Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα Νίκο, ναι είναι 2 στάδια (χάραξη , κλείσιμο , ρέλιασμα).

Τη συνταγη αυτη, την εριξα φετος ξανα μετα απο χρονια, με Diamante 21. Μου ειχε δωσει τοσο καλη εντυπωση οταν την πρωτογεμισα που αποφασισα λιγη Α1 να τη γεμισω ξανα ετσι, να φυγει. Και ειδα ωραια πραματα που μαλλον προσανατολιζομαι να ξαναπαρω Α1 .sarcastic. .sarcastic. .sarcastic. .sarcastic.

Καλημέρα Νίκο, ναι είναι 2 στάδια (χάραξη , κλείσιμο , ρέλιασμα).

Εισαι οκ φιλε μου.....ριξτο αφοβα.....αν και το 688 ειναι για μειον βαθμους.....την Α1 την δουλευω περισσοτερο
με CX2000......εκει εχω τα καλυτερα αποτελεσματα.... :)

Τη συνταγη αυτη, την εριξα φετος ξανα μετα απο χρονια, με Diamante 21. Μου ειχε δωσει τοσο καλη εντυπωση οταν την πρωτογεμισα που αποφασισα λιγη Α1 να τη γεμισω ξανα ετσι, να φυγει. Και ειδα ωραια πραματα που μαλλον προσανατολιζομαι να ξαναπαρω Α1 .sarcastic. .sarcastic. .sarcastic. .sarcastic.

Βίκτωρα και εγώ το χρησιμοποιώ χρόνια το σεταπ με την Α1, και εννοείται ότι πρέπει να ξαναπάρεις Α1! ;)

Last edited:
Ετσι οπως παει φετος, φαντασου οτι δεν εχω ριξει ουτε ενα απο τα αγαπημενα μου με ΜΒ, περιμενοντας να ριξω τα φυσιγγια που γεμισα για τα μπασιματα. Ωραια ομως η τουφεκια με την Α1, και αξιοπρεπης και η ανακρουση, αν και με 3800 οπλο, τι ανακρουση να νοιωσεις...

Προσωπικά θα το ήθελα ένα κλικ λιγότερο πατημένο σε κάθε περίπτωση. Γενικά όταν "χαθεί" το αμορτισέρ γίνεται ξερό το φυσίγγι.
Επίσης όπως προαναφέρθηκε θα το "'έσφαζα" πριν το ρίξω.
Παρακάτω μια φωτογραφία του συγκεντρωτήρα Super G 22 μέχρι εκεί που περίπου τον πιέζω (σε άλλα setup τον πιέζω και πιο λίγο).
Στο φυσίγγι σου είναι άλλος συγκεντρωτήρας βέβαια (Giovanni) άλλα και αυτός έχει "κυκλικό αμορτισέρ".

Υ.Γ. να πω και το σεταπ της εικόνας για όποιον αναρωτιέται

A1 Vectan - Nobelsport T2-12/70-688 - 1.60x32gr- Gualandi Super G 22 - * - 58 χιλ.
Ευχαριστω!

Εκανα τη δοκιμη με την psb1στο 1.80χ33 ν7 χθες με θερμοκρασια 9 βαθμους και ψιλοβροχο. Πολυ ανακρουση ομως και σκεφτηκα να κατεβασω την πυριτιδα στο 1.75. Η ανακρουση ηταν οκ τη δευτερη φορα με ιδια θερμοκρασια και ψιλοβροχο παλι. Ποσοστα δεν εβγαλα ...οι δοκιμες για καθε σετ απ εγιναν εις τριπλουν με σχεδον ιδια αποτελεσματα ανεβαζω 2 φωτο.P91230-175536(1)(1).jpgP91230-180852(1).jpg

