Ξερεις πόσες πεντασταδιακες ελληνικές μηχανές έχουν πάει Αμερική;
Πάρε μια του Καββαδία και τελείωσες!Παιδιά δεν έχω καμία εμπειρία στην ιδιογομωση παρά μόνο ότι διαβαζω και βλέπω στο youtube. Για αυτό χρειάζομαι την βοήθεια σας και την γνώμη σας. Απλά αυτό με το ρελιασμα το είχα στο μυαλό μου σαν ένα αυτοκινητο με 100 ίππους vs ένα άλλο με 150 που οκ δεν έχουν και τόσο μεγάλη διαφορά. Αλλά όχι σαν κουπιά με προπέλα. Αυτές οι οι ελληνικές οι πεντασταδιακες που έχουν και μοτέρ για ρελιασμα αξίζουν; Τις έχει δοκιμάσει κανείς; Αν πάρω μια τέτοια μαζί με καμία mec 600 jr που φαίνονται πιο στιβαρές θα είμαι οκ; Επίσης από mec 600 vs lee load 2 ποια προτείνεται;
Παιδιά δεν έχω καμία εμπειρία στην ιδιογομωση παρά μόνο ότι διαβαζω και βλέπω στο youtube. Για αυτό χρειάζομαι την βοήθεια σας και την γνώμη σας. Απλά αυτό με το ρελιασμα το είχα στο μυαλό μου σαν ένα αυτοκινητο με 100 ίππους vs ένα άλλο με 150 που οκ δεν έχουν και τόσο μεγάλη διαφορά. Αλλά όχι σαν κουπιά με προπέλα. Αυτές οι οι ελληνικές οι πεντασταδιακες που έχουν και μοτέρ για ρελιασμα αξίζουν; Τις έχει δοκιμάσει κανείς; Αν πάρω μια τέτοια μαζί με καμία mec 600 jr που φαίνονται πιο στιβαρές θα είμαι οκ; Επίσης από mec 600 vs lee load 2 ποια προτείνεται;
Οκ σας ευχαριστώ παιδιά. Για αρχη Θα παραγγείλω μια πεντασταδιακη του Καβαδία έναν καλυκοκοφτη,και έναν καψουλωτη- αποκαψουλωτη και θα ψαχτω για κάποιον καλυμπραδορο αν θέλω να ξαναγεμισω παλιούς κάλυκες. Ζυγαριά ακριβείας έχω μια των 500 γραμμαριων με 2 δεκαδικά ψηφία καθώς και παχυμετρο ακριβείας οποτε νομίζω ότι για αρχή τουλάχιστον θα είμαι οκ τι λέτε; Χρειάζομαι κάτι άλλο;Με ''καλυψε'' ο Συνονοματος ..Νίκος cal 20.... Και ο Τακης!!!!Eιναι οπως τα λενε...και εγω επιμενω στην παρομοιωση
εχεις να διαλεξεις αναμεσα σε κουπια και προπελα....
Οσον αφορα για τις γνωσεις σου....εχεις ενα ΟΛΟΚΛΗΡΟ φορουμ πισω σου....Μην ''κολλας'' εκει...ΟΛΑ
τα παιδια θα σε βοηθησουν.....![]()
Οκ σας ευχαριστώ παιδιά. Για αρχη Θα παραγγείλω μια πεντασταδιακη του Καβαδία έναν καλυκοκοφτη,και έναν καψουλωτη- αποκαψουλωτη και θα ψαχτω για κάποιον καλυμπραδορο αν θέλω να ξαναγεμισω παλιούς κάλυκες. Ζυγαριά ακριβείας έχω μια των 500 γραμμαριων με 2 δεκαδικά ψηφία καθώς και παχυμετρο ακριβείας οποτε νομίζω ότι για αρχή τουλάχιστον θα είμαι οκ τι λέτε; Χρειάζομαι κάτι άλλο;
Για την διαδικαδια και τα βασικά από τόσα videos που έχω δει τα έχω μάθει γενικά τα πιανω εύκολα. Από συνταγές πυριτιδες κλπ δεν γνωρίζω πολλά ακόμη αλλα σκέφτομαι να πάρω ένα βιβλίο που κυκλοφορεί με 600-700 συνταγές για αρχή ώστε να ξεκινήσω να διαβάζω και από εκεί ώστε για αρχή τουλάχιστον να μην πειραματίζομαι πολύ με δικες μου συνταγές. Και στην πορεία που θα αποκτησω περισσότερες γνώσεις και εμπειρία θα πειραματιστω και μόνος μου. Σας ευχαριστώ ξανά.
