Kostas ContraDosi
Moderator
Απ'ότι μου έχουν πει κι εμένα και έχω καταλάβει κ μόνος μου είναι πως το UEE είναι το πιο δυνατό από το 688, το 616 λίγο χαμηλώτερο κ έπειτα είναι το cx2000 κ το 686 με τελευταίο το 684...
Το εκανα και πήρα 40€Εγω στη θεση σου θα πηγαινα να παιξω LOTTO!!!!!!!!
Μπααα,βαλε καλυτερα εναν συγκεντρωτηρα στη θαλαμη να δεις ποσο μακρυα θα παει!!Για εμένα το δυνατό είναι το 688 μετά uue 2000-616-615 και πάει λέγοντας,ένας φίλος παλιός ιδιογωμοτης,μου είχε πει έναν τρόπο να βλέπω τα καψουλια,με ένα κέρμα στην κάννη των 0,05€ και να βλέπουμε το ύψος που παίρνει το κάθε καψουλι
Δν νομίζω να έχει τόση δύναμη το καψούλι να σπρώξει το βύσμα ώστε να περάσει από το τσοκάρισμα της κάννης....Μπααα,βαλε καλυτερα εναν συγκεντρωτηρα στη θαλαμη να δεις ποσο μακρυα θα παει!!
Και με ελάχιστο μπαρούτι πάλι μέχρι την μέση πάει.Δν νομίζω να έχει τόση δύναμη το καψούλι να σπρώξει το βύσμα ώστε να περάσει από το τσοκάρισμα της κάννης....
Το έχεις τσεκάρει Σπύρο;;
Αστειευομαι βρε Κωστη μου,πειραζω το φιλαρακι σου με τα μπακαλιστικα που μας γραφει!!!Αν σφηνωσει ας βαλει 20αρι βυσμα!!!!η 16αρι!!Δν νομίζω να έχει τόση δύναμη το καψούλι να σπρώξει το βύσμα ώστε να περάσει από το τσοκάρισμα της κάννης....
Το έχεις τσεκάρει Σπύρο;;
Το έχω δοκιμάσει φίλε Σπύρο,δεν είναι μπακαλιστικα,είναι κόλπα παλιών ιδιογωμοτων,και έχει ένα ας πούμε παράδειγμα αν κάποιος δεν γνωρίζει καθόλου την δύναμη τούς,ή από ίντερνετ για να έχει μια εικόναΑστειευομαι βρε Κωστη μου,πειραζω το φιλαρακι σου με τα μπακαλιστικα που μας γραφει!!!Αν σφηνωσει ας βαλει 20αρι βυσμα!!!!η 16αρι!!
Πολύ καλό αυτό το άρθρο που έβαλες και μπράβο σου,και από ότι φαίνεται είναι πάρα πολύ μικρή η διαφορά μεταξύ τους έτσι δεν είναι;;;;Και εδω τα αποτελεσματα μιας ερευνας που αφορα την σταθεροτητα στα καψυλια!!!Τωρα για να ειμαι ειλικρινεις δεν ξερω χρονικα που τοποθετειται,αλλα οσο ναναι καποια συμπερασματα βγαζουμε.....στην κατω κατω γραμμη αναφερουν τα καψυλια συμφωνως της σταθεροτητας που εδειξαν!!
Το νομισμα ειναι επιχαλκομενο-βολιμενιο-ατσαλινο????ποιο εχει καλυτερα βλητικα αποτελεσματα???Το έχω δοκιμάσει φίλε Σπύρο,δεν είναι μπακαλιστικα,είναι κόλπα παλιών ιδιογωμοτων,και έχει ένα ας πούμε παράδειγμα αν κάποιος δεν γνωρίζει καθόλου την δύναμη τούς,ή από ίντερνετ για να έχει μια εικόνα![]()
Τα καλύτερα αποτελέσματα τα έχει η εικόνα που έβαλες βέβαια, απλά τότε δεν είχαν τίποτα τέτοιο, αλλά δεν το περίμενα φίλε μου το 616 να είναι πιο δυνατό από το 688Το νομισμα ειναι επιχαλκομενο-βολιμενιο-ατσαλινο????ποιο εχει καλυτερα βλητικα αποτελεσματα???
Που το διαβασες αυτο βρε Αρη μου?????Τα καλύτερα αποτελέσματα τα έχει η εικόνα που έβαλες βέβαια, απλά τότε δεν είχαν τίποτα τέτοιο, αλλά δεν το περίμενα φίλε μου το 616 να είναι πιο δυνατό από το 688![]()
Ναι λάθος έχεις δίκιο 686 απλά δεν φαίνεται καλά στο κινητόΠου το διαβασες αυτο βρε Αρη μου?????
Δεν έχει σημασία, εκτός και τα έχει αλλάξει τα καψουλια η εταιρεία, αλλά δεν πιστεύω, πρέπει να είναι σωστά και με τα τώρα δεδομέναΟπως προαναφερω παντως,δεν γνωριζω ποτε εγινε αυτη η δοκιμη ,χρονολογικα εννοω....
Λάθος 686 ρε αμέσως εσύ, κοίτα τις μπριζόλες μην καούνΤο 616 δν γίνεται να είναι πιο δυνατό από το 688...
Όχι....γενικά το είπα.Κωστα δεν γνωριζω το γιατι ,αλλα 688 δεν αναφερετε πουθενα....
Να σου πω και κατι αλλο,διαβαζω και καποια φορουμ στην Ιταλια,εκει λοιπον πριν μερικα χρονια ο μεγαλος βλητικος GIANLUCA GAROLINI ,συμβουλευε μεσω του φορουμ την FIOCCHI,να σταματησει να σπρωχνει στην αγορα μια παρτιδα με 616 τα οποια αποδεδειγμενα ηταν τρομερα ασταθη!!!Και καθοσον γνωριζω αυτη η ασταθεια επαψε να παρουσιαζετε,που σημαινει οτι σοβαρευτηκαν στην FIOCCHI!!!!Δεν έχει σημασία, εκτός και τα έχει αλλάξει τα καψουλια η εταιρεία, αλλά δεν πιστεύω, πρέπει να είναι σωστά και με τα τώρα δεδομένα