Dimitris benelli
Banned
Είσαι πολυ χαμηλά σε μπαρουτη, τι όπλο εχεις ;T5 CX2000 M92S 2.05X40 No 3 Ζ2Μ-15 69.00 αρχικος 58.00 τελικο πατημα αστερι 6 .
Είσαι πολυ χαμηλά σε μπαρουτη, τι όπλο εχεις ;T5 CX2000 M92S 2.05X40 No 3 Ζ2Μ-15 69.00 αρχικος 58.00 τελικο πατημα αστερι 6 .
Browning B725 με 81 κανες.ποσο πρεπη να ανεβω δημητρη?Είσαι πολυ χαμηλά σε μπαρουτη, τι όπλο εχεις ;
Και να κατεβεις στα 57,5 τελικο εισαι πολυ ψιλαT5 CX2000 M92S 2.05X40 No 3 Ζ2Μ-15 69.00 αρχικος 58.00 τελικο πατημα αστερι 6 .
Και αυτο έκανα απλά ανέβασε ανάκρουση .αυτο που με προβληματίζει ειναι οι ακαφτες στη κάνη .Και να κατεβεις στα 57,5 τελικο εισαι πολυ ψιλα
T5 CX2000 M92S 2.05X40 No 3 Ζ2Μ-15 69.00 αρχικος 58.00 τελικο πατημα αστερι 6 .
δοκιμασε ενα πιο σκληρο βυσμα drago π,χ .η κατεβα και στα 57 σηκωνει στριμωγμα αυτηΚαι αυτο έκανα απλά ανέβασε ανάκρουση .αυτο που με προβληματίζει ειναι οι ακαφτες στη κάνη .
Σε ευχαριστω πολύ έχεις δίκιο για το πούλημα αυτή η ταχύτητα που έχεις ειναι οριακή ποσό περνη σε αυτά τα γραμμάρια ?ειχες καθόλου ακαφτες στη κάνη?Τακη εισαι πολυ ψηλα ρελιασμενος φιλε μου!!!!
View attachment 32353View attachment 32354View attachment 32355
Προσεξε την....στις χαμηλες θερμοκρασιες......Εαν δεν ''φορτωσεις'' σε πουλησε για πλακα....
Με φυσιγγια απο το ψυγειο και 2 βαθμους θερμοκρασια....εχασε 40μ/δ Απο την αρχικη της ταχυτητα!!!
Το δοκίμασα και αυτο απλά φοβήθηκα να τη κατεβάσω τόσο γιατί ειναι 40 γραμμάρια.σε ευχαριστω.δοκιμασε ενα πιο σκληρο βυσμα drago π,χ .η κατεβα και στα 57 σηκωνει στριμωγμα αυτη
Σε ευχαριστω πολύ έχεις δίκιο για το πούλημα αυτή η ταχύτητα που έχεις ειναι οριακή ποσό περνη σε αυτά τα γραμμάρια ?ειχες καθόλου ακαφτες στη κάνη?
Έριξες επαναληπτική? Μιλάω για την περίπτωση να μέτρησε λάθος ο χρονογράφος. Υπάρχει τέτοια περίπτωση?Οχι ακαυτη δεν εχω ....ουτε σε 12/76 με βυσμα Steel 28 -cx2000-2,05x37+2 - Ν4 αλευρι 75-64- ΚΑΙ
ταχυτητα V1,5 -396m/s ειχα ακαυτη!!!
Απλα ξενερωσα μαζι της οταν πηρα σε Νορμαλ σεταπ V1,5 -354m/s στους 2 βαθμους θερμοκρασια...
και αυτο ηταν το τελος της....Την εβαλα στην ακρη....και δεν ξανα ασχοληθηκα μαζι της!!!
Σε βολια και μονοβολα την εχω φτασει στο 2,30 - 2,50.....και σε νορμαλ καιρο εδωσε V1,5-435 k 455m/s
τι να το κανω....οταν στο κρυο κιοτευει....και σε πουλαει....???
Οπως εγραψα πριν....μπηκε στην ακρη....και εχω το κεφαλι μου ησυχο!!!!![]()
Σε δικαννο 40 γρ για ποιο λόγο ; τι κυνηγάς αν επιτρέπεται με το φυσιγγι αυτό ;Browning B725 με 81 κανες.ποσο πρεπη να ανεβω δημητρη?
παπιες Δημητρη.στα 40 γραμαρια σε νο 3 ειναι μονο 170 σκαγια αν δε κανω λαθος μονο για αυτο το λογο.Σε δικαννο 40 γρ για ποιο λόγο ; τι κυνηγάς αν επιτρέπεται με το φυσιγγι αυτό ;
Έριξες επαναληπτική? Μιλάω για την περίπτωση να μέτρησε λάθος ο χρονογράφος. Υπάρχει τέτοια περίπτωση?
Τις έχω δει. Δεν αμφισβητώ, απλά σκέφτηκα μήπως για κάποιο λόγο, δεν ξέρω, δεν μέτρησε σωστά ο χρονογράφος.Την ιδια μερα μετρησα και την Τεκνα Βασιλη.....με φυσιγγια απο το ψυγειο και εξω χιονι.
Η Τεκνα δεν καταλαβε τιποτα....4μ/δ ποιο κατω απο την ταχυτητα που ειχε σε νορμαλ καιρο...
Οι δοκιμες ειναι ανεβασμενες.....στις ΒΛΗΤΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ σελ . 572. Μπορεις να τις δεις.
Βασιλη μου οτι γραφω.....ειναι τεκμηριωμενο φιλε!!!![]()
![]()
Κυνηγας παπι με 725 με 40 γρ ν 3 , περνανε τόσο μακρυά που ρίχνεις τέτοιο φυσιγγι ; η το θέλεις μόνο για ημερήσιο σε ψηλωμενα πουλια ; ρίχνεις κ κάποιο άλλο φυσιγγι ;; παντως το στήσιμο της συνταγής σου σαν συνολο είναι λάθος για το όπλο σουπαπιες Δημητρη.στα 40 γραμαρια σε νο 3 ειναι μονο 170 σκαγια αν δε κανω λαθος μονο για αυτο το λογο.
Τις έχω δει. Δεν αμφισβητώ, απλά σκέφτηκα μήπως για κάποιο λόγο, δεν ξέρω, δεν μέτρησε σωστά ο χρονογράφος.
Δεν αφηνω τιποτα στην τυχη φιλε!!!! Και τοτε με τις δοκιμες στα βολια της ρεμικτον τσεκαρισαΤα 40 γραμμαρια σκαγια σε Ν3 με διαμετρο 3,30 εναι 192 σκαγια η γομωση Τακη !!!
ναι τοσα ειναι απλα εγραψα στο περιπου.Τα 40 γραμμαρια σκαγια σε Ν3 με διαμετρο 3,30 εναι 192 σκαγια η γομωση Τακη !!!