Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ημισοβαρη...

Χωρις πλακα ομως, εαν οταν γεμιζεις τα φυσιγγια (αν οι καλυκες δεν ειναι καινουριοι) προσεξε πως μπαινουν τα καψουλια. Αν ειναι σφηνωτα αρκετα, πιθανοτατα δεν χρειαζεται στεγανωτικο.

καλησπερα παιδια περα απο την πλακα εγω στους καλυκες που πεζει το καψουλι γιατι τιν εχω πατησει πολλες φορες βαζω μανο .χθες γεμισα για τσιχλα με d20 1,50 30,5γρ 22gualandi και cx 2000 σημερα το δοκιμασα σε απογευματινο με remington1100 και πηρα πουλια τα λιγα βεβαια που ειδα σε οριακες ντουφεκιες ,αυτο που που εκανε εντυπωση ειναι η ταχυτητα τις

Ημισοβαρη...

Χωρις πλακα ομως, εαν οταν γεμιζεις τα φυσιγγια (αν οι καλυκες δεν ειναι καινουριοι) προσεξε πως μπαινουν τα καψουλια. Αν ειναι σφηνωτα αρκετα, πιθανοτατα δεν χρειαζεται στεγανωτικο.
Υπάρχει κάποιο υλικό-βερνίκι που να μπορείς να περάσεις με ένα πινελάκι από πάνω το αστεροειδές κλείσιμο ενός φυσιγγίου και ίσως το καψούλι, για να μην πάρει νερό εσωτερικά, ακόμα και αν σου πέσουν μέσα στο νερό; Εννοείται να είναι ακίνδυνο κάτι τέτοιο. Ένα γυναικείο μανό για νύχια θα έκανε δουλειά;
Αυτο που μπορεις να βαλεις στο αστερι οταν εχει μεσα bafer ειναι το top coat αυτο που βαζουν για σκηρυνση νυχιων;)

Τορα που τελ.το κυν.παραθετω τα set up που δοκιμασα φετος και μου εδωσαν θηραματα. m 92s 2.15/ cx2000/ z2m 15/ 41gr vo3 +1gr bafer. 57.8xil πολη γρηγ. και συγκ. Μπορουμε να το στισουμε και σε magnum στα 64χιλ. με αλλο συγκεντ. jk6 1.70 /cx2000 /drago20 / 35gr vo5 57.7xil jk6 1.80 /cx2000 /drago20 / 35gr vo5 57.7xil πολη κρυο. mb32 1.75/ cx2000 / z2m21 / 34gr vo6 57.7xil AO στα44γρ. πατενταρισμενο σε νο1 καιΒΒ θανατος

Τορα που τελ.το κυν.παραθετω τα set up που δοκιμασα φετος και μου εδωσαν θηραματα. m 92s 2.15/ cx2000/ z2m 15/ 41gr vo3 +1gr bafer. 57.8xil πολη γρηγ. και συγκ. Μπορουμε να το στισουμε και σε magnum στα 64χιλ. με αλλο συγκεντ. jk6 1.70 /cx2000 /drago20 / 35gr vo5 57.7xil jk6 1.80 /cx2000 /drago20 / 35gr vo5 57.7xil πολη κρυο. mb32 1.75/ cx2000 / z2m21 / 34gr vo6 57.7xil AO στα44γρ. πατενταρισμενο σε νο1 καιΒΒ θανατος
Ρε φιλαρακι αυτη η jk6 ειναι καλη........γιατι δεν βλεπω να κυκλοφορη και πολυ.sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Και για κιχλες και τριγονια . sipe 1.45 / cx2000 / acuila 26 / 32gr vo9 57.6 xil.../ A1 1.65 /cx2000 / καρδαρα22 / 32γρ νο9 57,6χιλ../ mb32 1.73 /cx2000 /καρδαρα22 /34γρ νο9 57,6χιλ. Αυτο το τελ. το χαρηκα πολλη ακομα και στα σαρσελια και ειναι σηνταγη του Αρι.

