Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα σου μέρα κΝικο σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου και βέβαια θα ήθελα να μάθω τη κάνουν . Το πρώτο σετ απ είναι686. 1,40+34 και 1,00γρbufer σε 22 Άρι συγκεντρωτηρας ν7 καί το άλλο 684 1,35 +33,5 1.00 γρ bufer kαι αυτό σε 22αρι συγκεντρωτηρας
χωρίς πίεση και τα δύο (6*). Σ'ευχαριστω πολυ και πάλι για την βοήθεια σου .

Να εισαι καλα...γραψε ποιο βυσμα...22ρια υπαρχουν πολλα ....και τελικο υψος ρελιασματος...ωστε να
κανουμε σωστη δουλεια Γιαννη!!

Καλημέρα σου μέρα κΝικο σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου και βέβαια θα ήθελα να μάθω τη κάνουν . Το πρώτο σετ απ είναι686. 1,40+34 και 1,00γρbufer σε 22 Άρι συγκεντρωτηρας ν7 καί το άλλο 684 1,35 +33,5 1.00 γρ bufer kαι αυτό σε 22αρι συγκεντρωτηρας
χωρίς πίεση και τα δύο (6*). Σ'ευχαριστω πολυ και πάλι για την βοήθεια σου .

Γιαννη εβγαλα ογκομετριες με διάφορα 22ρια βυσματα....
Δεν μου ''καθονται'' καλα για κλεισιμο 2 σταδιων....Εκτος και αν κλεινεις σε περισσοτερα σταδια φιλε!!
1,40Χ34 -Τζιβανι 22 - Ν7 = 11,4 χιλιοσ. Κενος ΑΠΑΤΗΤΟΣ χωρος.
>>>>> SG22 N7= 12 Xiλιοσ.>>>>>>>>>>>>>>>>
>>>>>Ηλιοπ. 22 Ν7 =11 Χιλ.>>>>>>>>>>>>>>
>>>> Αγκουιλ,22 Ν7 =12 ΧΙΛ. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>
>>>>Θωδη 22 Ν7 =13 χιλ.>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
>>>>Τασκωφ 22 Ν7 =13,5 χιλ.>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Περιμενω να μου πεις ποιο βυσμα....και τελικο υψος κλεισιματος φιλε!!!

Γιαννη εβγαλα ογκομετριες με διάφορα 22ρια βυσματα....
Δεν μου ''καθονται'' καλα για κλεισιμο 2 σταδιων....Εκτος και αν κλεινεις σε περισσοτερα σταδια φιλε!!
1,40Χ34 -Τζιβανι 22 - Ν7 = 11,4 χιλιοσ. Κενος ΑΠΑΤΗΤΟΣ χωρος.
>>>>> SG22 N7= 12 Xiλιοσ.>>>>>>>>>>>>>>>>
>>>>>Ηλιοπ. 22 Ν7 =11 Χιλ.>>>>>>>>>>>>>>
>>>> Αγκουιλ,22 Ν7 =12 ΧΙΛ. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>
>>>>Θωδη 22 Ν7 =13 χιλ.>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
>>>>Τασκωφ 22 Ν7 =13,5 χιλ.>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Περιμενω να μου πεις ποιο βυσμα....και τελικο υψος κλεισιματος φιλε!!!
Όχι με την MEC τα κλείνω Νίκο.

Όχι με την MEC τα κλείνω Νίκο.

Με οτι και να κλεινεις.....εμενα με ''καραφλιασες'' Γιαννη μου....Δεν περιμενα τετοιες ταχυτητες φιλε!!!

Εχεις ΠΜ...ΣΟΥ στελνω και φωτο....εαν θελεις ανεβασετες εσυ να τις δουν και αλλα παιδια!!!

Με οτι και να κλεινεις.....εμενα με ''καραφλιασες'' Γιαννη μου....Δεν περιμενα τετοιες ταχυτητες φιλε!!!

