Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
ΟΚ ευχαριστω φιλε!Δεν εχω καθολου υλικα τωρα.Ετοιμαζομαι καποια στιγμη να κανω τις προμηθειες της χρονιας.Αν εχεις υποψη τι παρτιδα κυκλοφορει τελευταια γραψε κατι.shake.
Dimar1039 μου εδωσες ιδεα.well done.καλυκας 76 24γρ μηδενικα απο πανω 20 γρ 3αρια η 4 αρια μπολικο μπαφερ κανας συγκετροτηρας ψαγμενος.........πιστευω θα ειναι τελειο για μικτο κυνηγι παπιου και χηνας.sarcastic..sarcastic.

Dimar1039 μου εδωσες ιδεα.well done.καλυκας 76 24γρ μηδενικα απο πανω 20 γρ 3αρια η 4 αρια μπολικο μπαφερ κανας συγκετροτηρας ψαγμενος.........πιστευω θα ειναι τελειο για μικτο κυνηγι παπιου και χηνας.sarcastic..sarcastic.
Αυτα ειναι για ενα συγκεκ. κυνηγι ενως παπιου που ενδημη στις αυλες, και λεγεται ΓΑΛΟΧΗΝΑ.ξερεις εση..shoot..crying smile.

Αυτα ειναι για ενα συγκεκ. κυνηγι ενως παπιου που ενδημη στις αυλες, και λεγεται ΓΑΛΟΧΗΝΑ.ξερεις εση..shoot..crying smile.
Εγω φταιω λαμογιο που σε εκανα ιδιογομωτη αλλα επρεπε να σε αφησω στη τυφλα σου.hair..hair.εχε χαρη που σο εχω υποχρεωση.οσο για το αλλο τι να κανω φιλος ετσι που περασε και σε εκεινο το μερος.smashfrak.

Τόλμησε το 4-6 Μήτσο :). Απλά σφιξε ένα βαθμό το τσοκ.
Με σφιχτα τσοκ κυνηγω Γιωργο.Οταν χαραξει και βλεπω καλα μονο με δυο η ασο κυνηγω.Προς το παρων επειδη εχω μερικα 5αρια θα κοιταξω λιγο το 4-5.Αλλα το βλεπω σιγουρο να παρω και μερικα 6αρια αργοτερα και να το δοκιμασω..well done.

Και 1-3 καλο φαναταζομαι.sarcastic.Και οταν ειναι ετοιμα στειλε μερικα να τα δοκιμασω επι του εργου.sarcastic.......ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΩ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ...ΑΓΡΙΟΓΑΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!.very funny..very funny..off topic.

Και 1-3 καλο φαναταζομαι.sarcastic.Και οταν ειναι ετοιμα στειλε μερικα να τα δοκιμασω επι του εργου.sarcastic.......ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΩ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ...ΑΓΡΙΟΓΑΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!.very funny..very funny..off topic.
Εξαρτατε τι εννοεις 1ους 3,75-3,9 η 4χιλ γιατι μεγαλο μπερδεμα αυτο το νουμερο.οσο για τους αγριογαλους.ass.δεν αφησανε και πολλους να δουμε κανα μηδενικο ρε παιδι μου.exciting.

Τι να το κάνετε ρε παιδιά το μηδενικό με τα 3 η 4, δεν έχει λογική .what.
Είναι σαν να λέτε θα γεμίσετε 5αρια με 10αρια. :confused:

Alter ειπαμε δοκιμες δοκιμες δοκιμες καμια φορα κατι που δεν μας γεμιζει το ματι δουλευει φυσικα μπορει και οχι.ειπαμε δοκιμη για μικτο κυνηγι χηνας παπιου η εκτος οριον.εσυ το εχεις δοκιμασει; Η federral και η remigton βγαζανε κατι τετεια.xm..xm..xm.

