Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
ΣYNΙΣΤΩΜΕΝΕΣ ΓΟΜΩΣΕΙΣ PSB –1

Διαμέτρημα Πυρίτιδα Σκάγια γρ. Βύσμα Κλείσιμο
12 1,65 31 Πλαστικό *
12 1,70 32 Πλαστικό *
12 1,75 32 Πλαστικό *
12 1,70 33 Πλαστικό *
12 1,75 33 Πλαστικό *
12 1,80 34 Πλαστικό *
12 1,77 35 Πλαστικό *
12 1,75 31 Μάλλινο *
12 1,85 32 Πλαστικό *
12 1,80 33 Πλαστικό *
12 1,90 34 Πλαστικό *
16 1,40 28 Πλαστικό *
16 1,50 27 Μάλλινο *
20 1,20 25 Πλαστικό *
20 1,35 29 Πλαστικό ο
20 1,30 26 Πλαστικό *
20 1,30 24 Μάλλινο 0
20 1,45 28 Μάλλινο 0
..παλιές συνταγές αλλα δουλευουν ολλεσ ;)

Last edited by a moderator:
Δεν εχω δουλεψει καθολου ισπανικες στην ιδιογομωση παρολλο που σε οσα εμπορικα φυσιγγια τις εχω βρει τα εχω λατρεψει... Γρηγορες, μαλακες κ με πολυ καλες συγκεντρωσεις...
Κ την Psb1 θελω να γεμισω στα 33 αλλα και την psb2 στα 34... ;)
Με ποια λετε να ξεκινησω? .xm.

Last edited:

Mη με κατηγορησετε, αλλα τοσες μερες που βλεπω συνταγες για κρυο, για παπια, για μεγαλες αποστασεις, ειπα να δοκιμασω κατι πιο κλασσικο.

AS 1.45, 28γρ Ν08½, καψουλι 616 παλιο, overpowder card 4mm, Diana 18, χαρτονακι 1mm, και σκαγια Νο8½. Κλεισιμο αστερι

Ειμαι στο εμβρυακο σταδιο τωρα, που κλεινω με τριτο σταδιο, και ολες μου οι συνταγες ειναι εντελως αλλαγμενες.

Να προτεινω κ ενα φυσιγγακι για περασματιαρικα τρυγονια που ναι μεν για πολλους ειναι λιγο υπερβολικο το βαρος των σκαγιων ωστοσο ειναι ενα φυσιγγι που "καπνιζει" σε οποιαδηποτε πραγμτικα αποσταση κ με ενα Lm το μονο που χρειαζεται ειναι να μην μεινουμε πισω...
Cheditte T2-Mb32-cx2000-1,73-34-z2m21-57,5 αστεροειδες 8 πτυχων σκαγια 7/8 αναμικτα...
Την ιδια ριχνω στα μπεκατσινια με σκαγια 8/9 αναμικτα... Η τουφεκια ειναι τετοια που ακομα κ με ανοιχα τσοκ μας επιτρεπει να τουφεκαμε παντου...

Το φυσιγγι το οποιο εχω λατρεψει στα 30 μετρα με τεσσερα αστρα... Η συνταγη αυτη που εχω γραψει κ στην αρχη MB32-cx2000-1,73-34-z2m21-57,5 σκαγια 8/9 αναμικτα, κλεισιμο αστεροειδες 8 πτυχων...

Δεν εχω δουλεψει καθολου ισπανικες στην ιδιογομωση παρολλο που σε οσα εμπορικα φυσιγγια τις εχω βρει τα εχω λατρεψει... Γρηγορες, μαλακες κ με πολυ καλες συγκεντρωσεις...
Κ την Psb1 θελω να γεμισω στα 33 αλλα και την psb2 στα 34... ;)
Με ποια λετε να ξεκινησω? .xm.
Psb1 και στα 33 και στα 34 ειναι πολυ καλη

Να προτεινω κ ενα φυσιγγακι για περασματιαρικα τρυγονια που ναι μεν για πολλους ειναι λιγο υπερβολικο το βαρος των σκαγιων ωστοσο ειναι ενα φυσιγγι που "καπνιζει" σε οποιαδηποτε πραγμτικα αποσταση κ με ενα Lm το μονο που χρειαζεται ειναι να μην μεινουμε πισω...
Cheditte T2-Mb32-cx2000-1,73-34-z2m21-57,5 αστεροειδες 8 πτυχων σκαγια 7/8 αναμικτα...
Την ιδια ριχνω στα μπεκατσινια με σκαγια 8/9 αναμικτα... Η τουφεκια ειναι τετοια που ακομα κ με ανοιχα τσοκ μας επιτρεπει να τουφεκαμε παντου...
Aυτη την γεμ. αλλα σε νο 9 φετος την λατρεψα απο μπασιματα μεχρι τελος και στα σαρσελια σε νο 7,5 δεν παιζει..sex hard.