Εχεις ΠΜ...ΣΟΥ στελνω και φωτο....εαν θελεις ανεβασετες εσυ να τις δουν και αλλα παιδια!!!
Αν μπορείς να το κάνεις εσύ γιατί δεν ξέρω εγώ.

Παλικαρια εριξα και μετρησα τα σεταπ του Γιαννη.
Λοιπον πιστευα οτι θα εχουν κατω απο V1,5-350m/s.....Ασχετα με το πιστευα εγω....ο ταχογραφος
ειχε αλλη γνωμη.....και το επιβεβαιωσε και με δευτερη βολη στο σεταπ με το 684- 1,35χ33,5+1 αλευρι.....

Σας γραφω τα σεταπ....σας βαζω ογκομετρια....και ταχυτητες.

Καλυκας καινουργιος SIPE - 684 - 1,35X33.5+1 αλευρι -τζιοβανι 24 - Ν7 - 68,4 - 57,80.

1η βολη....καινουργιος καλυκας.

Και η δευτερη βολη απο κατω σε μεταχειρισμενο καλυκα...Στο V1,5-368m/sεικόνα_Viber_2021-06-14_13-30-06.jpg

εικόνα_Viber_2021-06-14_13-26-32.jpgεικόνα_Viber_2021-06-14_13-27-55.jpgεικόνα_Viber_2021-06-14_13-28-34.jpgεικόνα_Viber_2021-06-14_13-29-17.jpg

Παμε στο 686- 1,40χ34+1 αλευρι -τζιοβανι 24 -Ν7 - 68,4 -57,80

View attachment 28128View attachment 28129View attachment 28130View attachment 28131
Εγώ πάντος βγάζω το καπέλο στο Γιάννη για αυτές τις ταχύτητες που έχει με λίγη πυρίτιδα κ αρκετά μεγάλο βάρος σκαγίων για αυτές τις δοσολογίες....ομολογώ πως ΠΟΤΕ δν θα γέμιζα τέτοιο setup....μπράβο κ πάλι!!

Υ.Γ Η Sipe τελικά,έχει το διάολο μέσα της.

Εγώ πάντος βγάζω το καπέλο στο Γιάννη για αυτές τις ταχύτητες που έχει με λίγη πυρίτιδα κ αρκετά μεγάλο βάρος σκαγίων για αυτές τις δοσολογίες....ομολογώ πως ΠΟΤΕ δν θα γέμιζα τέτοιο setup....μπράβο κ πάλι!!

Κωστή μου....Γνωστόν τοις πάσι.....η SIPE ειναι εξαιρετικο υλικο....Τωρα.....περα απο αυτα που
πιστευουμε εμεις....ο ταχογραφος ειχε αλλη γνωμη....και γω πιστευα οτι ειναι αργα τα σεταπ.
Μακαρι να ηταν ''αλλιως'' τα πραγματα ( πλακωσαν οι καλοκαιρινοι γειτονες )....να εβαζα και
στοχους ωστε να ειχαμε και αποτυπωση της καθε τουφεκιας.
Τοτε θα ηταν μια ολοκληρωμενη δοκιμη!!!
Σημασια εχει οτι και τα δυο σεταπ δουλευουν φιλε!!! :)

Κωστή μου....Γνωστόν τοις πάσι.....η SIPE ειναι εξαιρετικο υλικο....Τωρα.....περα απο αυτα που
πιστευουμε εμεις....ο ταχογραφος ειχε αλλη γνωμη....και γω πιστευα οτι ειναι αργα τα σεταπ.
Μακαρι να ηταν ''αλλιως'' τα πραγματα ( πλακωσαν οι καλοκαιρινοι γειτονες )....να εβαζα και
στοχους ωστε να ειχαμε και αποτυπωση της καθε τουφεκιας.
Τοτε θα ηταν μια ολοκληρωμενη δοκιμη!!!
Σημασια εχει οτι και τα δυο σεταπ δουλευουν φιλε!!! :)
Απο κλωτσιά στον ώμο πώς πήγαν ;

Απο κλωτσιά στον ώμο πώς πήγαν ;

Νορμαλ τουφεκια 32 γραμμαριων και ΟΧΙ 34 Λαμπη μου.

