.55 αστέρι 30γρ cx2000 δουλεύει καλά, αν αφήσω το1.55 με ρέλι και 28γρ θα δουλέψει;;;;
ρέλι ή αστέρι???Κατέβασε την σε 67άρι κάλυκα στο 1.50 με 688 με το ίδιο κυάθιο κ θα ...εργαστεί .what..what..what.
ΑΟ 2×36 αψωγη
Βγαζει δυναμη ναι κ το θελει το κρυαδακι του... Σκορπιζει λιγο με τη ζεστη... Το εστησα πριν λιγους μηνες που επαιξα μαζι της...Βγαζει δυναμη???ειναι δυνατο η μονο για παγωνια κανει..? Για δωσε πληροφοριες σετ απ, θερμοκρασιες κλπ...
Με 686 καψουλι εχει μετριθει σε κανονακι 820 περιπου αλλα εγω το παταω στο 57,5Βγαζει δυναμη ναι κ το θελει το κρυαδακι του... Σκορπιζει λιγο με τη ζεστη... Το εστησα πριν λιγους μηνες που επαιξα μαζι της...
Δεν μου αρεσει στην αισθηση ομως αυτη η πυριτιδα... Κοφτη κ αποτομη, προτιμω την M92S...
Για καντο στα 58.00 να δης....Με 686 καψουλι εχει μετριθει σε κανονακι 820 περιπου αλλα εγω το παταω στο 57,5
Ας πάνε..Αν καθαρίζονται άμεσα κ όπως πρέπει τότε τι πρόβλημα μπορεί να υπάρξει..Στις καραμπίνες όμως και ειδικά τις αερίων τι γίνεται που τα αέρια της καύσης πάνε σχεδόν παντού???
Τασο γεμιζω χρονια με sipe τη ζημια την εκανε ποιο πολυ το καψουλι 6,45Εται λέγεται κ γράφεται από πολύ παλιά κ έτσι πρέπει να είναι..
Αφού όμως είσαι πολύ επιμελης με την καθαριότητα τότε δεν έχεις να φοβασε τίποτα..