Στα φανερα ναι,υπαρχουν αρκετοι που την κατηγορουν,αλλα στα κρυφα ολοι εχουν μαζι τους δυο-τρια κουτια για καθε ενδεχομενο!!!!!!Υπάρχει άνθρωπος να μην του αρέσει η τέκνα?
Για μενα ειναι πολυ σταθερη μπαρουτη,και δεν μου κανει νουμερα σε νορμαλ καταστασεις.εκει που τη γεμιζω αποδιδει και σε μειον βαθμους!!!!!Τωρα για τις παλιοχρονιες σαν τη φετεινη πρεπει να μπορω να παιρνω και πουλια σε εξωπραγματικο υψος,που φυσιολογικα δεν θα τα τουφεκεγα γιατι δεν μου αρεσει να τραυματιζω τα πουλια!!!!Γι"αυτο αναρωτιεμαι μηπως η ρηξια μου πηγαινε καλυτερα με το 688!!!Το Νοεμβρη που ημουνα πανω δεν ειχα κανενα θεμα,και ανελπιστα πηραμε και πουλια σε κανονικες αποστασεις!!Τωρα για τα διαμπερη τραυματα που μου ειπες,θα με κανεις να τα ξεπαγωσω και να κανω νεκροψια,και μετα ποιος ακουει τη γυναικα μου που τα εγδαρε!!!!!Γραψε μου αν θελεις τους λογους που δουλευεις την τεκνα .Οι πιο πολλοι την κατηγορουν .Πες μου αν θελεις γιατι την δουλευεις οπως κ εγω
Το ότι κάποιοι έγραψαν , "οι διβασικές πυρίτιδες είναι καλές για την υγρασία αλλά στα κρύα υστερούν" , ενώ κάποιοι άλλοι συνεχίζουν να το αναπαράγουν , τους αφήνουνε στα σκοτάδια τους ...........εκει που τη γεμιζω αποδιδει και σε μειον βαθμους!!!!!
Μιχαλη καλο μεσημερι,οι νομοι της φυσης ειναι αυτοι και ειτε το θελουμε ειτε οχι,για να ειμαστε σωστοι πρεπει να τους λαμβανουμε υποψιν!!!!Καποιοι βαδιζουμε στηριζομενοι σαυτους και καποιοι αλλοι στο σκοταδι οπως πολυ σωστα ανεφερες!!!!Ο καθενας μας τραβα το δρομο του!!!!
Ναι ισχυει , σε τουφεκια ιδια χαρακτηριστικαΠαιδια να κανω μια ερωτηση!!!ποια η διαφορα του γκρι απο τον λευκο Ζ2Μ της B&P ??? Διαβασα καπου οτι ο πρωτος ειναι βιοδιασπωμενος ενω ο λευκος οχι!!Ισχυει αυτο η οχι?????
Ναι ισχυει , σε τουφεκια ιδια χαρακτηριστικα
Φιλε συγνωμη, προσπαθωντας να διορθωσω κατι στο κειμενο μου ,εσβησα και το δικο σου!!!!SORRY!!!!Το ότι κάποιοι έγραψαν , "οι διβασικές πυρίτιδες είναι καλές για την υγρασία αλλά στα κρύα υστερούν" , ενώ κάποιοι άλλοι συνεχίζουν να το αναπαράγουν , τους αφήνουνε στα σκοτάδια τους .
Η νιτρογλυκερίνη υφίσταται μερική ψύξη στους -25°C με -30°C και εκεί πραγματικά μειώνεται η απόδοση της !!
Στο ξεροβόρι και την παγωνιά 0β. ποιό set up Tecna δουλεύει διότι δεν βρήκα κάποιο .Αν θέλεις βοήθησε μας .Ούτε το 688 1.95 Χ 36 Ν.4 LB6 +12mm δέν μου δουλεύει .Το ότι κάποιοι έγραψαν , "οι διβασικές πυρίτιδες είναι καλές για την υγρασία αλλά στα κρύα υστερούν" , ενώ κάποιοι άλλοι συνεχίζουν να το αναπαράγουν , τους αφήνουνε στα σκοτάδια τους .
Η νιτρογλυκερίνη υφίσταται μερική ψύξη στους -25°C με -30°C και εκεί πραγματικά μειώνεται η απόδοση της !!
Δυνατος αερας, ψηλωμενες τσιχλες,ρουαγιαλ τουφεκιες 50και πλεον μετρα!!!!!! 8,5 νουμερο????????Δηλαδη εαν δεν φυσαγε σε τι υψος θα πεταγαν??????Λόγω πολύ δυνατού αέρα δεν τόριξα αλλά προτίμησα set up νο 81/2 σκάγια .
LB6 στην TECNA!!!!!!!γιατι????Στο ξεροβόρι και την παγωνιά 0β. ποιό set up Tecna δουλεύει διότι δεν βρήκα κάποιο .Αν θέλεις βοήθησε μας .Ούτε το 688 1.95 Χ 36 Ν.4 LB6 +12mm δέν μου δουλεύει .
Υ.Γ Ενώ σε ίδιες συνθήκες το ΑΟ 1.95 Χ 36 lb6 +10mm κόβει κεφάλια .
Αν δεν φυσούσε θα βλέπαμε και τσίχλες ..... κουνούπια όπως έγινε εφέτος πολλές φορές .Το 8.5 δουλεύει σαν πραγματικό νούμερο μετά τα 40 μέτρα .Δυνατος αερας, ψηλωμενες τσιχλες,ρουαγιαλ τουφεκιες 50και πλεον μετρα!!!!!! 8,5 νουμερο????????Δηλαδη εαν δεν φυσαγε σε τι υψος θα πεταγαν??????
