Σωστός ο Κώστας!Αντιθέτος,μια χαρά είναι.
Ψάξε τη βυσμάτωση φίλε.![]()
Σωστός ο Κώστας!Αντιθέτος,μια χαρά είναι.
Ψάξε τη βυσμάτωση φίλε.![]()
Τα ιδια σεταπ και εγω αλλα στα 34γρ.βαζω ,sg.η μαυροπουλου..στα 32 ακουιλα..Την Α1 την γεμίζω με 1,75 στα 34 με 686 και ζ2μ 18 νο 5-6 στα 58 το κλείσιμο.Με 1.80 686 στα 32 με χαρτάκι πάνω στην πυρίτιδα μετά diana 18 και πάλι χαρτάκι στα 32 νο 6. Επίσης στο 1,65 686 / cx2000 ανάλογα με τον καιρό ζ2μ 21 ή ζ2μ24 κομμένο 32 νο 8 / 9 στα 58 κλείσιμο.Πολυ καλές και καθαρές τουφεκιές.
Αν ηταν να υπολογιζουμε και το βυσμα μαζι θα θελαμε υπερπροοδευτικες για να γεμισουμε 36 γραμμαρια σκαγια και οι χ32 θα γεμιζοταν στα 28 γρ οι εταιριες εχουν τις δοσολογιες με υπολογισμενο το βαρος του βυσματοςΟ συγκεντρωτηρας. SG 27 ζυγίζει 3,26 γραμμάρια.Οταν έχεις μια γομμωση 30 gr. το βάρος της προωθούμενης μάζας και η αντίσταση είναι για 33,26 gr.
Πάντα το σκεφτόμουν αυτό αλλά μάλλον το έχουν υπολογίσει γιατί τα βύσματα έχουν διαφορές στο
Γιαυτό από τα εμπορικά φυσίγγια λείπουν κανάοι εταιριες εχουν τις δοσολογιες με υπολογισμενο το βαρος του βυσματο
τα γραμμαρια που λειπουν ειναι απο τα ογκομετρικα και οχι για να ισοσταθμησουν το βαρος του βυσματος ,το τι σου δινουν ειναι αλλο, αν δεν τα αγοραζαμε αυτα που δεν λενε τιποτα πανω δεν θα αναγκαζοταν ο χ,ψ βιοτεχνης να κανει αυτο που θελουμε ? η αλλιως θα εκλεινε , αλλα τι ψαχνεις να βρεις εδω ενα σορο κυνηγοι δεν ξερουν τα τεχνικα χαρακτηριστικα του τουφεκιου τους θα ξερουν των φυσιγγιων μαζεψε "γουρουναδες " και ρωτα τους ποσα γραμμαρια ειναι τα δραμια που ριχνουν και θα παθεις πλακα με τις απαντησεις τους !!!Γιαυτό από τα εμπορικά φυσίγγια λείπουν κανά
2-3gr σκάγια από κάθε φυσίγγι;;;
Εδώ δν κάθονται να σου αναφέρουν ταχύτητα από το φυσίγγι που σου πουλάνε,θα δώσουν σημασία στο βάρος του βύσματος;;;
Έχει λογική αυτό που λες,αλλά δν νομίζω πως το υπολογίζουν οι εταιρείες.
Με 686 στα 34γρ δεν μου άρεσε καθόλου.Τα ιδια σεταπ και εγω αλλα στα 34γρ.βαζω ,sg.η μαυροπουλου..στα 32 ακουιλα..
Καλημέρα φίλοι μου θα ήθελα να σας παρουσιάσω ένα φυσίγγι μακρινών αποστάσεων που έφτιαξα .....
έχει ως εξής:
Κάλυκας fiocchl
Καψουλι 615
Sipe 1,65
Σκάγια 33,5+1,6 αλεύρι βρώμης Νο5
Βυσμα Κουβέιτ+ 2φελοιx3mm+ diana 8mm + φελος 3mm κλείσιμο 6* 57,50 mm
Στροφείο bn2 special.
Δοκιμή στα. 36,50 μέτρα ,τσοκ 3*.
Σκάγια στον κύκλο 204! Ποσοστό 76%
View attachment 27545
Να γεμίσεις 32 γιατί δεν είναι 28.Καλησπέρα φίλοι μου...... Σκέφτομαι να γεμίσω φυσίγγια 28 γραμμαρίων για το σκοπευτηριο αλλά και για κυνήγι τσίχλας σε νούμερο 8,5 και 9,5! Είμαι μεταξύ της AS και της CSB5 ..... Τι προτείνετε και γιατί????
Τι εννοείς δεν είναι 28.......Alex????Να γεμίσεις 32 γιατί δεν είναι 28.
CSB-5 προσωπική γνώμη είμαι πολύ ικανοποιημένος από τα 27 μέχρι τα 30 γραμμάρια. Πολύ καλό υλικό η Ισπανίδα!Καλησπέρα φίλοι μου...... Σκέφτομαι να γεμίσω φυσίγγια 28 γραμμαρίων για το σκοπευτηριο αλλά και για κυνήγι τσίχλας σε νούμερο 8,5 και 9,5! Είμαι μεταξύ της AS και της CSB5 ..... Τι προτείνετε και γιατί????
Και η δυο ειναι εξερετικες διαλεγης και περνειςΚαλησπέρα φίλοι μου...... Σκέφτομαι να γεμίσω φυσίγγια 28 γραμμαρίων για το σκοπευτηριο αλλά και για κυνήγι τσίχλας σε νούμερο 8,5 και 9,5! Είμαι μεταξύ της AS και της CSB5 ..... Τι προτείνετε και γιατί????
Σκέφτομαι να το κάνω με κάλυκα και καψουλι maxam, 1,40x28 βύσμα lbrs 24 ..... πώς σου φαίνεται?????CSB-5 προσωπική γνώμη είμαι πολύ ικανοποιημένος από τα 27 μέχρι τα 30 γραμμάρια. Πολύ καλό υλικό η Ισπανίδα!
Vzero23- καρδαρα24-ακουιλα 24Σκέφτομαι να το κάνω με κάλυκα και καψουλι maxam, 1,40x28 βύσμα lbrs 24 ..... πώς σου φαίνεται?????
Δεν τον ξέρω τον lbrs δεν τον έχω δουλέψει αλλά έχω στήσει 1,40 Χ 28 με SG 25 και Aquila 24 και τα δύο πολύ καλά.Σκέφτομαι να το κάνω με κάλυκα και καψουλι maxam, 1,40x28 βύσμα lbrs 24 ..... πώς σου φαίνεται?????
Καλησπέρα φίλοι μου...... Σκέφτομαι να γεμίσω φυσίγγια 28 γραμμαρίων για το σκοπευτηριο αλλά και για κυνήγι τσίχλας σε νούμερο 8,5 και 9,5! Είμαι μεταξύ της AS και της CSB5 ..... Τι προτείνετε και γιατί????
Ίδιο και την ASΣκέφτομαι να το κάνω με κάλυκα και καψουλι maxam, 1,40x28 βύσμα lbrs 24 ..... πώς σου φαίνεται?????