Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Mια συντομη κουβεντα που ειχα με τον Θεοδωριδη παντως σημερα, μου ειπε οτι δεν θα συναντησουμε προβλημα διαθεσιμοτητας. Θα δουμε τι θα γινει παντως...
Σου ειπε ποιες θα εχουμε διαθεσιμες απο εδω και περα;

για ριχτο το..
Ειπαμε για πολυ κρυο οκ.καλυκας με μεγαλο παφυλα cheddite καψουλι 688, ΑΟ 2.10/215,15αρης draco η gt, 36/37 γραμμαρια πολυ σκληρα σκαγια απο 3 νουμερο και κατω,και το κερασακι στην τουρτα 2γρ αλευρι η χοντρο μπαφερ στο 1/1.3. ΠΡΟΣΟΧΗ πρεπει αφησουμε 13/14 χιλιοστα ελευθερου καλυκα πριν το κλεισουμε και να γινει σφιχτο και ρηχο ρελι.τρομερες ταχυτητες με μεγαλες διατρησεις.δουλευει πολυ καλα και με στρωματοποιηση αλλα δεν το γραφω γιατι θα με μπαναρουνε σιγουρα.sarcastic.

Αυτα που μου αρεσαν εμενα.. Ολα ειναι με 8αστερο αστεροειδες κλεισιμο...;)
ΜΒ32
cx2000-1,72-34-z2m21-57,5
cx2000-1,80-33,5-drago20-57,4
686-1,80-35-z2m18-57,7
MB36
cx2000-1,93-36-dargo20-57,7
686-2-37-z2m15-57,7
M92S
cx2000-2,10-37-z2m15-57,7
TECNA
cx2000-1,95-36-drago20-57,5

Αυτα που μου αρεσαν εμενα.. Ολα ειναι με 8αστερο αστεροειδες κλεισιμο...;)
ΜΒ32
cx2000-1,72-34-z2m21-57,5
cx2000-1,80-33,5-drago20-57,4
686-1,80-35-z2m18-57,7
MB36
cx2000-1,93-36-dargo20-57,7
686-2-37-z2m15-57,7
M92S
cx2000-2,10-37-z2m15-57,7
TECNA
cx2000-1,95-36-drago20-57,5
Το τεκνα κατι μου θυμιζει κατι μου θυμιζει......sarcastic..sarcastic..sarcastic..RESPECT.

Tον ρωτησα για αυτες που γεμιζω εγω, οποτε δεν ξερω παραπανω. ΜΒ32, AS και G2000

Mου ειπε οτι δεν θα υπαρξει προβλημα, οτι θα αυξηθει η τιμη λογω συσκευασιων, αλλα δεν περιμενει προβλημα με τι διαθεσιμοτητα τους.

Tον ρωτησα για αυτες που γεμιζω εγω, οποτε δεν ξερω παραπανω. ΜΒ32, AS και G2000

Mου ειπε οτι δεν θα υπαρξει προβλημα, οτι θα αυξηθει η τιμη λογω συσκευασιων, αλλα δεν περιμενει προβλημα με τι διαθεσιμοτητα τους.
Δεν πιστευω να δωσει ο μαυρουλης σε κιλα αλλα και παλι μακαρι

Οσο και αν σου φαινεται περιεργο, καμμια φορα αυτη η μικροποσοτητα κανει διαφορετικη τουφεκια.
Δεν μου φαίνεται περίεργο Βίκτωρα, απλά τον "σκαλίζω" γιατί εκεί γύρω είναι η γεμισιά που θέλω ... :) Στα 35 με 36 γρ με ΜΒ36 για Νοέμβρη ως και Γενάρη. Τίποτα ιδιαίτερο, ούτε εξωπραγματικές πατέντες, τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουν η στόχευση, η κάννη και τα τσοκ ;)

Δεν μου φαίνεται περίεργο Βίκτωρα, απλά τον "σκαλίζω" γιατί εκεί γύρω είναι η γεμισιά που θέλω ... :) Στα 35 με 36 γρ με ΜΒ36 για Νοέμβρη ως και Γενάρη. Τίποτα ιδιαίτερο, ούτε εξωπραγματικές πατέντες, τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουν η στόχευση, η κάννη και τα τσοκ ;)

Σοστα τα λες Γιωργο αλλα αμα μπλεξεις με αυτα... αστα να πανε.Ασχετο σημερα με εχειπηασει μια μελανγχ. που τελ. το κυν.που δεν εχω ορεξη να παω πουθενα..no.

Mb36 1,95×36 σε καλυκα 12\70/\16.καψουλι 688.και z2m18 στο οπλο που Έχεις θεριζει

Ασχετο σημερα με εχειπηασει μια μελανγχ. που τελ. το κυν.που δεν εχω ορεξη να παω πουθενα
Εμενα τα τελευταια 4 -5 χρονια δεν με πιάνει μελαγχολία γιατι δεν εχει τσιχλες..Τι ειχα και τι έχασα..
Παλιά που ειχε πουλιά ,μολις τελείωνε το κυνηγι με έπιανε κατάθλιψη βαριάς μορφής...sarcastic.

Και για ποιο λογο διαλεξες τη ΜΒ36 alter και οχι καποια πιο προοδευτικη που στα γραμμαρια που θελεις θα σου δωση μεγαλυτερες ταχυτητες συγκετροσεις και διατρησεις με λιγοτερα bar .my man.σε σχεση με τη mb36;

Και για ποιο λογο διαλεξες τη ΜΒ36 alter και οχι καποια πιο προοδευτικη που στα γραμμαρια που θελεις θα σου δωση μεγαλυτερες ταχυτητες συγκετροσεις και διατρησεις με λιγοτερα bar .my man.σε σχεση με τη mb36;
σαν ποια π.χ. ????

Πάντα βγάζοντας συμπεράσματα στον κυνηγότοπο και μετά από αρκετά χρόνια "ταλαιπωρίας" και τριβής, είδα στα λεγόμενα βαριά φυσίγγια ότι μου ταίριαζε καλύτερα η ΜΒ36. Θες τόσο σε σχέση με τεχνικά χαρακτηριστικά (μέταλα, κάνες, όπλα) όσο και σε ανθρώπινους παράγοντες (αντιδράσεις, προσκοπεύσεις, στόχευση), διαπίστωσα ότι αυτή η μπαρούτι με καλύπτει και είναι μία μπαρούτι αρκετά δοκιμασμένη σε διάφορα set up για να βρεθεί μια χρυσή τομή για μαλακούς όσο και πιο άγριους καιρούς. Δεν είμαι φίλος των ακραίων επιλογών και των εξειδικευμένων φυσιγγίων γιατί σε περιορίζουν στην χρήση τους.
Υποψιάζομαι οτι ο Γιωργος διάλεξε την ΜB 36 γιατι με αυτή γεμίζονταν τα αγαπημένα του πυρκαλ σούπερ..:)
Να σου πω την αλήθεια, δεν μου πέρασε από το μυαλό, αλλά αν μπορούσα να φτιάξω ένα τέτοιο φυσιγγακι θα ήμουν ευτυχισμένος.

Last edited by a moderator:
Status
Not open for further replies.
Back