Να γραψω μια γεμησια με mp32 που εχει αφήσει ιστορία σε φυσηγγι εμπορίου.στο νησί μασ.και οχι μονο.και ακομα ειναι απεχτη.σε καλυκα fiocchi t. 1,75×33 με καρδαρα 20.
Toy koytoymanu ta mayra?

Mιας κ μιλαγαμε για αναμικτα...
Σημερινη δοκιμη με Tecna-cx2000-1,95-36-drago20- 16gr 6αρια στον πατο κ 20g 4αρια απο πανω-57,5 αστεροειδες 8 πτυχων στα 40 μετρα με το 725 και Anaconda mid range...
Αν έκανα σωστα το λογαριασμό... γύρω στα 77% συγκέντρωση και μάλιστα με πυκνό κέντρο, στα 40 μ..what.
Αν έχει και τη σωστή διάτρηση μιλάμε για απόδοση ΧΧF....RESPECT.

Άρι, μπορείς να ξεχωρίσεις στο χαρτί ποιες τρύπες είναι από το Νο 4 και ποιες από το Νο 6?

Mιας κ μιλαγαμε για αναμικτα...
Σημερινη δοκιμη με Tecna-cx2000-1,95-36-drago20- 16gr 6αρια στον πατο κ 20g 4αρια απο πανω-57,5 αστεροειδες 8 πτυχων στα 40 μετρα με το 725 και Anaconda mid range...

Aρι 77% συγκεντρωση σε αυτη την αποσταση με medium range τσοκ δεν την λες και λιγη. Τι αλλο να ζητησεις απο οπλο, τσοκ, φυσιγγι? Προσωπικα δεν ξερω τι μπορεις να βελτιωσεις ακομη σε αυτη τη συνταγη και μαλλον θα τη κλειδωνα για πρακτικη δοκιμη στο κυνηγι.

Άρι, μπορείς να ξεχωρίσεις στο χαρτί ποιες τρύπες είναι από το Νο 4 και ποιες από το Νο 6?

Aυτο προσπαθησα αρχικα Σπυρο αλλα δεν γινοταν, δεν φαινοταν ξεκαθαρα οι τρυπες...

Aρι 77% συγκεντρωση σε αυτη την αποσταση με medium range τσοκ δεν την λες και λιγη.
Την αποσταση αυτη την εχει για πλακα το Mid Range στο 725, το εχω δει σε παρα πολλες δοκιμες φετος...

και μαλλον θα τη κλειδωνα για πρακτικη δοκιμη στο κυνηγι.

Την εχω ριξει πολυ αυτη τη συνταγη Παυλο, ειναι παρα πολυ καλη, παντως καιρου κ ειναι κομμενη κ ραμμενη στον τροπο που τουφεκαω... Ωστοσο η δοκιμη αυτη ειναι με αλλη παρτιδα Tecna απο αυτη που ειχα οποτε πρεπει λιγο να επιβεβαιωσω οτι μου δινει τα επιθυμητα ειδικα οσον αφορα τη διατρηση... Δεν δοκιμασα διατρηση σημερα, μονο μια εικονα του πινακα πηρα αλλα θελει κ δοκιμη εκ νεου στο κυνηγι γιατι ενδεχεται να θελει τροποποιηση κ στο υψος κλεισιματος για να δουλεψει σωστα...

Μου φανηκε για να ειμαι ειλικρινης λιγο πιο μαλακο το φυσιγγι απο αυτο που ηξερα, γι αυτο δεν ενθουσιαζομαι... Δυο τουφεκιες εριξα στον πινακα , η αλλη εβγαλε 74 %...

Αριστο δεν τρυπαει το φυσεκι; .what.
Γιατι να μην τρυπαει??? Οτι μου φανηκε λιγοτερο ζωηρο απο αυτο που ηξερα ειπα, τον αν τρυπαει η οχι θα φανει αλλα ειναι σχετικα δυσκολο φυσιγγι με σκαγια ν4 να μην τρυπαει ειδικα αν δεν εχει παγο...

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back