Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
T5 CX2000 M92S 2.05X40 No 3 Ζ2Μ-15 69.00 αρχικος 58.00 τελικο πατημα αστερι 6 .

Τακη εισαι πολυ ψηλα ρελιασμενος φιλε μου!!!!

εικόνα_Viber_2021-01-11_12-10-58.jpgεικόνα_Viber_2021-01-11_12-11-16.jpgεικόνα_Viber_2021-01-11_12-11-44.jpg

Προσεξε την....στις χαμηλες θερμοκρασιες......Εαν δεν ''φορτωσεις'' σε πουλησε για πλακα....
Με φυσιγγια απο το ψυγειο και 2 βαθμους θερμοκρασια....εχασε 40μ/δ Απο την αρχικη της ταχυτητα!!!

Τακη εισαι πολυ ψηλα ρελιασμενος φιλε μου!!!!

View attachment 32353View attachment 32354View attachment 32355

Προσεξε την....στις χαμηλες θερμοκρασιες......Εαν δεν ''φορτωσεις'' σε πουλησε για πλακα....
Με φυσιγγια απο το ψυγειο και 2 βαθμους θερμοκρασια....εχασε 40μ/δ Απο την αρχικη της ταχυτητα!!!
Σε ευχαριστω πολύ έχεις δίκιο για το πούλημα αυτή η ταχύτητα που έχεις ειναι οριακή ποσό περνη σε αυτά τα γραμμάρια ?ειχες καθόλου ακαφτες στη κάνη?

Σε ευχαριστω πολύ έχεις δίκιο για το πούλημα αυτή η ταχύτητα που έχεις ειναι οριακή ποσό περνη σε αυτά τα γραμμάρια ?ειχες καθόλου ακαφτες στη κάνη?

Οχι ακαυτη δεν εχω ....ουτε σε 12/76 με βυσμα Steel 28 -cx2000-2,05x37+2 - Ν4 αλευρι 75-64- ΚΑΙ
ταχυτητα V1,5 -396m/s ειχα ακαυτη!!!
Απλα ξενερωσα μαζι της οταν πηρα σε Νορμαλ σεταπ V1,5 -354m/s στους 2 βαθμους θερμοκρασια...
και αυτο ηταν το τελος της....Την εβαλα στην ακρη....και δεν ξανα ασχοληθηκα μαζι της!!!

Σε βολια και μονοβολα την εχω φτασει στο 2,30 - 2,50.....και σε νορμαλ καιρο εδωσε V1,5-435 k 455m/s
τι να το κανω....οταν στο κρυο κιοτευει....και σε πουλαει....???
Οπως εγραψα πριν....μπηκε στην ακρη....και εχω το κεφαλι μου ησυχο!!!! :)

Οχι ακαυτη δεν εχω ....ουτε σε 12/76 με βυσμα Steel 28 -cx2000-2,05x37+2 - Ν4 αλευρι 75-64- ΚΑΙ
ταχυτητα V1,5 -396m/s ειχα ακαυτη!!!
Απλα ξενερωσα μαζι της οταν πηρα σε Νορμαλ σεταπ V1,5 -354m/s στους 2 βαθμους θερμοκρασια...
και αυτο ηταν το τελος της....Την εβαλα στην ακρη....και δεν ξανα ασχοληθηκα μαζι της!!!

Σε βολια και μονοβολα την εχω φτασει στο 2,30 - 2,50.....και σε νορμαλ καιρο εδωσε V1,5-435 k 455m/s
τι να το κανω....οταν στο κρυο κιοτευει....και σε πουλαει....???
Οπως εγραψα πριν....μπηκε στην ακρη....και εχω το κεφαλι μου ησυχο!!!! :)
Έριξες επαναληπτική? Μιλάω για την περίπτωση να μέτρησε λάθος ο χρονογράφος. Υπάρχει τέτοια περίπτωση?

Έριξες επαναληπτική? Μιλάω για την περίπτωση να μέτρησε λάθος ο χρονογράφος. Υπάρχει τέτοια περίπτωση?

Την ιδια μερα μετρησα και την Τεκνα Βασιλη.....με φυσιγγια απο το ψυγειο και εξω χιονι.
Η Τεκνα δεν καταλαβε τιποτα....4μ/δ ποιο κατω απο την ταχυτητα που ειχε σε νορμαλ καιρο...
Οι δοκιμες ειναι ανεβασμενες.....στις ΒΛΗΤΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ σελ . 572. Μπορεις να τις δεις.
Βασιλη μου οτι γραφω.....ειναι τεκμηριωμενο φιλε!!! ;) :)

Την ιδια μερα μετρησα και την Τεκνα Βασιλη.....με φυσιγγια απο το ψυγειο και εξω χιονι.
Η Τεκνα δεν καταλαβε τιποτα....4μ/δ ποιο κατω απο την ταχυτητα που ειχε σε νορμαλ καιρο...
Οι δοκιμες ειναι ανεβασμενες.....στις ΒΛΗΤΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ σελ . 572. Μπορεις να τις δεις.
Βασιλη μου οτι γραφω.....ειναι τεκμηριωμενο φιλε!!! ;) :)
Τις έχω δει. Δεν αμφισβητώ, απλά σκέφτηκα μήπως για κάποιο λόγο, δεν ξέρω, δεν μέτρησε σωστά ο χρονογράφος.

παπιες Δημητρη.στα 40 γραμαρια σε νο 3 ειναι μονο 170 σκαγια αν δε κανω λαθος μονο για αυτο το λογο.
Κυνηγας παπι με 725 με 40 γρ ν 3 , περνανε τόσο μακρυά που ρίχνεις τέτοιο φυσιγγι ; η το θέλεις μόνο για ημερήσιο σε ψηλωμενα πουλια ; ρίχνεις κ κάποιο άλλο φυσιγγι ;; παντως το στήσιμο της συνταγής σου σαν συνολο είναι λάθος για το όπλο σου

Τις έχω δει. Δεν αμφισβητώ, απλά σκέφτηκα μήπως για κάποιο λόγο, δεν ξέρω, δεν μέτρησε σωστά ο χρονογράφος.
Τα 40 γραμμαρια σκαγια σε Ν3 με διαμετρο 3,30 εναι 192 σκαγια η γομωση Τακη !!!
Δεν αφηνω τιποτα στην τυχη φιλε!!!! Και τοτε με τις δοκιμες στα βολια της ρεμικτον τσεκαρισα
τον ταχογραφο....
Οταν εχω περιεργες ταχυτητες παντα τσεκαρω Βασιλη μου!!!

Στην γαλλική, αγγλική κ αμερικανικη κλίμακα το ν 3 έχει 3.5 χιλ διάμετρο, στα 40 γρ έχουμε περιπου 170 σκάγια, αν κ στην ιταλική το ν 3 δίνεται σαν 3.3 πολλα φυσίγγια έχουν 3.5 χιλ σκάγια, μόνο η BP βάζει με την ισπανική κλίμακα σκάγια, λίγο πιο ψιλά δηλαδή

Status
Not open for further replies.
Back