Eγω παλι χαλαρα θα μπορουσα να κυνηγαω μονο με τετοιαΜε χαρτιά και μάλλινες πήρα οριστικό διαζύγιο .
Eγω παλι χαλαρα θα μπορουσα να κυνηγαω μονο με τετοιαΜε χαρτιά και μάλλινες πήρα οριστικό διαζύγιο .
Έτσι κυρΝίκο πιάσε τα δικά σου και άσε το πανιελάκι μέσα γιατί είσαι και μεγάλος άνθρωπος.'' Πηξαμε'' απο τις φωτιες.....πηξαμε απο τα λαθη τους.....
Να ξεφυγουμε λιγο παλικαρια... Ενα σεταπ με ΜΒ32......δοκιμασμενο σε στοχο και στον κυνηγοτοπο...
με πολυ καλα αποτελεσματα!!!!
View attachment 30916View attachment 30917
V1,5-409m/s - οπλο μπερετα Α390 - 66 εκατοστα καννη....+ 11 βαθμοι θερμοκρασια περιβαλλοντος.
ΥΓ. Ν6 ΣΚΑΓΙΑ .....Ξεχασα να το γραψω στο σεταπ παιδες!!!
Έτσι κυρΝίκο πιάσε τα δικά σου και άσε το πανιελάκι μέσα γιατί είσαι και μεγάλος άνθρωπος.![]()
Βρε δεν παίζεσαι με τίποτα εσύ ...Ασε που εχω μπλεξει τα μπουτια μου....και δεν ξερω....ουτε εχω αποφασισει ακομα με ποιο σεταπ
και με ποια πυριτιδα να ξεκινησω στην εναρξη......
Κυνηγα το πρωι κ μετα περιμενουμε τις δοκιμες Νικολα.Χρησταρα το πανιελακι ειναι μελλος της οικογενειας....και πιστος συντροφος....Μεσα δεν τον αφηνω
με τιποτα...
ΟΚ....Μεγαλος σε ηλικια ειμαι.....και το ο ρεξ κανει την μιση ''δουλεια''.....που να δεις πως με κοιταει οταν
αστοχω.....ασε την ''καζουρα'' της κυρας...!!!!
Το θεμα ειναι οτι πλησιαζει η εναρξη....και καρδια πεταριζει....σαν τοτε που περιμενα να ξημερωσει
για την σχολικη εκδρομη...!!!
Ασε που εχω μπλεξει τα μπουτια μου....και δεν ξερω....ουτε εχω αποφασισει ακομα με ποιο σεταπ
και με ποια πυριτιδα να ξεκινησω στην εναρξη......
Ευχομαι να με εχει καλα ο Θεος....και να κυνηγαω μεχρι τα βαθια γεραματα ....και να νιωθω οπως τωρα
σαν μικρο παιδι φιλαρα!!!!
Ευχομαι καλη εναρξη σε ολους.....και παντα με υγεια παλικαρια !!!!![]()
Για ποιο ακριβως κυνηγι κ σε ποιο οπλο ;Κυνηγα το πρωι κ μετα περιμενουμε τις δοκιμες Νικολα.
Κ μιας που ειπαμε για δοκιμες αντε να δουμε θα βρουμε κανα αποδοτικο σεταπ με την s4 με sg disp. στα 33/34gr ;;;
Ακουω γνωμες κυριοι
Κυνηγα το πρωι κ μετα περιμενουμε τις δοκιμες Νικολα.
Κ μιας που ειπαμε για δοκιμες αντε να δουμε θα βρουμε κανα αποδοτικο σεταπ με την s4 με sg disp. στα 33/34gr ;;;
Ακουω γνωμες κυριοι
Το πιασες ΝικολαEλα Στελαρα.....''σοβαρεψου'' φιλε!!!! Εχω την εντυπωση οτι ''χα'ι'δευεσαι''......και το λεω γιατι εγω
τουλαχιστον ξερω τι μπορεις να φτιαξεις.....
