Η γνώμη μου είναι ότι αξίζει για όλα τα θηράματα και με το παραπάνω Θόδωρε!! Σαν το κουστούμι που ράβεται στα μέτρα σου,έτσι και το φυσίγγι, γιά τα γούστα και το τουφέκι σου!!Για τσίχλα δεν αξίζει για παπί ναι και οικονομικά και σε απόδοση

Η γνώμη μου είναι ότι αξίζει για όλα τα θηράματα και με το παραπάνω Θόδωρε!! Σαν το κουστούμι που ράβεται στα μέτρα σου,έτσι και το φυσίγγι, γιά τα γούστα και το τουφέκι σου!!Για τσίχλα δεν αξίζει για παπί ναι και οικονομικά και σε απόδοση
Αλεξ καλησπερα. Εγω ναι εχω στειλει και ηταν και πολυ δαπανηρο αλλα αξιζει τον κοποΕχετε στειλει κανενα φυσιγγι σε κανονακι ασχετως κλεισιματος να δειτε τι γεμιζεται?
Σωστο ειναι να εχει εικονα για το τι φτιαχνει ενας ιδιογομωτης.Αν δεν εχει ιδεα και παταειΑλεξ καλησπερα. Εγω ναι εχω στειλει και ηταν και πολυ δαπανηρο αλλα αξιζει τον κοπο
Συμφωνω και το αοδεικνυω μεσα απο αυτα που προσπαθω να δωσω να καταλαβουν πολλα παιδια που εχουν αποριες και προσπαθουν με θεωριες που δεν πατανε καπου να αποδειξουν αυτο που δεν αποδυκνειεται με καμια επιστημη. Εγραψα στις 28 του μηνος αν εχει καποιος voucher με αποτελεσματα βλητικου σταθμου που να αποδεικνυει τις θεωριες και δεν ειδα κατι. Πρεπει να παταμε με ασφαλεια στα παραγομενα εργα. Να σαι παντα καλα ΑλεξΣωστο ειναι να εχει εικονα για το τι φτιαχνει ενας ιδιογομωτης.Αν δεν εχει ιδεα και παταει
μονο σε θεωριες και φουμαρα αντε και και σε κανενα ταχογραφο κολλητου ειναι επικινδυνος
απλα.....Χ100 αν διδασκει και την μασημενη τροφη των αλλων θεωρητικων.
Κωστη αναφερομαι σε δυο διαφορετικους καλυκες με ιδιο αρχικο υψος αλλα με διαφορετικο τυπο κυαθειου!!!!Σε μια τετοια περιπτωση για να τους φερεις και τους δυο στο ιδιο υψος, κανεις διαφορετικη ρυθμιση στον κοφτη,αυτο αμεσως συνεπαγεται οτι αφου αλλαζει θεση ο αποστατης του καλυκοκοφτη, ειναι διαφορετικος ο κενος χωρος ,αλλη ογκομετρια...Έτσι είναι Σπύρο!!
Αν έχεις ρυθμίσει τν καλυκοκόπτη σου να κόβεις κάλυκες Cheddite που το εργοστασιακό τους ύψος είναι 68,9,ενώ έπειτα κόψεις Fiocchi ο οποίος είναι στα 69.2....τότε θέλει σήκωμα.
Ρε φιλε ο Ηλιος βγαινει για ολο τον κοσμο!!Γραφε εσυ, αφου εχεις ολη την καλοσυνη να μοιραζεσε μαζι μας τη γνωση σου,οτι θεωρεις σωστο μεσα απο την ιδιογομωτικη σου πορεια,και ας κρινει ο καθενας απο εμας συμφωνα με τις δικες μας γνωσεις,αν ειναι σωστα η λαθος!!!!Οποιος θελει ας μαθει κατι και οποιος δεν θελει με γεια του με χαρα του......μικρο το κακο για μενα μεγαλο ισως για αλλον!!!!!Βαστα καημενο Μεσολογγι!!!!Συμφωνω και το αοδεικνυω μεσα απο αυτα που προσπαθω να δωσω να καταλαβουν πολλα παιδια που εχουν αποριες και προσπαθουν με θεωριες που δεν πατανε καπου να αποδειξουν αυτο που δεν αποδυκνειεται με καμια επιστημη. Εγραψα στις 28 του μηνος αν εχει καποιος voucher με αποτελεσματα βλητικου σταθμου που να αποδεικνυει τις θεωριες και δεν ειδα κατι. Πρεπει να παταμε με ασφαλεια στα παραγομενα εργα. Να σαι παντα καλα Αλεξ
Σπυρο μου δινεις βημα φιλε. Οριστε λοιπον ενα voucher απο επισημο κανονακι δοκιμων που δειχνει το setup με την πυριτιδα s4 57.5 στα 1.45. Δεν το δειχνω για το setup αλλα για τις πληροφοριες που περνει καποιος οταν επενδυει σε χρημα κοπο και σκεψη.Ρε φιλε ο Ηλιος βγαινει για ολο τον κοσμο!!Γραφε εσυ, αφου εχεις ολη την καλοσυνη να μοιραζεσε μαζι μας τη γνωση σου,οτι θεωρεις σωστο μεσα απο την ιδιογιμωτικη σου πορεια,και ας κρινει ο καθενας απο εμας συμφωνα με τις δικες μας γνωσεις,αν ειναι σωστα η λαθος!!!!Οποιος θελει ας μαθει κατι και οποιος δεν θελει με γεια του με χαρα του......μικρο το κακο για μενα μεγαλο ισως για αλλον!!!!!Βαστα καημενο Μεσολογγι!!!!
