Δώστα πίσω να τα ξαναφτιάξει με άλλα καινούργια κυάθια. Τα αμορτισέρ είναι για να απορροφήσουν την ισχύ της προώθησης. ΑΥΤΟ ΘΥΜΙΖΕΙ αυτοκίνητο στο οποίο βάλαμε αμορτισέρ που είχαν ήδη συμπιεσθεί 50%. Το αυτοκίνητο σε κάθε λακούβα θα τερματίζει τα αμορτισέρ και θα κλωτσάει. Το ίδιο και το φυσίγγι. Στο τέλος το αυτοκίνητο θα χαλάσει. Το ίδιο και το όπλο είτε η πλάτη σου (όποιο χαλάσει πρώτο ..)Παιδια μια αποψη για αυτα τα φυσιγγια που μου εδωσε φιλος ιδιογομωτης....σαν πολυ πατημενος δεν ειναι ο συγκεντρωτηρας ή ειναι θεμα συνταγης???
Γιάννη γενικά μιλάω όχι για σένα και εφόσον αναφέρθηκαν σε σένα προσωπικά καλά έκανες και απάντησες. αυτό το ποιος έμαθε ποιον ,ποιος είναι καλύτερος, αυτά εννοώ και προηγούμενα από αλλά σάιτ που θυμάστε καλά κάποιο μέλος με συνεχής αναφορές είχε καταντήσει κουραστικο . Τις προάλλες έγραψε εδώ ένα μέλος για μια συνταγή έβαλε και την δοκιμή, και αμέσως κάποιοι χλευασαν μην ξεχνάμε όλοι ότι από κάπου αρχίσαμε ( βάζω και τον εαυτό μου μέσα και ας μην γεμίζω) και ο σκοπός είναι αλληλοβοήθεια, πληροφορίες, γνώσεις.Κωστα εγω αφορμες δεν δηνο ποτε.ουτε μπαρουφες λεο.αλα αν.με προκαλεσουν δεν χαριζο σε κανεναν
Τι εννοείςΚώστα έχει δίκιο ο Γιάννης, εντάξει έχουμε διάφορες απόψεων βάσει τον εμπειριών του κάθε ενός, αλλά μην τα κάνουμε όλα ένα.
Στρατο εισαι ωραιος .Εγω θα το εβαζα 81/2 ν για τρυγονι , κ 6ν για φασσα κ 1.85Εχουμε και λεμε psb1 1.80x33 n7 12/67 μισοταπα θωδη 25 σε καλυκα cheddite με cx 2000 τελικο 62mm.
Το φυσιγγι το προοριζω για εναρξη τρυγονια και φασες,αλλα αφου κυνηγι δε παω ειπα να γεμισω κανενα για δοκιμη.
Αν βλεπετε κατι που δεν..... πειτε το...
μισοταπα δεν εχω ξαναχρησιμοποιησει.View attachment 7787
Ευχαριστω Δημητρη. Στο μερος που παω στην εναρξη εχει και τρυγονια και φασες ντοπιες γι αυτο επελεξα το ν7. Οταν το ριξω θα ανεβασω τη φωτο να δουμε αν δε σκορποσκαγιαζει πολυ θα το ανεβασω στο 1.85.Στρατο εισαι ωραιος .Εγω θα το εβαζα 81/2 ν για τρυγονι , κ 6ν για φασσα κ 1.85
Σε θωδη εκει εισεΣτρατο εισαι ωραιος .Εγω θα το εβαζα 81/2 ν για τρυγονι , κ 6ν για φασσα κ 1.85
Ευχαριστω Γιαννη.Σε θωδη εκει εισε
Μάγκες πείτε με πμ μην αρχίζουμε πάλι τις κόντρες από άλλο σάιτ.
Νικο ευχαριστω πολυ και συγνωμη που αργησα να απαντησω.Σας ευχαριστω ολους σιγα σιγα θα μπω και εγω στο κλιμα.Καλως ηρθες Σπυρο στην παρεα μας!!!!Την καλυτερη μηχανη παραγγειλες....
![]()
Νικο ευχαριστω πολυ και συγνωμη που αργησα να απαντησω.Σας ευχαριστω ολους σιγα σιγα θα μπω και εγω στο κλιμα.
Παιδια μια αποψη για αυτα τα φυσιγγια που μου εδωσε φιλος ιδιογομωτης....σαν πολυ πατημενος δεν ειναι ο συγκεντρωτηρας ή ειναι θεμα συνταγης???
Προσωπικά θα το ήθελα ένα κλικ λιγότερο πατημένο σε κάθε περίπτωση. Γενικά όταν "χαθεί" το αμορτισέρ γίνεται ξερό το φυσίγγι.
Επίσης όπως προαναφέρθηκε θα το "'έσφαζα" πριν το ρίξω.
Παρακάτω μια φωτογραφία του συγκεντρωτήρα Super G 22 μέχρι εκεί που περίπου τον πιέζω (σε άλλα setup τον πιέζω και πιο λίγο).
Στο φυσίγγι σου είναι άλλος συγκεντρωτήρας βέβαια (Giovanni) άλλα και αυτός έχει "κυκλικό αμορτισέρ".
Αυτο το πατημα του αμορτισερ του συγκεντρωτηρα για κλεισιμο δυο σταδιων.....ειναι οκ.
Παντα κατα την γνωμη μου......