gvp9000
Banned
Και μεγάλη διασπορά στα κομμάτια της κάνηςBγάζεις κάτι συγκεντρώσεις όμως στα 50 μ 120%....

Και μεγάλη διασπορά στα κομμάτια της κάνηςBγάζεις κάτι συγκεντρώσεις όμως στα 50 μ 120%....
Bγάζεις κάτι συγκεντρώσεις όμως στα 50 μ 120%....
Τι μαλακια την έκανε αυτός.View attachment 29815
Τι γνώμη εχετε;
Η για γαλακτομπούρεκο.χαχαχσΓια σιμιγδαλι το κοβω
Σωστά, η φωτό ειναι απο γνωστή ομαδα του facebook. Δεν εχω καμμιά σχεση με τον άνθρωπο.Καλημέρα Νίκο νομίζω ότι αυτό το κείμενο με τις φωτογραφίες το έχει ψαρέψει ο συνάδελφος από το Facebook...και το ανέβασε για να κάνουμε κουβέντα....πρέπει να σου ανέβασε την πίεση πρωί πρωί....![]()
Φυσιγγαρα!Δράμια μύλου Αγίου Γεωργίου.Μix ολικής με κουρκουμά.Λιγο σκληρό αλλά φονικοτατο!View attachment 29815
Τι γνώμη εχετε;
Συγνωμη που αργησα να απαντησω, Δεν ξερω τι ακριβως ειναι (βρωμη δεν νομιζω) αλλα σιγουρα το φυσιγγι εχει τραβηξει πολυ υγρασια. Σιμιγδαλι η αλευρι ολικης μαλλον.Στέλιο μήπως είναι φελλός τριμμενος;
Δεν πειράζει Στέλιο...Συγνωμη που αργησα να απαντησω, Δεν ξερω τι ακριβως ειναι (βρωμη δεν νομιζω) αλλα σιγουρα το φυσιγγι εχει τραβηξει πολυ υγρασια. Σιμιγδαλι η αλευρι ολικης μαλλον.
Ο καθενας κανει οτι πειραμα του κατεβει.
Εγω στη βρωμη κανω σχεδον παντα κεντρικη η φροντιζω να παταω λιγο παραπανω τη χαραξη για λογους διαφυγης- υγρασιας.
Εχω φυσιγγια με βρωμη 4 χρονια κ ειναι ανεπαφα. Ομως δεν κυνηγαω βαλτο κ δεν ξερω τι γινεται σε ακραιες συνθηκες
Λες να παθενεΔεν πειράζει Στέλιο...
Ετριψα λίγο φελλό για να κάνω μια δοκιμή μέσα σε lb6 και μοιάζει λίγο...
Το παρακάτω φυσίγγι το γεμισα πριν 2 και χρονια για δοκιμές...πριν κάνα 2μηνο έσφαξα ενα για να δω πως είναι και δεν έχει πάθει τίποτα το αλεύρι μεσα.
View attachment 29840
Aυτό είναι δικό του set up που μου ζήτησε να του φτιάξω φίλος .καλημέρα λαμπη
τι ταχύτητες βγάζει στο 1 η 1,5 μτ
To δοκίμασα χθές απόγευμα για να δώ περισσότερο την διάτρηση του .καλημέρα λαμπη
τι ταχύτητες βγάζει στο 1 η 1,5 μτ
Tα δοκιμάζω σε επαγγελματικούς καταλόγους προιόντων προηγούμενων σαιζόν Χρήστο .καλημέρα Λάμπη
σε ποσά μετρά το δοκίμασες και ποσά φύλλα έκανε διάτρηση![]()
Με ρέλι, κουβέτ συν ντιάνα 20άρα σε κάλυκα 67 ή 65 άρι με ισχυρό καψούλι, με 1.50γρ στα 32 γρ σκάγια, δεν μένει κολυμπιθρόξυλο. Αλλά ελεύθερος κενός χόρος με το τζαμάκι απάνω στα σκάγια τουλάχιστον 6χιλ. Εγώ βρίκα ιδανικό τα 6.5χιλ ελευθερου χορου.Κανα αποδοτικο μαλλοταπο με s4 για κοντινες μεσαιες αποστασεις εχει στησει κανεις;
Φτιαχτηκε με 688 κ θα δοκιμαστει συντομα.Με ρέλι, κουβέτ συν ντιάνα 20άρα σε κάλυκα 67 ή 65 άρι με ισχυρό καψούλι, με 1.50γρ στα 32 γρ σκάγια, δεν μένει κολυμπιθρόξυλο. Αλλά ελεύθερος κενός χόρος με το τζαμάκι απάνω στα σκάγια τουλάχιστον 6χιλ. Εγώ βρίκα ιδανικό τα 6.5χιλ ελευθερου χορου.