Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Δημητρη ορισμενα απο τα πιο αποδοτικα φυσιγγια εμποριου για τσιχλα περδικα κ αλλα θηραματα ειναι γεμισμενα με s4.
Το οτι δεν ειναι γεμισμενα σχεδον ολα μ αυτες ( s4 tekna sipe ) ειναι καθαρα λογω κοστους πιστεψε με.
Τωρα πανω σ αυτο που ειπα για περδικα τσιχλα με s4 κ σκαγια νο 7 κ 9 με sg disp (βυσμα το οποιο δεν δινει υπερδιασπορες αλλα ημιδιασπορα )νομιζω οτι ειναι πολυ σωστο.
Χωρις να θελω να κανω διαφημιση βλεπε Lambro διασπορας, κατα τη γνωμη μου κ οχι μονο, ηταν απο τα πιο αποδοτικα φυσιγγια της ευρωπαικης αγορας.
Σε ολες σχεδον τις αποστασεις κ με εξαιρεση ορισμενες καννες απο Browning auto5 που δεν τραβουσε καθολου, ηταν απλα εξαιρετικο.
Επισης ο καθενας μπορει να χρησιμοποιει οποιο νο σκαγιων ειναι αποδοτικοτερο βασει των εμπειριων του κ για περδικα νομιζω οτι το νο 7 για λογικες αποστασεις ειναι αυτο που χρειαζεται.
Το κίτρινο Λάμπρο διασποράς με τον SuperG skereter γεμιζεται με Τέκνα φίλε, το εριχνα πριν είκοσι χρόνια, από εκεί κ περα αν κατέχεις κ γνωρίζεις μην ζητάς, ο καθένας μας θα πει τα πιστευω του

Δεν χρωστάω σε κανένα και δεν κάνω διαφήμιση σε κανένα .
Πραγματικά γεγονότα παραθέτω . Με το ογκομετρικό του Ν.Καββαδία ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΑΙΔΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΖΥΓΙΖΕΙ
ΕΝΑ -ΕΝΑ ΣΤΙΣ ΔΙΒΑΣΙΚΕΣ .......hair..hair..hair.
Απλά πρίν το γύρισμα της λαβίδας ,κάθε φορά δυό ελαφρά κτυπηματάκια με το δάκτυλο -δείκτη σε ρόλο vibrator
πάνω στην μπουκάλα με την πυρίτιδα .
Οι διαφορές στο βάρος είναι αμελητέες .
Ο χρόνος είναι χρήμα o_O;)
Δεν το έχω, δεν το γνωρίζω, προσωπικα στις διβασικες ένα ένα στο χέρι , ο καθένας όπως γουστάρει φίλε Λαμπη

Το κίτρινο Λάμπρο διασποράς με τον SuperG skereter γεμιζεται με Τέκνα φίλε, το εριχνα πριν είκοσι χρόνια, από εκεί κ περα αν κατέχεις κ γνωρίζεις μην ζητάς, ο καθένας μας θα πει τα πιστευω του
Το κιτρινο λαμπρο διασπορας γεμιζοταν παλια με s4 κ απο καποια χρονικη στιγμη κ μετα s4 στα χοντρα κ tekna στα ψιλα.
Στο περασμα του χρονου εχουν γινει διαφορες παραλλαγες.
Εχω κυνηγησει τα παντα με αυτο τοτε που το εβγαζαν οι αφοι Λαμπρου κ εχω ανοιξει αρκετα για να δω δοσολογια, η s4 ειναι σχεδον ιδια με τοτε ομως οι καλυκες που χρησιμοποιουσαν στη lambro τοτε κ τωρα δεν βγαζουν ιδια ογκομετρια με αυτους που αγοραζουμε επισης υπαρχει μια μικρη διαφορα στον sg.
Κουβεντα να γινεται ομως κ αν εχεις σεταπ διασπορας με 33/34 γρ σε νο 7 η 9 παντα με s4 κ θελεις να μας το πεις ριχτο...

1,55Χ33 από 68,50 στα 57 διασπορεα ανάλογα τι θες να κσνεις
Νικο με 615 παει αυτο σιγουρα κ μαλλον βαζεις τον ψηλο sg???
Αν θυμαμαι καλα παλιοτερα ειχες ξαναδωσει ενα σεταπ με 615 / s4 k πατενταρισμενο διασπορεα.

