Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Bγάζεις κάτι συγκεντρώσεις όμως στα 50 μ 120%....

Τιποτα δεν κανει Λαμπη μου....Τα εχω δοκιμασει ΟΛΑ....Το βρωμαλευρο δεν το ''φτανει'' κανενα
αλλο υλικο....
Το σιμιγδαλι το θεωρω επικινδυνο.....ειδικοτερα οταν δεν εχει γνωσεις αυτος που το βαζει...

Last edited:
Καλημέρα Νίκο νομίζω ότι αυτό το κείμενο με τις φωτογραφίες το έχει ψαρέψει ο συνάδελφος από το Facebook...και το ανέβασε για να κάνουμε κουβέντα....πρέπει να σου ανέβασε την πίεση πρωί πρωί....:):):)
Σωστά, η φωτό ειναι απο γνωστή ομαδα του facebook. Δεν εχω καμμιά σχεση με τον άνθρωπο.

Στέλιο μήπως είναι φελλός τριμμενος;
Συγνωμη που αργησα να απαντησω, Δεν ξερω τι ακριβως ειναι (βρωμη δεν νομιζω) αλλα σιγουρα το φυσιγγι εχει τραβηξει πολυ υγρασια. Σιμιγδαλι η αλευρι ολικης μαλλον.
Ο καθενας κανει οτι πειραμα του κατεβει.
Εγω στη βρωμη κανω σχεδον παντα κεντρικη η φροντιζω να παταω λιγο παραπανω τη χαραξη για λογους διαφυγης- υγρασιας.
Εχω φυσιγγια με βρωμη 4 χρονια κ ειναι ανεπαφα. Ομως δεν κυνηγαω βαλτο κ δεν ξερω τι γινεται σε ακραιες συνθηκες

Συγνωμη που αργησα να απαντησω, Δεν ξερω τι ακριβως ειναι (βρωμη δεν νομιζω) αλλα σιγουρα το φυσιγγι εχει τραβηξει πολυ υγρασια. Σιμιγδαλι η αλευρι ολικης μαλλον.
Ο καθενας κανει οτι πειραμα του κατεβει.
Εγω στη βρωμη κανω σχεδον παντα κεντρικη η φροντιζω να παταω λιγο παραπανω τη χαραξη για λογους διαφυγης- υγρασιας.
Εχω φυσιγγια με βρωμη 4 χρονια κ ειναι ανεπαφα. Ομως δεν κυνηγαω βαλτο κ δεν ξερω τι γινεται σε ακραιες συνθηκες
Δεν πειράζει Στέλιο...
Ετριψα λίγο φελλό για να κάνω μια δοκιμή μέσα σε lb6 και μοιάζει λίγο...
Το παρακάτω φυσίγγι το γεμισα πριν 2 και χρονια για δοκιμές...πριν κάνα 2μηνο έσφαξα ενα για να δω πως είναι και δεν έχει πάθει τίποτα το αλεύρι μεσα.
IMG_20210723_173624.jpg

Δεν πειράζει Στέλιο...
Ετριψα λίγο φελλό για να κάνω μια δοκιμή μέσα σε lb6 και μοιάζει λίγο...
Το παρακάτω φυσίγγι το γεμισα πριν 2 και χρονια για δοκιμές...πριν κάνα 2μηνο έσφαξα ενα για να δω πως είναι και δεν έχει πάθει τίποτα το αλεύρι μεσα.
View attachment 29840
Λες να παθενε .big smile. .hunter.

καλημέρα Λάμπη
σε ποσά μετρά το δοκίμασες και ποσά φύλλα έκανε διάτρηση :)
Tα δοκιμάζω σε επαγγελματικούς καταλόγους προιόντων προηγούμενων σαιζόν Χρήστο .
Αν ήταν σε τηλ.κατάλογο ευχαρίστως θα τόγραφα .
Απλά στα 35μ μούδωσε κάτι τι παραπάνω απ'αυτό που περίμενα σε νο.7 σκάγι .

Κανα αποδοτικο μαλλοταπο με s4 για κοντινες μεσαιες αποστασεις εχει στησει κανεις;
Με ρέλι, κουβέτ συν ντιάνα 20άρα σε κάλυκα 67 ή 65 άρι με ισχυρό καψούλι, με 1.50γρ στα 32 γρ σκάγια, δεν μένει κολυμπιθρόξυλο. Αλλά ελεύθερος κενός χόρος με το τζαμάκι απάνω στα σκάγια τουλάχιστον 6χιλ. Εγώ βρίκα ιδανικό τα 6.5χιλ ελευθερου χορου.

Με ρέλι, κουβέτ συν ντιάνα 20άρα σε κάλυκα 67 ή 65 άρι με ισχυρό καψούλι, με 1.50γρ στα 32 γρ σκάγια, δεν μένει κολυμπιθρόξυλο. Αλλά ελεύθερος κενός χόρος με το τζαμάκι απάνω στα σκάγια τουλάχιστον 6χιλ. Εγώ βρίκα ιδανικό τα 6.5χιλ ελευθερου χορου.
Φτιαχτηκε με 688 κ θα δοκιμαστει συντομα.
Στα 65 ηταν τελικα κ δινει περιπου 6.5 χιλ κενο χωρο πανω απο το τζαμακι.
Επισης εφτιαξα κ με 33γρ ολα τα αλλα ιδια

Status
Not open for further replies.
Back