Ωραια τουφεκια και καμια σχεση με το ΤORDO 32 -N7.. Αυτο ειναι δυναμιτης σε σχεση με την τουφεκια
του Γιαννη.

Ανεφερα το TORDO 32 -N7....γιατι το εριξα με πλαγιοκανο ενος φιλου....και ο ωμος μου την ''ακουσε''.....
Το εσφαξα....( ''χωρις λογια'' ) δεν ξερω την πυριτιδα που εχει μεσα...εαν την ξερεις γραψτην μου
να την σημειωσω φιλε!!! :)

Κ

Κώστα όπως είχα ξαναπεί και παλιότερα είχα το είχα ξεκινήσει από 1,60+32οπως το έχουν άλλες οι συνταγές όμως είχα πολύ ταχύτητα και τα σκάγια λιώμα στον πίνακα λοιπόν κατέβηκα στο 1,25 και ανέβαινα που ακόμα και εκεί ειχε καλύτερη εικόνα από το 1,60 και αφού το έφτασα στο 1,35 και το μεσημέρι με 39 βαθμούς τα τρυγόνια έπεφταν ξερά και χωρίς ίχνος αίματος δεν το άλλαξα ξανά.

Χαχα και πουστε ακομα εχετε να δητεεεε

Νορμαλ τουφεκια 32 γραμμαριων και ΟΧΙ 34 Λαμπη μου.

Ωραια τουφεκια και καμια σχεση με το ΤORDO 32 -N7.. Αυτο ειναι δυναμιτης σε σχεση με την τουφεκια
του Γιαννη.

Ανεφερα το TORDO 32 -N7....γιατι το εριξα με πλαγιοκανο ενος φιλου....και ο ωμος μου την ''ακουσε''.....
Το εσφαξα....( ''χωρις λογια'' ) δεν ξερω την πυριτιδα που εχει μεσα...εαν την ξερεις γραψτην μου
να την σημειωσω φιλε!!! :)
Gm3 1,55*32 gt21

Gm3 1,55*32 gt21
Πόσο την κλείνει Ηλία ;
ΟΚ . Σε ευχαριστω Ηλια.!!! Tην gm3 υπεθεσα...δεν ημουν σιγουρος...Δεν την εχω αυτην την πυριτιδα.
1.55 Χ32 κ.Νίκο δεν έπρεπε λογικά να την νοιώσεις τόσο .Εκεί είναι στα καλά της .
Ίσως την στρίμωξε λίγο ,πόσο κλεισμένο ;

Πόσο την κλείνει Ηλία ;

1.55 Χ32 κ.Νίκο δεν έπρεπε λογικά να την νοιώσεις τόσο .Εκεί είναι στα καλά της .
Ίσως την στρίμωξε λίγο ,πόσο κλεισμένο ;

Στα 57,8 ....ισως να ηταν το δικανο που μου εδωσε αυτην την αισθηση....
Σου ειπα το εσφαξα....τοσο ηταν 1,55Χ32 -GT21 οπως εγραψε και ο Ηλιας με 686 μαλιστα...αλλα ο κλωτσος
στο δικανο πολυ ζορικος φιλε!!!

Στα 57,8 ....ισως να ηταν το δικανο που μου εδωσε αυτην την αισθηση....
Σου ειπα το εσφαξα....τοσο ηταν 1,55Χ32 -GT21 οπως εγραψε και ο Ηλιας με 686 μαλιστα...αλλα ο κλωτσος
στο δικανο πολυ ζορικος φιλε!!!
Στα 57.8 είναι άψογο το κλείσιμο του .
Κάτω απο 3 κιλά το δίκανο ;:)

Status
Not open for further replies.
Back