Άνοιξε νορμάλ η τουφέκια δεν σκόρπισεΦυσιολογικη ειναι η ζημια απο το χτυπημα στον πινακα.
Η τουφεκια ανοιξε η πηγε μπαλα;
Άνοιξε νορμάλ η τουφέκια δεν σκόρπισεΦυσιολογικη ειναι η ζημια απο το χτυπημα στον πινακα.
Η τουφεκια ανοιξε η πηγε μπαλα;
Ωραια τουφεκια αλλα εγω στα 32 θα εβαζα 8αρι η 9αρι.
Ωραίος εγώ δεν το είχα προσέξει. Θα χαράξω το ποτηράκι και θα το ξαναδοκιμάσω. Όπως είναι κυνηγετικά με καλύπτει. Διβασικες πυριτιδες μόνο τό καταχείμωνο και εκεί πάλι προτιμο τις b&pΑν ανοιξε κανα 1.20+ σ αυτη την αποσταση καλα ειναι.
Σε πολλα φυσιγγια με sg disp εχω παρατηρησει να μενουν σκαγια μεσα κ το παθαινει διοτι τα πτερυγια δεν ανοιγουν μεχρι κατω. Στα τελευταια χιλ εκει που πατανε τα σκαγια ειναι σαν κανονικο κυαθιο κ εκει λογω του σταυρού μαγκωνουν κ μενουν
Αν τους έχει πολλά χρόνια πρόκειται για πολυμερισμό του πλαστικού, πράγμα που το θεωρό πολύ επικυνδινο.Τι φυσίγγια ήταν; Εμπορίου ή ιδιογόμωση; Πρόσφατα γεμισμένα ή από χρόνια ;;; Λογικά δεν δικαιολογείται αλλοίωση, παρά μόνο αν τους έβλεπε ο ήλιος για κάποιο (σχετικά μεγάλο) χρονικό διάστημα . Οι κιτρινάδες που φαίνονται τι είναι;;
Βλέπω και σκάγια κολλημένα. Ειδικά στον μεσαίο τι έγινε ;;; Τρύπησαν τον πάτο και βγήκαν από κάτω !!!
Όπως και να'χει, μάλλον άχρηστοι είναι ...
Φυσικά ρε ΑριστοΑν από το ποτηράκι κόψουμε τα πτερυγια, οχι μονο τα χωρισουμε και μείνει μόνο ο σταυρός θα έχουμε μεγαλυτερη διασπορά;
Αν πολυμεριζονταν δεν θα έπρεπε να στεγνώσουν τα πλαστικά κ να διαλύονται;Αν τους έχει πολλά χρόνια πρόκειται για πολυμερισμό του πλαστικού, πράγμα που το θεωρό πολύ επικυνδινο.
Ευχαριστώ για την απάντηση Δημήτρη!Φυσικά ρε Αριστο
Είσαι σε καλό δρομοΕυχαριστώ για την απάντηση Δημήτρη!
Θα δοκιμάσω με S4 τους καρδαρα διασποράς με το ποτηράκι, αλλά και χωρίς, μόνο με το σταυρό και της b&p!
Σακη ποια μπαρουτη δουλεψες ;
Εγώ, οταν κολλάνε, οι διβασικές συνήθως, στο πλαστικό χωνάκι, το χτυπάω λίγο με το νύχι μου και ξεκολλάνε αμέσως.Στο πλαστικό χωνάκι ''κολλάει'' το μπαρούτι από στατικό ηλεκτρισμό.
Αν αγοράσω πλαστικοποιητή σε σπρέι και περάσω το χωνάκι μέσα-έξω,υπάρχει περίπτωση να μειώσω το κόλλημα.
Το έχει δοκιμάσει κάποιος ?
Granular την καινουρια την παρδαλη οχι την ροζΣακη ποια μπαρουτη δουλεψες ;
Τους δοκιμασα με πενσακη δεν εχουν θεμα...εξαρτάται σε ποια φάση βρίσκονται μπορεί να είναι στην αρχείο του φενομενου