Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
1.57*32 την δίνει η εταιρεία...οπότε κρατάς το 1.57/1.60 και για να κατέβεις στα 28 και για να κάει σωστά βάζεις ένα γρήγορο κάψουλι και ένα σκληρό βύσμα.
Μπορείς επίσης να γεμίσεις σε 67.4 κάλυκα.
Για εμένα πιο σωστο θα ήταν να την κατεβασεις μέχρι τα 30 και όχι στα 28.
Όλα αυτά θεωρητικά χωρίς να έχω ασχοληθεί ποτέ μαζί της.

Καλημέρα, θα ήθελα την άποψη σας που είστε και ποιό ειδικοί επί του θέματος.

Γέμιζα πριν αρκετά χρόνια σε cal20 με ρέλι, αλλά τώρα ακολουθώ και εγώ την εποχή.

cheddite T3 68.5 ΜB32 1.75x34 drago17 No6 στα 56,50 τελικό. ζυγισμένα όλα ένα-ένα στο χέρι.

50375038

Last edited:
Καλημέρα, θα ήθελα την άποψη σας που είστε και ποιό ειδικοί επί του θέματος.

Γέμιζα πριν αρκετά χρόνια σε cal20 με ρέλι, αλλά τώρα ακολουθώ και εγώ την εποχή.

cheddite T3 68.5 ΜB32 1.75x34 drago17 No6 στα 56,50 τελικό. ζυγισμένα όλα ένα-ένα στο χέρι.

View attachment 5037View attachment 5038

Μπραβο Νεκταριε !!!!! Καλη αρχη...... :) .congrats.

..για τον θείο μου.
παντρεύω ή παντρεύομαι. Διττός όρος, ή το κάνεις επειδή σου αρέσει (αγαπάς), ή από συμφέρων (προίκα).
Θα παντρέψω τα υλικά επειδή μου αρέσουν σφόρδα οι επικασσιτερωμένοι, τα επινικελωμένα και η F2

Παιδιά μια ερώτηση γιατί τώρα ξεκινάω να μαθαίνω! Έχω διαβάσει πάρα πολλές συνταγές που προτείνουν τα παιδιά εδώ μέσα πχ mb32-cx2000-1.77-z2m21-57,5 άλλες με πάτημα 57.7/57.6/58κτλ! Όλες αυτές τις κλείνετε στα 11χιλ πάντα? Δλδ όταν βλέπω μια συνταγή με πάτημα στα 57.7 ο κάλυκας είναι κομμένος στα 68.7 και αντίστοιχα όταν ειναι 57.5 στα 68.5? Η σαν σταθερό ύψος καλύκα περνούμε πάντα το 58.5 και έτσι κάποιες συνταγές είναι ή ποιο πατημενες η ποιο απατητες? Συγγνώμη αν η ερώτηση μου είναι χαζή απλά δεν είναι σίγουρος τι ισχύει!

Παιδιά μια ερώτηση γιατί τώρα ξεκινάω να μαθαίνω! Έχω διαβάσει πάρα πολλές συνταγές που προτείνουν τα παιδιά εδώ μέσα πχ mb32-cx2000-1.77-z2m21-57,5 άλλες με πάτημα 57.7/57.6/58κτλ! Όλες αυτές τις κλείνετε στα 11χιλ πάντα? Δλδ όταν βλέπω μια συνταγή με πάτημα στα 57.7 ο κάλυκας είναι κομμένος στα 68.7 και αντίστοιχα όταν ειναι 57.5 στα 68.5? Η σαν σταθερό ύψος καλύκα περνούμε πάντα το 58.5 και έτσι κάποιες συνταγές είναι ή ποιο πατημενες η ποιο απατητες? Συγγνώμη αν η ερώτηση μου είναι χαζή απλά δεν είναι σίγουρος τι ισχύει!

Λευτερη παντα κατα την γνωμη μου , ολοι οι καλυκες να ειναι κομμενοι στα 68,5. Ετσι θα βρισκεις ''ακρη'' με το
τελικο ρελιασμα. Τωρα με δυο σταδια που θα κλεινεις το τελικο υψος ρελιασματος εξαρταται απο τον κενο
χωρο που θα εχεις ( απο τα σκαγια μεχρι το πανω μερος του καλυκα ).....και το πατημα του αμορτισερ του
συγκεντρωτηρα. Παρε για αρχη ημιδιαφανους καλυκες.....για να βλεπεις το πατημα του αμορτισερ φιλε.

..για τον θείο μου.
παντρεύω ή παντρεύομαι. Διττός όρος, ή το κάνεις επειδή σου αρέσει (αγαπάς), ή από συμφέρων (προίκα).
Θα παντρέψω τα υλικά επειδή μου αρέσουν σφόρδα οι επικασσιτερωμένοι, τα επινικελωμένα και η F2

Ο συνδυασμος με F2 και Piston Skeet μ'αρεσει παρα πολυ

Status
Not open for further replies.
Back