Στρωσε τον κωλο σου και ''δουλεψε''.....μην τα περιμενεις ολα ετοιμα....μηχανη γ@μαω εχεις....ταχογραφο
εχεις....γνωσεις εχεις....κανε δυο - τρεις δοκιμες.....και το σεταπ το εβγαλες!!!!![]()
![]()
Δημητρη τα κλασικα 18.3 / 18.4 αυλο σε benelli beretta κ απο νο σκαγιων 7/9Για ποιο ακριβως κυνηγι κ σε ποιο οπλο ;
Δεν εγραψες τι θελεις να κυνηγησειςΔημητρη τα κλασικα 18.3 / 18.4 αυλο σε benelli beretta κ απο νο σκαγιων 7/9
Περδικα κ τσίχλα με σκάγια 7κ 9 κ S4 ;; λίγο λάθος σε βρίσκω φίλε, σε τσίχλα να ζυγίζεις ένα ένα στο χέρι είναι βασανιστήριο, σε περδικα παλι σκαγι ν 9 ;; κ υπερδιασπορα,;;;;; κ το 7 για μένα ψιλό είναι, να μου έλεγες μπεκάτσα η παπι στο σουρουπο ναι να συμφωνουσα για 7 , θέλω να καταλήξω ότι βάσει αυτών που ζητάς δεν είναι τα υλικά που έχεις τα ιδανικαΠερδικα τσιχλα
Δημητρη τα κλασικα 18.3 / 18.4 αυλο σε benelli beretta κ απο νο σκαγιων 7/9
Περδικα τσιχλα
Δημητρη ορισμενα απο τα πιο αποδοτικα φυσιγγια εμποριου για τσιχλα περδικα κ αλλα θηραματα ειναι γεμισμενα με s4.
Το οτι δεν ειναι γεμισμενα σχεδον ολα μ αυτες ( s4 tekna sipe ) ειναι καθαρα λογω κοστους πιστεψε με.
Τωρα πανω σ αυτο που ειπα για περδικα τσιχλα με s4 κ σκαγια νο 7 κ 9 με sg disp (βυσμα το οποιο δεν δινει υπερδιασπορες αλλα ημιδιασπορα )νομιζω οτι ειναι πολυ σωστο.
Χωρις να θελω να κανω διαφημιση βλεπε Lambro διασπορας, κατα τη γνωμη μου κ οχι μονο, ηταν απο τα πιο αποδοτικα φυσιγγια της ευρωπαικης αγορας.
Σε ολες σχεδον τις αποστασεις κ με εξαιρεση ορισμενες καννες απο Browning auto5 που δεν τραβουσε καθολου, ηταν απλα εξαιρετικο.
Επισης ο καθενας μπορει να χρησιμοποιει οποιο νο σκαγιων ειναι αποδοτικοτερο βασει των εμπειριων του κ για περδικα νομιζω οτι το νο 7 για λογικες αποστασεις ειναι αυτο που χρειαζεται.
Περδικα κ τσίχλα με σκάγια 7κ 9 κ S4 ;; λίγο λάθος σε βρίσκω φίλε, σε τσίχλα να ζυγίζεις ένα ένα στο χέρι είναι βασανιστήριο, σε περδικα παλι σκαγι ν 9 ;; κ υπερδιασπορα,;;;;; κ το 7 για μένα ψιλό είναι, να μου έλεγες μπεκάτσα η παπι στο σουρουπο ναι να συμφωνουσα για 7 , θέλω να καταλήξω ότι βάσει αυτών που ζητάς δεν είναι τα υλικά που έχεις τα ιδανικα
Δεν χρωστάω σε κανένα και δεν κάνω διαφήμιση σε κανένα .Περαν του κοστους, νομιζω οτι και η δυσκολια να γεμισεις με διβασικες ειναι κατι που πολλες βιοτεχνιες δεν παραβλεπουν
Αν έχεις δράπανο πάρε κι'ένα 3ο στάδιο να φτιάχνεις πυραύλους .Πίστεψε με .Ο χρόνος στην ιδιογομωση, τουλάχιστον για μενα που είμαι στα σπαργανα ακόμα με 2 στάδια και ζύγισμα ένα ένα, είναι αγχολυτικό, ώρα αποσυμπίεσης και η όμορφη αναμονή για την επόμενη μέρα......
Σε πιστεύω, αλλά είμαι στο χειροκίνητο ακόμα !Αν έχεις δράπανο πάρε κι'ένα 3ο στάδιο να φτιάχνεις πυραύλους .Πίστεψε με .