Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Να συμπληρώσω και στα γραμμάρια κατά την άποψή μου...
Στην ιδιογομωση ναι,ειναι ευκολο με μικροαλλαγες, στα εμπορικα δεν ειναι απαραιτητο για μενα... Ειναι αναλογα με την συνταγη που χρησιμοποιουν...

Το ξεπερναμε αυξάνοντας την μαζα των σκαγιων, δηλ αυξανουμε κατά ένα νουμερο τα σκαγια
Εννοειτε μειώνουμε κατά ενα νούμερο τα σκάγια, π.χ.από νούμερο 9 σε 8;
Πολυ χρήσιμα τα παραπάνω...well done.

Ας το κάνει το -15 και το -20, να γίνουν όλα κόκαλο, να ψάχνουν τα παπιά να βρουν ξεπάγωτο και όλα τα άλλα τα βρίσκουμε. Ένα καλό, όχι ακριβό, φυσίγγι εμπορίου μα χαρά σκοτώνει από 20 ως -20.

Καλησπέρα παιδιά!Αν ένα φυσίγγι το κλείσουμε στα 57,5 και το ίδιο το κλείσουμε στα 57.3 θα έχει μεγάλη διαφορά?Απο αποψη κατανομής .Σημείωση η πυριτιδα είναι Α1 και το καψούλι Μ686 αν αυτό βοηθάει. ..

προχωρώ σε αγορά υλικών για να γεμίσω 600 φυσίγγια περίπου με τα εξής χαρακτηριστικά
aquila 1.70 σκάγια 9αρια 32γρ. κάλυκας fiocchi 616 τάπα b&p 21 με κάποιες ίσως αλλαγές σε κάλυκες η τάπες αν δεν βρεθούν ετοιμοπαράδοτα καποια από την αρχική
οδηγίες του φίλου μου που μόνο με ιδιογόμωση κυνηγάει ο οποίος και θα τα γεμίσει
η γνώμη σας δεκτή :)

προχωρώ σε αγορά υλικών για να γεμίσω 600 φυσίγγια περίπου με τα εξής χαρακτηριστικά
aquila 1.70 σκάγια 9αρια 32γρ. κάλυκας fiocchi 616 τάπα b&p 21 με κάποιες ίσως αλλαγές σε κάλυκες η τάπες αν δεν βρεθούν ετοιμοπαράδοτα καποια από την αρχική
οδηγίες του φίλου μου που μόνο με ιδιογόμωση κυνηγάει ο οποίος και θα τα γεμίσει
η γνώμη σας δεκτή :)

Δεν έχω γεμίσει aquila αλλά έχω ακούσει τα καλύτερα... Μην ξεχάσεις σε παρακαλώ να μας πεις αν σου αρέσει!

Δεν έχω γεμίσει aquila αλλά έχω ακούσει τα καλύτερα... Μην ξεχάσεις σε παρακαλώ να μας πεις αν σου αρέσει!
για του χρόνου κάνω κουμάντο Μάνο
ο φίλος μου την δουλεύει χρόνια και είναι πολύ ευχαριστημένος

Για στεγνο καιρο βοριαδακι ειναι καλη η aquila,για υγρασια δεν κανει,ματωμενα πουλια και ζωντανα!!!
για τα μπασίματα του χρόνου και μέχρι μέσα Νοεμβρίου καλή δεν θα είναι;;;;.....για πιο μετά θα γεμίσουμε g3000 αλλά θα τα πούμε στην πορεία :)

Αν τοτε γεμισεις με G3000 γιατι δεν γεμιζεις μονο μ'αυτη; Θα σε καταπληξει το ποσο γλυκεια τουφεκια δινει, ακομα και σε συνθηκες καλοκαιρινες

Αν τοτε γεμισεις με G3000 γιατι δεν γεμιζεις μονο μ'αυτη; Θα σε καταπληξει το ποσο γλυκεια τουφεκια δινει, ακομα και σε συνθηκες καλοκαιρινες
αυτό μου πρότεινε κι ο φίλος μου
η γνώμη σου είναι 1 γόμωση η 2 με 1 πιο χειμωνιάτικη και αν ναι τι προτείνεις;;;;

μακη εγω γι αυτο παιζω μονο αριστον λογω g3000.μονο στο παρα πολυ κρυο μιλαμε για 1 με 2 βαθμους εχω ζωντανες.κατα τ αλλα δεν καταλαβαινει ουτε υγρασιες ουτε ζεστες ουτε τιποτα

Status
Not open for further replies.
Back