Οποτε θελησης στηλε μου μηνυμα....δεν μου ειναι κοπος
Και αν θες μπορω να σε βοιθησω με εναν τροπο να εκτυπωσεις οτι χαρτακια θες για το κλησημο

Οποτε θελησης στηλε μου μηνυμα....δεν μου ειναι κοπος
Και αν θες μπορω να σε βοιθησω με εναν τροπο να εκτυπωσεις οτι χαρτακια θες για το κλησημο
Το 21 χιλ 1.68-1.70 και πάτα το περισσότερο απ'ότι κανονικά βύσματαΚαλημέρα στην παρέα...Για csb1 στα 30-32 γραμμαρια ποιον biorientabile χρειάζομαι; 21 ή 25;
Στον bioretabile 21 πατάμε παραπάνω Λάμπη;Σε κάλυκα 12/68.40 θα σου βγεί αυτό ΝSI κλπ ,όχι ψηλότερο
Καί θα κλείσεις τελικό ύψος 57.00 ακριβώς 6* εξι πτυχές
Σε 68.40 πατάμε 57 -11.40Στον bioretabile 21 πατάμε παραπάνω Λάμπη;
Ακόμη κ λίγο πιο κάτω από τα 57,5mm...;;;
Ειδικα σε συμβατικο αυλο παει μονοβολο φιλε ο BiorΑυτό ελπιζω εγω... Να μαζεψω κανενα σκαγι![]()
Οκ... Σε κοντο κώνο τι κανει άραγε;Ειδικα σε συμβατικο αυλο παει μονοβολο φιλε ο Bior
Εγώ τα ρίχνω με συμβατικό αυλό και κώνο σκαλοπάτι και πάνε μπάλα, ακόμα και σε ψιλά νούμεραΟκ... Σε κοντο κώνο τι κανει άραγε;
Τελικά τα πήγαινε μαλλιά κουβάρια τα μισόταπα.....Και έριξα μερικά φέτος πιστεύοντας ότι θα ανοίγει λίγο η τουφεκιά στα Baikal μου(λόγω τσοκαρισματος) σε περπατητο.
Του χρόνου θα δοκιμάσω κανένα σε πίνακα γιατί φέτος ήταν από την παραγωγή στη κατανάλωση........Τελικά τα πήγαινε μαλλιά κουβάρια τα μισόταπα.....![]()
Του χρόνου δν θα έχεις ελιές...Του χρόνου θα δοκιμάσω κανένα σε πίνακα γιατί φέτος ήταν από την παραγωγή στη κατανάλωση........![]()
Μέσα είσαι.........Του χρόνου δν θα έχεις ελιές.....γι'αυτό θα πας σε πίνακα...
![]()
![]()