Kαλημερα φιλε στηλε μυνημα να σου πωΚαλημέρα σας,
Εχθές ένας ηλικιωμένος κυνηγός που έκλεισε το κύκλο του μου έδωσε μια ποσότητα πυρίτιδας JK6, επειδή εγώ γεμίζω μόνο SIPE μήπως μπορεί κάποιος συνάδελφος να μου δώσει κάποια συνταγή πάντα για ρελιαστό φυσιγγάκι?
Παντα νικελ γεμιζω στα δραμια βοηθαν πολυ στη διατρηση..απο ταχυτητες εκει γυρω 450-470 παιζουν τα χω λιγο τσιμπημενα για πιο βαρυ κρυο..απο συγκεντρωση πανε παρα πολυ καλα τα 40 ειναι σχετικα λιγα ο πατερας μου που τα ριχνει με το φουλ του κανουν ανοιγμα οσο μια παλαμη περιπου στα 40 μετραΚαι νίκελ δραμια...το πηγές ένα βήμα παραπέρα Μιλτο.
Πολύ δύναμη...450m/s αρχική και φοβερό γκρουπαρισμα.
Στα 40 μέτρα και οι οχτώ μέσα σε στόχο 60*60.
Και νίκελ δραμια...το πηγές ένα βήμα παραπέρα Μιλτο.
Πολύ δύναμη...450m/s αρχική και φοβερό γκρουπαρισμα.
Στα 40 μέτρα και οι οχτώ μέσα σε στόχο 60*60.
Ειναι αναλογα και με το οπλο..εγω σε 18.3 αυλο στην φρανκι με σταθερο φουλ πραγματικο 17.3-17.4 τα παει τερμα μπαλαΕτσι ειναι Νίκο...βέβαια σε 18.3 αυλό που είναι η benelli μου θέλει 3* για να είναι όλα μεσα.
Ειναι αναλογα και με το οπλο..εγω σε 18.3 αυλο στην φρανκι με σταθερο φουλ πραγματικο 17.3-17.4 τα παει τερμα μπαλα
Jesus....του κανουν ανοιγμα οσο μια παλαμη περιπου στα 40 μετρα
Γιωργο αυτη την αντιδραση ειχα και γω οταν ενας ξαδερφος μου εριξε σε ενα ζωο στα 35-40 μετρα και του ανοιξε ολοκληρη τρυπα στα πλευρα και του αλεσε τα σωθικαJesus....!
Μα λένε μερικοί ότι με φουλ δεν δουλεύονται τα δράμια φίλε. 8/10 έχει η AL 48?Γιωργο αυτη την αντιδραση ειχα και γω οταν ενας ξαδερφος μου εριξε σε ενα ζωο στα 35-40 μετρα και του ανοιξε ολοκληρη τρυπα στα πλευρα και του αλεσε τα σωθικα
Όμορφη δουλειά μιλτο! Τι βύσμα και τη πυρίτιδα δουλεύεις;Καιρος να δωσω θεση και στο φυσιγγι που με γεννησε και με μεγαλωσε σαν ιδιογομωτη και ακομα μου μαθαινει πολλα..8βολο λοιπον παραγγελια του πατερα μου που κοντευει να ξεμεινει
View attachment 4513
View attachment 4514
ΜΕΓΑ λαθος φιλε..εμενα τα παει τρενο..αν εριχνα δραμια στο γουρουνι θα πηγαινα σε xf στανταρ..στην 48al ερχεται το φουλ περιπου στο 9/10 αν θυμαμαι καλαΜα λένε μερικοί ότι με φουλ δεν δουλεύονται τα δράμια φίλε. 8/10 έχει η AL 48?
Πυριτιδα εχω f2x32 και βυσμα σε μερικα απο αυτα z2m15 και lb6Όμορφη δουλειά μιλτο! Τι βύσμα και τη πυρίτιδα δουλεύεις;
Πυριτιδα εχω f2x32 και βυσμα σε μερικα απο αυτα z2m15 και lb6
Ακοπο παντα τον βαζω ..εκτος αν μου ζητησει η παρεα λιγο πιο ανοιχτη κατανομη και εκει τους χαραζω γυρω στα 5-7 χιλ..με φελλο τους στηνω γιατι εχω αρκετους στοκΜιλτο LB6 ακοπο ?? Του κανεις πεταλα... και αν ναι στα ποσα χιλιοστα ?? Με φελλο μεσα ή ΑΖ ??![]()
Ωραιος φίλε! Καλοριχτα!Πυριτιδα εχω f2x32 και βυσμα σε μερικα απο αυτα z2m15 και lb6
Ακοπο παντα τον βαζω ..εκτος αν μου ζητησει η παρεα λιγο πιο ανοιχτη κατανομη και εκει τους χαραζω γυρω στα 5-7 χιλ..με φελλο τους στηνω γιατι εχω αρκετους στοκ