Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Νεκτάριε το δεύτερο σκέλος είναι μάλλινοταπο και όχι διασποράς, σωστά;
Είμαι και εγώ σε εμβρυακό στάδιο... .big smile.

Αρίστο αν τα βάλεις με την σειρά που τα είπα έχεις μεγαλύτερη διασπορά,

σαν μαλλινόταπο θα συμπεριφερθεί αν βάλουμε πρώτα τον πλαστικό εμφρακτήρα και έπειτα την μάλλινη τάπα.

Αρίστο αν τα βάλεις με την σειρά που τα είπα έχεις μεγαλύτερη διασπορά,

σαν μαλλινόταπο θα συμπεριφερθεί αν βάλουμε πρώτα τον πλαστικό εμφρακτήρα και έπειτα την μάλλινη τάπα.
Ευχαριστώ για την διευκρίνιση........ :)

Θα ήθελα την γνώμη σας για ένα setup το οποίο δοκίμασα.
Tecna 1,92 με over powder 5αρια και stell συγκεντρωτιρα χωρισμένο στα δύο.

Εκανε πολύ καλή συγκέντρωση αλλά είχε πολύ μεγάλη ανάκρουση.

Δοκίμασα και χωρισμένο σε 8 πτερύγια και δεν είχα τόσο καλα αποτελέσματα.

Εάν αντί για την φούστα του stell βάλω μάλλινη τάπα θα μειώσω την ανάκρουση ??? Και εάν βάλω buffer θα έχω καλύτερη συγκέντρωση ή θα το κάνω επικίνδυνο ???

Εάν αντί για την φούστα του stell βάλω μάλλινη τάπα θα μειώσω την ανάκρουση ??? Και εάν βάλω buffer θα έχω καλύτερη συγκέντρωση ή θα το κάνω επικίνδυνο ???

Η γνωμη μου ειναι να τον πεταξεις απο τα χερια σου οποιον stell και αν εβαλες....ανεβαζουν ανεξεγκτα bar
για πλακα.....προσεξε πολυ με αυτο το βυσμα....δεν σου ''χαριζεται'' μην τον ξανα πιασεις στα χερια σου...απο τα λιγα
που γνωριζω....ειναι για ατσαλινα σκαγια...

Γράψε αν θέλεις αναλυτικά την συνταγή σου για να μπορέσουμε να πούμε ότι ξέρουμε φίλε

Θα ήθελα την γνκωσταώμη σας για ένα setup το οποίο δοκίμασα.

Κωστα το φυσιγγι τη ειχε για αμορτησερ...??

Το συγκεκριμενο βυσμα STEEL.....δεν συγχωρει λαθη......τα 800 bar γινονται για ''πλακα'' 1300....οσο και
να συμβουλεψεις καποιον....εαν κανει το παραμικρο λαθος....ο θεος να φιλαει.............αυτο εχω να πω και
τιποτα αλλο.....μεγαλοι ανθρωποι ειμαστε...ο καθε ενας εχει την ευθυνη των οσων λεει....και πραττει...... :cool:

Το συγκεκριμενο βυσμα STEEL.....δεν συγχωρει λαθη......τα 800 bar γινονται για ''πλακα'' 1300....οσο και
να συμβουλεψεις καποιον....εαν κανει το παραμικρο λαθος....ο θεος να φιλαει.............αυτο εχω να πω και
τιποτα αλλο.....μεγαλοι ανθρωποι ειμαστε...ο καθε ενας εχει την ευθυνη των οσων λεει....και πραττει...... :cool:
Ακόμα και εάν το πάω στο 1,85 και του βάλω αυθεντική μάλλινη τάπα με το ποτήρι του steel ???

Aν καταλαβα καλα,εβαλες τον steel λογο της μορφολογιας του για πιο σφηκτες κατανομες?
Τι σκαγια και στα ποσα γρ εβαλες εχοντας 1,92 Τecna?
36 γραμμάρια Νο5. Ναι για αυτό το δοκίμασα και δουλεύει με καλή κατανομή αλλά πολύ ανάκρουση

36 γραμμάρια Νο5. Ναι για αυτό το δοκίμασα και δουλεύει με καλή κατανομή αλλά πολύ ανάκρουση
Το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι να κλείσεις το σετ απ σου(το οποιοδήποτε με stell24.) Σε διάφανο Τ1 καληκα Κ να βεβεωθεις ότι το αμορτισέρ του είναι ΑΠΑΤΙΤΟ όταν κλείσεις το φυσιγγι. Μετά συζητάνε την οποία μετατροπή τού.

Οπως ειπαν τα παιδια και πιο πανω ο steel ειναι επικινδυνος συγκεντρωτηρας.Καλυτερα να παιξεις
με lb6 κοβοντας τον αναλογα οπως εκανες με τον steel.Αντι για over powder μπορεις να παρεις μονο
την φουστα-αμορτισερ απο εναν συγκεντρωτηρα π.χ 18-20mm.Ξεκινα τις δοκιμες σου απο 1,80Χ36
και βλεπεις.Η μεγαλη ανακρουση ειναι ασχημο καμπανακι γενικως.

Status
Not open for further replies.
Back