Alter ειπαμε δοκιμες δοκιμες δοκιμες καμια φορα κατι που δεν μας γεμιζει το ματι δουλευει φυσικα μπορει και οχι.ειπαμε δοκιμη για μικτο κυνηγι χηνας παπιου η εκτος οριον.εσυ το εχεις δοκιμασει; Η federral και η remigton βγαζανε κατι τετεια.xm..xm..xm.
Όχι εντάξει αν το πας εκεί, πάσο δεν το έχω δοκιμάσει.

Αυτα ειναι για ενα συγκεκ. κυνηγι ενως παπιου που ενδημη στις αυλες, και λεγεται ΓΑΛΟΧΗΝΑ.ξερεις εση..shoot.
Αυτα δεν πετανε ειπαμε ετσι???? .hair.Για κανα καθιστο φωτια ειστε... .yelling..sarcastic.

Alter ειπαμε δοκιμες δοκιμες δοκιμες καμια φορα κατι που δεν μας γεμιζει το ματι δουλευει φυσικα μπορει και οχι.ειπαμε δοκιμη για μικτο κυνηγι χηνας παπιου η εκτος οριον

Αυτο που θελω να δοκιμασω αλλα δεν το εχω κανει ακομα για τη χρηση που λες ειναι το 2-4 σε σειρα... Το εχω φταιξει στο μυαλο μου το στησιμο αλλα μενει το σηματικοτερο, η δοκιμη... Αν ειχα m92s θα ηταν πιο ευκολα, τωρα θα βολευτω με MB36 και sg12 που μου αρεσει το χρωμα...

Αυτα δεν πετανε ειπαμε ετσι???? .hair.Για κανα καθιστο φωτια ειστε... .yelling..sarcastic.

Αυτο που θελω να δοκιμασω αλλα δεν το εχω κανει ακομα για τη χρηση που λες ειναι το 2-4 σε σειρα... Το εχω φταιξει στο μυαλο μου το στησιμο αλλα μενει το σηματικοτερο, η δοκιμη... Αν ειχα m92s θα ηταν πιο ευκολα, τωρα θα βολευτω με MB36 και sg12 που μου αρεσει το χρωμα...
Αν πετανε?????Ειμασταν για απογευμ.με τον Γριγορη και περασε απο πανω μας σαν αεροπλανο. Τον 12αρι τον αχνοπρασινο λες? πολλη καλος συγκ.;)

Και ενα set up για να θημουνται οι παλεοι, και να μαθαινουν οι νεοι. ΑΟ 2γρ./sg12./cx2000./39gr no4+1gr αλευρο.κλ57,5χιλ.;)

Και ενα set up για να θημουνται οι παλεοι, και να μαθαινουν οι νεοι. ΑΟ 2γρ./sg12./cx2000./39gr no4+1gr αλευρο.κλ57,5χιλ.;)
φαρμακοποιε ποια ακριβως ασθενεια θεραπευει αυτό το φαρμακο ? κανονισε να σπασει κανα αεριων και να σε κυνηγάνε μετα

φαρμακοποιε ποια ακριβως ασθενεια θεραπευει αυτό το φαρμακο ? κανονισε να σπασει κανα αεριων και να σε κυνηγάνε μετα
Ειναι αντιβηχηκο για ΚΑΠΟΙΑ πτηνα που κανουν ΚΟΥΑΚ ΚΟΥΑΚ, ΦΙΟΥ κλπ. τους κοβη το βηχα.Α..............ΚΑΙ ενειται οτι ειναι για σοβαρα ντουφεκια, για να ανηγη το κληστρο και στις δησκ. καιρ. σηνθ. που θα χρησ. αυτο το φησ.

Και ουτε πιστευω θα βρεις απο τη καινουργια σεζον δυστηχως

Παυλο και η ουρα σε αυτο θα ειναι χρησιμη.2 ντουφεκιες σε μια
αφου το πιασες με την μια εισαι πρωτος , χρονια γραφουμε για τα σκαγια σε στρωσεις αλλα στου κουφου την πορτα οσο θελεις βροντα

Status
Not open for further replies.
Back