Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Και αφου αναφερθηκες στις κοντρα δοσεις,σου ανεβαζω κατι που βρηκα στο διαδυκτιο!!!!Τι κανουν οι Ρωσσοι στους -10 και κατω με την M92S!!!!
Ειναι πολυ παλια αυτη η συνταγη .Την εχω ριξει κ ξερω τι κανει σε ν 1 , υπαρχουν κ αλλες πολυ καλυτερες .Σε αυτες τις συνταγες υπερτερει το πολυσταδιακο κλεισιμο με λιγο πιο χαμηλο συγκεντρωτηρα παντα

Καλυκας 68,5- CHEDDITE T1 -GRANULAR - 1,40X30-V-ZERO 23 -N8- κενος απατητος χωρος 12,5 χιλιοστα

Καλυκας ΜΑΞΑΜ -Τ2->>>>>>ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΕΤ ΑΠ>>>>>>>>>>>>>>κενος απατητος χωρος 12,2 χιλιοστα

Καλυκας ΝΟΒΕL- T3 >>>>>>>ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΕΤ ΑΠ >>>>>>>>>>>>>κενος απατητος χωρος 12,4 χιλιοστα

Αυτες ειναι οι ΣΩΣΤΕΣ ΟΓΚΟΜΕΤΡΙΕΣ..........ΚΑΛΟ ειναι οι μεζουρες που μετραμε να ειναι σωστες....αλλιως τα
αποτελεσματα ειναι ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ.....

Ειναι πολυ παλια αυτη η συνταγη .Την εχω ριξει κ ξερω τι κανει σε ν 1 , υπαρχουν κ αλλες πολυ καλυτερες .Σε αυτες τις συνταγες υπερτερει το πολυσταδιακο κλεισιμο με λιγο πιο χαμηλο συγκεντρωτηρα παντα
Θεωρω οτι δεν ειναι κομενη και ραμενη για κλιμα οπως της Ελλαδας....συμφωνω υπαρχουν αλλες για το κλιμα της χωρας μας πιο αξιολογες....Εγω τωρα πια,ολα μου τα φυσιγγια τα κλεινω κανοντας χρηση Γ'ΣΤΑΔΙΟΥ!!!Θεωρω οτι ειναι αλλο επιπεδο,πολυ περισοτερες δυνατοτητες στα χερια ενος ιδιογομωτη!!!!αλλα και επικυνδινο συναμα ,για οποιον δεν ακολουθει βασικους κανονες....ειδικα εαν ειναι νεος ιδιογομωτης,πολυ ευκολα μπορει να ξεγελαστει απο την ωραια εμφανιση των φυσιγγιων του!!!!

Θα πρεπει να ξανακαλυμπραρω το παχυμετρο μου......THINK!!!! Κινεζικα ....τι περιμενουμε!!!! ας το τσεκαρουν και αλλοι συναδελφοι....υλικα εχουμε ολοι μας,δωξα το ΘΕΟ!!!!!

Θα πρεπει να ξανακαλυμπραρω το παχυμετρο μου......THINK!!!! Κινεζικα ....τι περιμενουμε!!!! ας το τσεκαρουν και αλλοι συναδελφοι....υλικα εχουμε ολοι μας,δωξα το ΘΕΟ!!!!!
Μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτά σαν κάτι σταθερό...
http://m.euro.raddos.de/pages/muenze.php?eusprache=gr

Το εργαλειο ειναι ενταξει!!!!Η ο γιαλος ειναι στραβος,η στραβα αρμενιζουμε!!!!!Ας το κλεισει και καποιος αλλος συναδελφος....

Attachments

• 20200323_215958.jpg
    20200323_215958.jpg
    334,7 KB · Προβολές: 29
Status
Not open for further replies.
Back