Εκανα τη δοκιμη με την psb1στο 1.80χ33 ν7 χθες με θερμοκρασια 9 βαθμους και ψιλοβροχο. Πολυ ανακρουση ομως και σκεφτηκα να κατεβασω την πυριτιδα στο 1.75. Η ανακρουση ηταν οκ τη δευτερη φορα με ιδια θερμοκρασια και ψιλοβροχο παλι. Ποσοστα δεν εβγαλα ...οι δοκιμες για καθε σετ απ εγιναν εις τριπλουν με σχεδον ιδια αποτελεσματα ανεβαζω 2 φωτο.View attachment 7859View attachment 7860
Δοκίμασε το 1.75-1.80/33 σε 12/70

Εγώ τα είχα φτιάξει για τις φάσσες στις ζέστες του Σεπτέμβρη πριν δυο χρόνια 12/70 cx2000 1.70X33 no6 sg19 57.5 6* Φωτιά μαύρη τρομερή συγκέντρωση σε πολλά μέτρα (40μ) τελικά τα ρίχναμε και στους λαγούς όλο τον Νοέμβριο, εγώ κοντά ο κουμπάρος μου στα 35μ με την Α400 4*.
Πολύ μαλακά σαν τα nsi europe 28g.
Σε κρύο δεν τα δοκίμασα νομίζω για Κρήτη ένα all around θα ήταν το 1.75Χ33γρ

Νικο λες να το κρατησω σε 12/67 καλυκα;

Καλημερα Στρατο. Σε 12/70 δουλευει αψογα.....δοκιμασε και αποφασισε φιλε.....οτι αρεσει σε μενα....δεν
σημαινει οτι αρεσει και σε σενα.....σε 12/67 δεν την δουλεψα.......

Γεμίστε μωρε γιατί χανόμαστε .sarcastic. Πρωτοχρονιάτικα γεμίσματα εννοείται για να μας πάει καλά το έτος... granular και sipe με z2m... συνδυασμός δρεπανι....

Ωραιος Γιωργαρε!!!! :) Ετοιμασου.....εδω φανηκαν λιγα πουλακια φιλε!!!!.well done.
ΥΓ. Σημερα η Ας σε καλυκα Μαξαμ - στο 1,50χ30-ντρακο 20 -Ν8,5- 68,5 - 56,5 γαζωνε.........;)

Ωραιος Γιωργαρε!!!! :) Ετοιμασου.....εδω φανηκαν λιγα πουλακια φιλε!!!!.well done.
ΥΓ. Σημερα η Ας σε καλυκα Μαξαμ - στο 1,50χ30-ντρακο 20 -Ν8,5- 68,5 - 56,5 γαζωνε.........;)
Πολύ καλό σετ απ!!! Πετύχαμε δυο κοπαδακια μπλε κύριες από 10 πουλιά.. άμα στρώσουν αύριο...

Last edited:
Πολύ καλό σετ απ!!! Πετύχαμε δυο κοπαδακια μπεκ κύριες από 10 πουλιά.. άμα στρώσουν αύριο...

Το σεταπ με την Ας το δουλευω ....αρκετα χρονια φιλε.....αλλα και η sipe k granular κεντάνε....οι κυριες θα
σου ''στρωσουν'' αυριο.....εχουν αδυναμια στους ομορφάντρες......εχε τον νου σου......παρε και ενα 8πτυχο
μαχαιρι να ''γλυκάνεις'' τα φυσεκια σου φιλε!!!! ;) :)

Το σεταπ με την Ας το δουλευω ....αρκετα χρονια φιλε.....αλλα και η sipe k granular κεντάνε....οι κυριες θα
σου ''στρωσουν'' αυριο.....εχουν αδυναμια στους ομορφάντρες......εχε τον νου σου......παρε και ενα 8πτυχο
μαχαιρι να ''γλυκάνεις'' τα φυσεκια σου φιλε!!!! ;) :)
Μες το μυαλό μου είσαι... είναι στις επόμενες αγορές... .my man.

Status
Not open for further replies.
Back