Δεν χρωστάω σε κανένα και δεν κάνω διαφήμιση σε κανένα .
Πραγματικά γεγονότα παραθέτω . Με το ογκομετρικό του Ν.Καββαδία ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΑΙΔΕΥΕΤΑΙ...
Ολα τα εργαλεια του καβαδια ειναι εξαιρετικα!
Ογκομετρικα εχω δυο, και για σκαγια και για πυριτιδα.
Γεμιζεις με ¨κλειστα ματια¨

1,55Χ33 από 68,50 στα 57 διασπορεα ανάλογα τι θες να κσνεις
καψουλι 615 η 686 εγω αγαπώ 615
Άκουσα πολύ εντυπωσιακά πράγματα για το S4 686 1.45 x 33 6* σε ζέστες απο αξιόλογο ιδιογομωτή φίλο -θηροφύλακα
αλλά βαριέμαι o_O να κάτσω να στήνω -δοκιμάζω άλλα νέα set up . Με βύσμα 21

Αντε να γεμησουμε σηγα σηγα τα φησηγια της εναρξης του λαγου.νο6 διασπορας ρελιαστο34 γρ sipe.μαλινο ρελιαστο με σοκολ πολονιας στα 34γρ νο6.ΜΒ36 Νο5 στα 35γρ με Ζ2Μ18 αστερι.και ΜΒ 36 στα 34γρ νο3 με στηλ24 αστερι για εξτρημ.

Αντε να γεμησουμε σηγα σηγα τα φησηγια της εναρξης του λαγου.νο6 διασπορας ρελιαστο34 γρ sipe.μαλινο ρελιαστο με σοκολ πολονιας στα 34γρ νο6.ΜΒ36 Νο5 στα 35γρ με Ζ2Μ18 αστερι.και ΜΒ σ34γρ νο3 με στηλ24 αστερι για εξτρη
Να μου ζήσεις μπουρλοτιερη μου....
Δεν θα μείνει λαγου αυτί..........
Βάλε κ χάρτινα στο παιχνιδιιιιιι.....

'' Πηξαμε'' απο τις φωτιες.....πηξαμε απο τα λαθη τους..... :confused:

Να ξεφυγουμε λιγο παλικαρια... Ενα σεταπ με ΜΒ32......δοκιμασμενο σε στοχο και στον κυνηγοτοπο...
με πολυ καλα αποτελεσματα!!!!

View attachment 30916View attachment 30917

V1,5-409m/s - οπλο μπερετα Α390 - 66 εκατοστα καννη....+ 11 βαθμοι θερμοκρασια περιβαλλοντος.

ΥΓ. Ν6 ΣΚΑΓΙΑ .....Ξεχασα να το γραψω στο σεταπ παιδες!!!
Τώρα μιλάς ωραία!

παιδια μια ερωτιση.εχω κανη πολες δοκιμες ταχυτητασ με τη M92S.Στα 40 γραμ. εκτοσ οτι δεν καιγετε σωστα γιατι αφηνει ακαφτεσ στη καννη ειναι και ψοφια στο 2,05 χ 40 βγαζει μονο 375 385 το πολυ.616 cx2000 686 τα παντα τα δοκιμασα ακο,μα και 5 αστερι. z2m 15 sg 14 συγκεντροτηρες.αυτη σε λοτ παλιο το 12 αν θυμαμε εβγαζε το ιδιο 410 415.την εχει δοκιμαση καποιοσ τωρα τελευταια να μας πει τη γνωμη του?κλεισιμο στα 11+ τελικο σε ολες τις δοκιμες.

παιδια μια ερωτιση.εχω κανη πολες δοκιμες ταχυτητασ με τη M92S.Στα 40 γραμ. εκτοσ οτι δεν καιγετε σωστα γιατι αφηνει ακαφτεσ στη καννη ειναι και ψοφια στο 2,05 χ 40 βγαζει μονο 375 385 το πολυ.616 cx2000 686 τα παντα τα δοκιμασα ακο,μα και 5 αστερι. z2m 15 sg 14 συγκεντροτηρες.αυτη σε λοτ παλιο το 12 αν θυμαμε εβγαζε το ιδιο 410 415.την εχει δοκιμαση καποιοσ τωρα τελευταια να μας πει τη γνωμη του?κλεισιμο στα 11+ τελικο σε ολες τις δοκιμες.
Γράψε αναλυτικά τη συνταγή σου Τάκη...

Status
Not open for further replies.
Back