Φιλε αυτο ειναι απο Ελλαδα η απο αλλου???Σπυρο μου δινεις βημα φιλε. Οριστε λοιπον ενα voucher απο επισημο κανονακι δοκιμων που δειχνει το setup με την πυριτιδα s4 57.5 στα 1.45. Δεν το δειχνω για το setup αλλα για τις πληροφοριες που περνει καποιος οταν επενδυει σε χρημα κοπο και σκεψη.
Ιδανικό TC , σταθερά Bar και INT , χαμηλή V2 , ασταθές καψύλλιο.Σπυρο μου δινεις βημα φιλε. Οριστε λοιπον ενα voucher απο επισημο κανονακι δοκιμων που δειχνει το setup με την πυριτιδα s4 57.5 στα 1.45. Δεν το δειχνω για το setup αλλα για τις πληροφοριες που περνει καποιος οταν επενδυει σε χρημα κοπο και σκεψη.
Παντα επεμενα οτι το cx2000 ειναι ασταθες. Μραβο Μιχαλη υποκλινομαι φιλε. Πολυ θεωρουν το διχιλιαρο σταθερο λογο του μαυρου μανο που απομονωνει και σφραγιζει το περιεχομενο.Ιδανικό TC , σταθερά Bar και INT , χαμηλή V2 , ασταθές καψύλλιο.
Θεωρω το 616 πολυ πιο σταθερο...με το cx2000 ειχα πολλες αφλογιστιες οταν γεμιζα και εριχνα πολλα φυσιγγια στο σκοπευτηριο!!!!Παντα επεμενα οτι το cx2000 ειναι ασταθες. Μραβο Μιχαλη υποκλινομαι φιλε. Πολυ θεωρουν το διχιλιαρο σταθερο λογο του μαυρου μανο που απομονωνει και σφραγιζει το περιεχομενο.
Σπυρο μου δινεις βημα φιλε. Οριστε λοιπον ενα voucher απο επισημο κανονακι δοκιμων που δειχνει το setup με την πυριτιδα s4 57.5 στα 1.45. Δεν το δειχνω για το setup αλλα για τις πληροφοριες που περνει καποιος οταν επενδυει σε χρημα κοπο και σκεψη.
Σπυρο μου δινεις βημα φιλε. Οριστε λοιπον ενα voucher απο επισημο κανονακι δοκιμων που δειχνει το setup με την πυριτιδα s4 57.5 στα 1.45. Δεν το δειχνω για το setup αλλα για τις πληροφοριες που περνει καποιος οταν επενδυει σε χρημα κοπο και σκεψη.
Εσύ μην ψάχνεσαι και πολύ , βάλε ένα 686 και καθάρισες .Εγω παλη δεν μπορω να καταλαβω την διαφορα του Νο 4 φυσιγγιου με το Νο 5.......![]()
![]()
657 bar ----- 403 m/s
639 bar ----- 406 m/s
Σπύρο την σταθερότητα ενός καψουλιού την μετράμε από τις αφλογυστίες μόνο;Θεωρω το 616 πολυ πιο σταθερο...με το cx2000 ειχα πολλες αφλογιστιες οταν γεμιζα και εριχνα πολλα φυσιγγια στο σκοπευτηριο!!!!
Ο πιο ασταθής παράγοντας σήμερα είναι τα καψούλια.... και δε μπορείς να κανεις τίποτα και γιαυτο... μέσα στο κουτί κατά 99% είναι όλα διαφορετικά...Σπύρο την σταθερότητα ενός καψουλιού την μετράμε από τις αφλογυστίες μόνο;