Γιάννη τα φώτα σου............
Γιάννη τα φώτα σου............
Μaxam G-1000 Sipe 1.40×30 με Spark 26 No8 (6*) στα 57,5 θα δουλέψει έτσι Νίκο;;;
Ποσα γρ και νο σκαγιων θεςΓιάννη τα φώτα σου............
Το λαμπρό το μπλε πάντως μονο αδυναμο δεν το λες......1.68χ34 με 686.......... Είναι υπερβολικά σκληρό , βεββαια η εταιρία το προτείνει για πολύ κρύο καιρό!!!!Στα εμπορικά ειναι λαθος να παιρνουμε σαν δείγμα τις συνταγές. Η κονομα μετράει πάνω από όλα. Κόβουν από παντού. Σε ζέστη όλα τα φυσίγγια θερίζουν, ζωγραφίζουν, σκοτώνουν, ανατιναζουν κλπ κλπ κλπ. Όταν πιάνουν τα κρύα κ οι υγρασίες αρχίζουν τα κλάματα κ τα απολυτίκια που λέει κ ο Δίας. Η σιπε από το 1.60 ξεκινάει να βγάζει σιγά σιγά δόντια
Βαλε sipeeeeeeΕγω παντως τα τελευταια 5 χρονια την γεμιζω στο 1.65 32 με 9.5αρια και τις μπεκατσες τις πηγαινε γαζι..ενα συννεφο πουπουλα και το πουλι ανατιναγμενο..σε συνθηκες με υγρασια να αγγιζει το 90+ %
Παντα μπουρλοτιερη..της εχωΒαλε sipeeeeee
Εγώ όπως έγραψα και πριν τη γέμισα σε κάλυκα 67αρι 1.40χ30 με καψουλι cx2000 και σε κάλυκα 12/70 με U686 1,55x34 με συγκεντρωτηρα v zero και στα δύο! Στον πίνακα ήταν καλά και τα δύο με κανονική ανάκρουση και καλή διάτρηση! Η ερώτηση που έκανα πριν ήταν εάν ξέρουν οι συνάδελφοί μήπως άλλαξε προς τα πάνω η δοσολογία της sipe n φέτος γιατί μπήκα στο site της nsi και προτείνει 1.65χ.32 με U686! Τώρα εσύ που ξέρω ότι είναι η αγαπημένη σου τι προτείνεις σε καψουλι συγκεντρωτηρα και δοσολογία για αστερι σε 30 -33-34 gr?????Ποσα γρ και νο σκαγιων θες
Εγω παντως τα τελευταια 5 χρονια την γεμιζω στο 1.65 32 με 9.5αρια και τις μπεκατσες τις πηγαινε γαζι..ενα συννεφο πουπουλα και το πουλι ανατιναγμενο..σε συνθηκες με υγρασια να αγγιζει το 90+ %
Φωτοβολιδα σε λέω κ όλο κάτι παιδικά μου γράφειςΟλα αστερη 57,5 πατημα απο 68'5 καληκα
Χαχα ανδρηκα μονο πμΦωτοβολιδα σε λέω κ όλο κάτι παιδικά μου γράφεις
Το νο σκαγιων ξέχασα .....στα 30γρ 7.5 & 9 και σε 33-34 σε 6&7.5Ποσα γρ και νο σκαγιων θες
Το καταλαβαΤο νο σκαγιων ξέχασα .....στα 30γρ 7.5 & 9 και σε 33-34 σε 6&7.5
Ευχαριστώ Γιάννη!!!Χαχα ανδρηκα μονο πμ
Βαγγελη μπορεις να ανεβασεις το συνδεσμο, γιατι εγω στο site της nsi στο 1.60χ32 τη βλεπω!!site της nsi και προτείνει 1.65χ.32 με U686!
Δεν ξέρω να το κάνω αλλά προσπάθησε να το βρεις ως εξης NSI-the best you neeb for shootgun ammynationΒαγγελη μπορεις να ανεβασεις το συνδεσμο, γιατι εγω στο site της nsi στο 1.60χ32 τη βλεπω!!
Κωστα έχεις δίκιο !!!! Ζητάω συγνώμη για την παραπληροφόρηση ειναι 1.60χ32 με U686