Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
ε τοτε ρε φιλε γιατι aquila??μεινε στη g3000 και μην ψαχνεσε
Γνωμη μου και μενα ειναι να φτιαξεις ενα φυσιγγι, ει δυνατον με ενα νουμερο σκαγι πχ 8 ή 8μιση, και να παιζεις μονο μ'αυτο σε ολα τα μικρα αποδημητικα
σας ευχαριστώ
g3000 λοιπόν 8μιση και λίγα 7μιση για την έναρξη στα περιστέρια και καρακάξες....τι λέτε;;;;;

το έχω διαβάσει το άρθρο , αλλά επειδή αναφέρομαι σε διαφορά 0,02 χιλιοστά ρωτάω αν πραγματικά έχει διαφορά στη τουφεκιά...
H παραμικρη αλαγη που θα γινει κατά την συναρμολογιση φερνει αλαγες στην τουφεκια,αν εισαι ευχαριστημένος με το 57,50 κατά την δικη μου αποψη οι διαφορες που θα εχεις με το 57,30 δεν θα είναι σοβαρες

Μάκη κοίτα πως έχουν τα πράγματα, η aquilla με βοριά ξυρίζει, με νοτιά κλάνει. Για να κάνει μπάσιμο πρεπει να κάνει βοριά οπότε θα πηγαίνει καλά. Αν δεν κάνει βοριά δεν θα κάνει μπάσιμο, οπότε δεν θα τουφεκίσεις, άρα δεν θα έχεις παράπονο :D.

για τα μπασίματα του χρόνου και μέχρι μέσα Νοεμβρίου καλή δεν θα είναι;;;;.....για πιο μετά θα γεμίσουμε g3000 αλλά θα τα πούμε στην πορεία :)
Mακη εφοσον μιλαμε για ιδιογωμοση θα σου προτεινα την κορωνιδα της baschieri την mb 32.Δεν συγκρινεται με την g3000,παλιοτερα ξεκινησα με την g3000 και πλεον γεμιζω αποκλειστικα με mb32 κανει την διαφορα!!!;)

E να τωρα, εγω πως να διαφωνησω; Ξερετε το κολλημα που χω με την ΜΒ32. Σπανιες οι περιπτωσεις που με εχει αφησει δυσαρεστημενο, αλλα μιλαμε για μια μερα με τρομερη ζεστη, που κανενα φυσιγγι δεν τραβαγε οπως αναμενοταν, και γω προφανως δεν ημουν και στην καλυτερη φορμα. Αν τιθεται θεμα χρηματων πηγαινε στην G3000. Αν οχι, τοτε ψαξου λιγο με την ΜΒ και σου εγγυωμαι πως δεν θα την αλλαζεις μετα. Αν ο φιλος σου εχει βυσματα ηδη ομως, ο μικροτερος ογκος των πυριτιδων της B&P ισως σου κανει προβλημα.

τα κυνήγια που κάνω και στις περιοχές που τα κάνω η g3000 νομίζω ότι είναι μια χαρά....δεν θέλω ν ανέβω και οικονομικά για την τσίχλα
για αρχή της περιόδου σκέφτομαι και την g2000 σε 28γρ που φέτος με άφησε κάτι παραπάνω από ικανοποιημένο

Last edited:
σας ευχαριστώ
g3000 λοιπόν 8μιση και λίγα 7μιση για την έναρξη στα περιστέρια και καρακάξες....τι λέτε;;;;;
Δοκιμασε και την gm3 ειναι πολυ αξιοπρεπες πυριτηδα αφου τη θες για τα μπασιματα σε 1.50/32 και 1.55/32 σε 7.5 αρια ταχυτατη και πολυ καλες κατανομες χωρια που γεμιζετε μια χαρα με τη μηχανη........

Δοκιμασε και την gm3 ειναι πολυ αξιοπρεπες πυριτηδα αφου τη θες για τα μπασιματα σε 1.50/32 και 1.55/32 σε 7.5 αρια ταχυτατη και πολυ καλες κατανομες χωρια που γεμιζετε μια χαρα με τη μηχανη........
. Mε τι συγκεντρωτηρα την κλεινεις???

. Mε τι συγκεντρωτηρα την κλεινεις???
Κλεινω με ακουιλα 21 η gt 21 για τα μπασιματα στα 7.5 αρια μου βγαζουν ποιο σφισχες ντουφεκιες,και 24 τσιοβανι για 8-9 ποιο μετα στη σεζον.ειδικα με τον ακουιλα 7.5αρια στενο τσοκ αν πιστεψεις στην προσκοπευση θα κανεις θαυματα.........καψουλι παντα 688 η 2000

Status
Not open for further replies.
Back