Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μάλλον ο λόγος που είναι ένα νούμερο πιο χοντρά τα δικά τους απο τα ευρωπαϊκά σκάγια.
Όσο περισσότερο αντιμόνιο έχουν τόσο πέφτει το βάρος τους....
Τα καλύτερα είναι με 2-3% και πολλές επικαλύψεις για σκλήρυνση.. βαρύ και σκληρό το καλύτερο.....

Τα καλύτερα είναι με 2-3% και πολλές επικαλύψεις για σκλήρυνση.. βαρύ και σκληρό το καλύτερο.....

Σωστα τα λες Γιωργο. Το θεμα ειναι που να τα βρεις φιλε ?? Πρεπει να κανεις Τάμα στην Παναγιά.......
και παλι χλωμο το βλεπω......αυτη την στιγμη τα μονο αξιολογα σκαγια που κυκλοφορουν στην αγορα
ειναι τα επινικελωμενα......αλλά πρεπει να βαλεις το χερι ποιο βαθια στην τσεπη. ;):)

ξέρεις ανά πάσα ώρα στιγμή τι φυσίγγι είναι αυτό που βάζεις μέσα στο όπλο σου .

Ειναι πολυ σωστο αυτο που λες......και ο σημαντικοτερος λογος να ξεκινησει καποιος την Ιδιογομωση.
Ειναι μεγαλη υποθεση να βγαινεις στο βουνο......και να ξερεις οτι ο μονος λογος που εχασες το θηραμα
ειναι .....οτι αστοχησες. :)

Με τις πολες επαναλήψεις αλλαζεις διάμετρο =νουμερο σκαγιων.

Γιαυτο ξεκινάς από μικρότερο για να φτάσεις στο επιθυμητό..

Πολυ σωστα......ξεκινας απο μικροτερη διαμετρο.....καποτε ασχοληθηκα....να φτιαξω σκαγια....ευτυχως απο την
αρχη καταλαβα οτι δεν αξιζει τον κοπο.....πολυ ''βασανο''.....και το αποτελεσμα που ειχα ηταν μετριο.
Λεω για ψιλα σκαγια Ν7 - 8 - 9....... που εχουμε καταναλωση..... στα βολια τα πραγματα ειναι ποιο ευκολα....

Τον z2m τον πατάμε περισσότερο απο τόσο ή είναι καλά; Σεταπ csb1-1.62-uee-30n8-z2m21.

View attachment 6920

Μηπως πρεπει να ξανά ριξεις μια ''ματια΄' στο ολο στησιμο του σεταπ ?? Τι περιμενεις να ''πάρεις'' απο το
φυσεκι αυτο.....ρελιασμενο στα 58,8 ??
Φιλικα το λεω......ισως να κανω και λαθος.......

Μηπως πρεπει να ξανά ριξεις μια ''ματια΄' στο ολο στησιμο του σεταπ ?? Τι περιμενεις να ''πάρεις'' απο το
φυσεκι αυτο.....ρελιασμενο στα 58,8 ??
Φιλικα το λεω......ισως να κανω και λαθος.......
Πάτατο κι άλλο Γιάννη....Παίρνει πάτημα ο Ζ2Μ...Εγώ 57,5mm θα το πήγαινα αφού είναι με csb 1 & 30gr.
Μήπως ο φίλος έγραψε κατά λάθος 58,8 ενώ ήθελε να πει 57,8 ;;;;;;;;
Μου φαίνεται παράξενο. Από όσο θυμάμαι, γιατί έχω χρόνια να χρησιμοποιήσω τον Ζ2Μ 21, τον γέμιζα στα 32 γρ. με Α1 και με ΜΒ32 και ήταν ΟΚ με κλείσιμο λίγο κάτω από 58 ... Νομίζω ότι με 70αρη κάλυκα και μόλις 30 γρ. σκάγια, και κλείσιμο στα 58,8 ο Ζ2Μ 21 θα'πρεπε να ήταν εντελώς απάτητος και τα σκάγια μέσα "κουδουνίστρα" !!! :oops:

Τοσο ψηλα δεν υπαρχει περιπτωση να κλεινει, ειδικα με 30γρ

Στελιο, που ησουν χτες ρε συ;
Γιατί, τι ήταν χθες ;;; :oops:
.......
Μη μου πεις ... BLASER Shooting night - Ναυπλιώτης !!!!!!!!!!!! Το είδα αργά το βράδυ διαφήμιση ξεφυλλίζοντας το Δημοκρατία-κυνήγι !!! Αλλά δεν έλεγε τίποτα για σκοπευτήριο, μόνο για τον 24ωρο ... αλλά ήταν αργά. Είχα σκεφτεί να ανέβω νωρίτερα σκοπευτήριο (χωρίς να ξέρω για αυτό) αλλά γ@...θηκε ο κωλόκαιρος απομαύρισε κι έδειχνε ότι θα ρίξει τα άντερά του και λέω άδικα θα πάω ...
.hair..hair.:mad::mad::mad::mad:

Status
Not open for further replies.
Back