Διότι κι'αυτοί που την βγάζουν αυτό βάζουν μέσα σε αξιόλογα φυσίγγια .Percorso ,super caccia etcLB6 στην TECNA!!!!!!!γιατι????
Αυτο ηθελα ακριβως να μου απαντησεις!!!!!!!Αυτα λοιπον τα αξιολογα φυσιγγια συμφωνα με τα λεγομενα σου,εχουν ΤΕCNA και LB6!!!!!Mηπως λοιπον εσυ κανεις καποιο λαθος στο στησιμο του σεταπ????Δεν κατανοω τι θελεις να πεις γραφοντας οτι το 8,5 δουλευει σαν πραγματικο νουμερο μετα τα σαραντα μετρα!!Δηλαδη οσα διασπορας ειναι με 8,5 νουμερο ειναι λαθος??????Διότι κι'αυτοί που την βγάζουν αυτό βάζουν μέσα σε αξιόλογα φυσίγγια .Percorso ,super caccia etc
Mπορεί και να το στήνω λάθος δεν αποκλείεται . Το 8.5 σκάγι μετά τα 40 μ αφήνει το βύσμα διότι απλά μεχρι τα 40 μ το βύσμα πάει ανάποδο με την βάση του μπροστά .Τα διασποράς μια χαρά είναι ανκαι εγώ δεν τα συμπαθώΑυτο ηθελα ακριβως να μου απαντησεις!!!!!!!Αυτα λοιπον τα αξιολογα φυσιγγια συμφωνα με τα λεγομενα σου,εχουν ΤΕCNA και LB6!!!!!Mηπως λοιπον εσυ κανεις καποιο λαθος στο στησιμο του σεταπ????Δεν κατανοω τι θελεις να πεις γραφοντας οτι το 8,5 δουλευει σαν πραγματικο νουμερο μετα τα σαραντα μετρα!!Δηλαδη οσα διασπορας ειναι με 8,5 νουμερο ειναι λαθος??????
Ποιο βυσμα σε τσιχλοφουσεκο παει 40 μετρα αναποδα????? Περιγραφεις λιγο το στησιμο αν θελεις!!!!Mπορεί και να το στήνω λάθος δεν αποκλείεται . Το 8.5 σκάγι μετά τα 40 μ αφήνει το βύσμα διότι απλά μεχρι τα 40 μ το βύσμα πάει ανάποδο με την βάση του μπροστά .Τα διασποράς μια χαρά είναι ανκαι εγώ δεν τα συμπαθώ
Eγω εαν τοποθετησω μια τσιχλα στα 100 μετρα ουτε καν δεν θα τη βλεπω!!!!!!Τετοιο φυσυγγι για αυτο το θηραμα?????Αν πας για χηνες τι θα χρησιμοποιησεις???PATRIOT !!!XAXAXAXA!!!!!μην παρεξηγηθω το γελιο δεν ειναι ειρωνικο!!!
Έγραψα πιό πάνω ότι πάντα παίρνω 5-6 φυσίγγια μόνο νο.81/2 για το κέφι μου ,για την χαρά αν θέλεις να κατεβάσεις 1-2 τσίχλες εκεί που δεν τις αγγίζει κανείς .Αν μπορούσα να πήγαινα για χήνες θάριχνα ΜΟΝΟ απ'αυτά 3άρια .Eγω εαν τοποθετησω μια τσιχλα στα 100 μετρα ουτε καν δεν θα τη βλεπω!!!!!!Τετοιο φυσυγγι για αυτο το θηραμα?????Αν πας για χηνες τι θα χρησιμοποιησεις???PATRIOT !!!XAXAXAXA!!!!!μην παρεξηγηθω το γελιο δεν ειναι ειρωνικο!!!
Τοτε Λαμπη μπραβο σου που μπορεις καθε 5 φυσιγγια να κατεβαζεις δυο τσιχλες απο τα πενηντα μετρα!!!!Εγω ουτε καν τη βλεπω σε αυτη την αποσταση γιαυτο μου φανηκε λιγο υπερβολικο το ολο θεμα!!!Αφου εσυ τα καταφερνεις τοτε μπραβο σου και μακαρι να βρεθω διπλα σου να σε θαυμασω!!!!!!Φιλικα Σπυρος.Έγραψα πιό πάνω ότι πάντα παίρνω 5-6 φυσίγγια μόνο νο.81/2 για το κέφι μου ,για την χαρά αν θέλεις να κατεβάσεις 1-2 τσίχλες εκεί που δεν τις αγγίζει κανείς .Αν μπορούσα να πήγαινα για χήνες θάριχνα ΜΟΝΟ απ'αυτά 3άρια .
Kατ'αρχήν ότι δεν βλέπετε την τσίχλα στα 50 μ συνιστά υπερβολή .Όλοι μα όλοι μπορούν .Μέχρι τα 70 μ όταν είσαι ''πάνω '' την διπλώνει η ντουφεκιά .Κλείνοντας γι'αυτό το φυσίγγι που πιστεύω υπάρχουν πολλοί που το δουλεύουν σε ιδιογόμωση απλά ίσως δεν δημοσιοποιούν για δικούς τους λόγους το γεγονός όταν βρείς τις 2 βασικές συνισταμένες του μπορείς να το κάνεις να δουλεύει από short range μέχρι slug ....Τοτε Λαμπη μπραβο σου που μπορεις καθε 5 φυσιγγια να κατεβαζεις δυο τσιχλες απο τα πενηντα μετρα!!!!Εγω ουτε καν τη βλεπω σε αυτη την αποσταση γιαυτο μου φανηκε λιγο υπερβολικο το ολο θεμα!!!Αφου εσυ τα καταφερνεις τοτε μπραβο σου και μακαρι να βρεθω διπλα σου να σε θαυμασω!!!!!!Φιλικα Σπυρος.