Kostas ContraDosi
Moderator
Τον z2m τον πατάμε περισσότερο απο τόσο ή είναι καλά; Σεταπ csb1-1.62-uee-30n8-z2m21.
View attachment 6920
Λίιιγο ακόμη (ένα τακ) μου φένεται πως παίρνει...
Πόσο είναι το τελικό σου κλείσιμο Γιάννη...;;
Τον z2m τον πατάμε περισσότερο απο τόσο ή είναι καλά; Σεταπ csb1-1.62-uee-30n8-z2m21.
View attachment 6920
Καλά είσαι.Τον z2m τον πατάμε περισσότερο απο τόσο ή είναι καλά; Σεταπ csb1-1.62-uee-30n8-z2m21.
View attachment 6920
Μάλλον ο λόγος που είναι ένα νούμερο πιο χοντρά τα δικά τους απο τα ευρωπαϊκά σκάγια.Τα 5 ρε Τεο. Με 7 είναι παναλαφρα
Όσο περισσότερο αντιμόνιο έχουν τόσο πέφτει το βάρος τους....Μάλλον ο λόγος που είναι ένα νούμερο πιο χοντρά τα δικά τους απο τα ευρωπαϊκά σκάγια.
Όσο περισσότερο αντιμόνιο έχουν τόσο πέφτει το βάρος τους....
Τα καλύτερα είναι με 2-3% και πολλές επικαλύψεις για σκλήρυνση.. βαρύ και σκληρό το καλύτερο.....
58.8 ειναι Κώστα αλλα με το μάτι το πατησα τόσο, δεν το ειδα σε συνταγή.Λίιιγο ακόμη (ένα τακ) μου φένεται πως παίρνει...
Πόσο είναι το τελικό σου κλείσιμο Γιάννη...;;
Με τις πολες επαναλήψεις αλλαζεις διάμετρο =νουμερο σκαγιων.Όσο περισσότερο αντιμόνιο έχουν τόσο πέφτει το βάρος τους....
Τα καλύτερα είναι με 2-3% και πολλές επικαλύψεις για σκλήρυνση.. βαρύ και σκληρό το καλύτερο.....
Γιαυτο ξεκινάς από μικρότερο για να φτάσεις στο επιθυμητό..Με τις πολες επαναλήψεις αλλαζεις διάμετρο =νουμερο σκαγιων.
Γιαυτο ξεκινάς από μικρότερο για να φτάσεις στο επιθυμητό..
View attachment 6920
Πάτατο κι άλλο Γιάννη....Παίρνει πάτημα ο Ζ2Μ...Εγώ 57,5mm θα το πήγαινα αφού είναι με csb 1 & 30gr.58.8 ειναι Κώστα αλλα με το μάτι το πατησα τόσο, δεν το ειδα σε συνταγή.
Μηπως πρεπει να ξανά ριξεις μια ''ματια΄' στο ολο στησιμο του σεταπ ?? Τι περιμενεις να ''πάρεις'' απο το
φυσεκι αυτο.....ρελιασμενο στα 58,8 ??
Φιλικα το λεω......ισως να κανω και λαθος.......
Μήπως ο φίλος έγραψε κατά λάθος 58,8 ενώ ήθελε να πει 57,8 ;;;;;;;;Πάτατο κι άλλο Γιάννη....Παίρνει πάτημα ο Ζ2Μ...Εγώ 57,5mm θα το πήγαινα αφού είναι με csb 1 & 30gr.
Γιατί, τι ήταν χθες ;;;Τοσο ψηλα δεν υπαρχει περιπτωση να κλεινει, ειδικα με 30γρ
Στελιο, που ησουν χτες ρε συ;
Που έγινε; στο σκοπευτήριο ή στου 24ωρου ;;; τουφεκίδι δεν είχε ;;Αυτο που λες. Ευκαιρια για μαζεμα και κουβεντουλα