Αυτο που μπορεις να βαλεις στο αστερι οταν εχει μεσα bafer ειναι το top coat αυτο που βαζουν για σκηρυνση νυχιων;)
Πως φαίνεται ο έμπειρος ο άνθρωπος ... .RESPECT. Γι'αυτό το λόγο ρώτησα αλλά που μυαλό τα παιδάκια, να μπει νερό στο αλευράκι, να γίνει ζυμαρούλης και να σκάσει καμιά κάννη ... .kkk.

Πως φαίνεται ο έμπειρος ο άνθρωπος ... .RESPECT. Γι'αυτό το λόγο ρώτησα αλλά που μυαλό τα παιδάκια, να μπει νερό στο αλευράκι, να γίνει ζυμαρούλης και να σκάσει καμιά κάννη ... .kkk.
Δεν ειναι και απαραιτητα κακο να γινει ζυμαρουλης alter.my man.πιστευω θα σου αρεσουν και περισοτερο,οσο για το σκασιμο θα ειναι σαν να ριχνεις μονοβολο για καποια μετρα........μετα θα σπαει

Σημερα καθαρισα τα σκαγια απο τα μπαφερ πρωτα κτηπημα μες στο δοχειο δυνατουστικα και μετα φυσημα σε ενα σεσουαρ,εγινανε καθρεπτης ακομα και αυτα που εχανε κολληση μεταξη τους.

Και για κιχλες και τριγονια . sipe 1.45 / cx2000 / acuila 26 / 32gr vo9 57.6 xil.../ A1 1.65 /cx2000 / καρδαρα22 / 32γρ νο9 57,6χιλ../ mb32 1.73 /cx2000 /καρδαρα22 /34γρ νο9 57,6χιλ. Αυτο το τελ. το χαρηκα πολλη ακομα και στα σαρσελια και ειναι σηνταγη του Αρι.
Βαλε spark βαλε spark στη sipe..............και λιγο παραπανω πυριτηδα φιλαρακι να δεις θαυματα

Σημερα καθαρισα τα σκαγια απο τα μπαφερ πρωτα κτηπημα μες στο δοχειο δυνατουστικα και μετα φυσημα σε ενα σεσουαρ,εγινανε καθρεπτης ακομα και αυτα που εχανε κολληση μεταξη τους.
Ζητηται παιδι απο ζαχαρ. για ξεσκονισμα κουραμπιεδων.Μησθος αναλογος προσοντων..sarcastic..sarcastic.

Πιστευω που απο του χρονου δεν θα υπαρχουν παραπανω απο 5-6 πυριτηδες για ιδιογομοση και αυτες μονο συσκευασμενες,θα πανε το λιγοτερο 10 με 15 παραπανω ευρο το κιλο.πυριτηδες τις bellagri δεν θα υπαρχουν καθολου εκτος αν αγοραστουν σε 20 κιλο ουτε κατι εξωτικες που βρισκαμε κατα καιρους.να μου πεις αγοραζουμε 20κιλο σε ομαδικη παραγγελια το σπαμε και το μοιραζομαστε 3-4 φιλαρακια αλλα σε ποιανου το ονομα θα χρεωθει......οποτε οσοι πιστοι και φανατικοι τις ιδιογομοσης οπως εγωπου δεν καταδεχωμαι να βαλω αγοραστα φυσιγγια τα τελευταια 15 χρονια σε κανενα οπλο μου πρεπει να αλλαξουμε λιγο συνηθειες η και πυριτηδες....................:(:mad:

Παροτι δεν ειμαι πολυ φιλος των πολυ βαρειων γομωσεων, διαισθανομαι οτι αυτο το setup δεν θα με χαλαγε καθολου.
Παυλο το χοντρο σκαγιο για να αποδοση σωστα θελει δυστηχως γραμμαρια αλλα το συγκεκριμενο σετ απ ειναι αρκετα γρηγορο.....θελεις ενα στα 36 για πολυ κρυο με ΑΟ;

Mια συντομη κουβεντα που ειχα με τον Θεοδωριδη παντως σημερα, μου ειπε οτι δεν θα συναντησουμε προβλημα διαθεσιμοτητας. Θα δουμε τι θα γινει παντως...

Status
Not open for further replies.
Back