Πας σε ενα μηχανουργείο και σου φτιάχνει ενα αξονάκι με σπειρωμα Μ6 στην άκρη και είσαι έτοιμος.κοστος το πολύ 10 €,Καλησπερα σας,γνωριζει καποιος αν μπορω να προσαρμοσω αυτο το στροφειο σε δραπανο για κλεισιμο σε στρογγυλο ρελι;
Ευχαριστω φιλαρακιΠας σε ενα μηχανουργείο και σου φτιάχνει ενα αξονάκι με σπειρωμα Μ6 στην άκρη και είσαι έτοιμος.κοστος το πολύ 10 €,
Το σπείρωμα να ειναι δεξιόστροφο ώστε οταν ρελιάζεις να σφίγγει το στροφείο ,μην εισαι με την όπισθεν στο δράπανο.
Αλλοιώς πως εδώ...Ευχαριστω φιλαρακι
Κομμένος στα δύο μου έβγαλε πιο ωραίο αποτέλεσμα. Δύο σειρές. Τώρα θα κάνω ένα με φούστα Θώδη και με Z2M 18αρι να δω πως θα βγει με ρελι !!!Ο στηλ κομενος σε πεταλα???? Τα σκαγια ποσο προεξηχαν απο ρο ποτηρη???? Ποσες σηρες????
Γιατί σώνει και καλά δουλεύεις με steel και τέτοια περίεργα συστήματα;;; Εάν βάλεις μάλλινη αυθεντική και buffer σφίξεις και τσοκ θα πάρεις ανώτερη ντουφεκια με μαθηματική ακρίβεια....... αλλοιώς με steel υπάρχει μια που πάει μονοβολο μέχρι τα 40 μέτρα και είναι πολύ πιο απλή από οοοολα αυτά που λες με φούστες και τα σχετικά..... φιλικά....Κομμένος στα δύο μου έβγαλε πιο ωραίο αποτέλεσμα. Δύο σειρές. Τώρα θα κάνω ένα με φούστα Θώδη και με Z2M 18αρι να δω πως θα βγει με ρελι !!!
Πρώτα από όλα περιμένω σήμερα ή Δευτέρα τις μάλλινες και όλα τα σχετικά και δεύτερον γιατί ήθελα να τα δουλέψω steel με μάλλινη αυθεντική αλλά δεν είχα και το δούλεψα σκέτο και με Diana. Απλά η κλοτσιά με πειραξε. Έχει προοπτικές και θα το δείτε. Έχετε δίκιο όλοι όσοι μου λέτε για το θέμα μπαρ. Δεν λέω το αντίθετο. Τώρα αύριο θα βαρεσω και μια δοκιμή με 1,83 τεκτα στα 36 γραμμάρια Νο5 με χορισμενο ποτιρακι και εάν πάλι δω τόσα μπαρ ίσως το παρατήσω εντελώς. Αφού δεν έπαθα τίποτα με τα 1,92 θα πάθω με το 1,83 ??Γιατί σώνει και καλά δουλεύεις με steel και τέτοια περίεργα συστήματα;;; Εάν βάλεις μάλλινη αυθεντική και buffer σφίξεις και τσοκ θα πάρεις ανώτερη ντουφεκια με μαθηματική ακρίβεια....... αλλοιώς με steel υπάρχει μια που πάει μονοβολο μέχρι τα 40 μέτρα και είναι πολύ πιο απλή από οοοολα αυτά που λες με φούστες και τα σχετικά..... φιλικά....
Ειναι επικινδυνο?Απαραδεκτο.....μην το ριξεις......σφάχτο...![]()
καλησπέρα σας....σκεφτομαι μαζί με ένα φιλο να ξεκινησουμε την ιδιογομωση...με τη βοήθεια εννοείται ενός έμπειρου στην αρχή......Ποια μηχανη κατά τη γνώμη σας θα μου προτείνετε?
Και επικυνδινο να μη είναι θα κλωτσάει σα μουλάριΕιναι επικινδυνο?
Καταλαβα! Ευχαριστω!Και επικυνδινο να μη είναι θα κλωτσάει σα μουλάρι