για δοσολογιες θα μπεις στο guallandi.it tables ειναι οτι πιο αξιοπηστο μπορεις να βρειςΟκ σας ευχαριστώ παιδιά. Για αρχη Θα παραγγείλω μια πεντασταδιακη του Καβαδία έναν καλυκοκοφτη,και έναν καψουλωτη- αποκαψουλωτη και θα ψαχτω για κάποιον καλυμπραδορο αν θέλω να ξαναγεμισω παλιούς κάλυκες. Ζυγαριά ακριβείας έχω μια των 500 γραμμαριων με 2 δεκαδικά ψηφία καθώς και παχυμετρο ακριβείας οποτε νομίζω ότι για αρχή τουλάχιστον θα είμαι οκ τι λέτε; Χρειάζομαι κάτι άλλο;
Για την διαδικαδια και τα βασικά από τόσα videos που έχω δει τα έχω μάθει γενικά τα πιανω εύκολα. Από συνταγές πυριτιδες κλπ δεν γνωρίζω πολλά ακόμη αλλα σκέφτομαι να πάρω ένα βιβλίο που κυκλοφορεί με 600-700 συνταγές για αρχή ώστε να ξεκινήσω να διαβάζω και από εκεί ώστε για αρχή τουλάχιστον να μην πειραματίζομαι πολύ με δικες μου συνταγές. Και στην πορεία που θα αποκτησω περισσότερες γνώσεις και εμπειρία θα πειραματιστω και μόνος μου. Σας ευχαριστώ ξανά.
Εννοείς την πατούρα από την κάτω πλευρά που πατάει για κόντρα το φυσίγγι; Γιατί τα μαχαιράκια από πάνω νομίζω ότι αλλάζουν αν θέλω έτσι δεν είναι;Μανωλη....εαν παρεις μηχανη του Καββαδια....να του πεις στο 3το σταδιο που μαγκωνει....η πατουρα να
ειναι με εξωλκεα....Αλλιως θα σου βγαινει η ''ψυχη'' να τραβας τον καλυκα κατω.
ΠΡΟΣΕΞΕ....ειναι ΒΑΣΙΚΟ αυτο που σου λεω.....οι μηχανες του ειναι οτι καλυτερο υπαρχει στην Ελληνικη
αγορα....αλλα εαν δεν εχεις τον εξωλκεα στο 3το που μαγκωνει....τα μπινελικια θα ακουγονται
μεχρι την Σαμο!!!
Ασε τα ''βιντεο΄΄ κτλ κτλ.....Γραψε τι κυνηγια κανεις....και τι φυσιγγια θελεις....και θα σου πουν τα παιδια
τι πυριτιδα-ες και υλικα θα χρειαστεις.....
Με βιντεο και βιβλια....περισσοτερο χρονο θα χασεις.....και θα μπερδευτεις φιλε !!!![]()
Φωτιά!!Έφτιαξα δέκα φυσίγγια για δοκιμή...
NSI 688 67,4 - Sipen 1,45 X 30 τα πέντε με Spark και τα άλλα πέντε με Aquila 26 και πάτημα 56χιλ. Σκάγια νούμερο 9 για τσίχλες.
Να ρωτησω. Αυτή η καλυμπρα πάγκου στην φωτογραφια από ότι φαίνεται εκτός από καλυμπρα έχει και αποκαψουλωτη. Έχει και καψουλωτη; Δηλαδή με μια τέτοια συν μία πεντασταδιακη του Καβαδία θα μπορώ να κάνω και αναγομωση χωρίς να χρειαστεί να πάρω και δεύτερη μηχανη όπως πχ mec ή lee;View attachment 33760View attachment 33761
Στεφανε , ο Κενταυρος και ο Φαντομ......στην ιδια τιμη....
Να ρωτησω. Αυτή η καλυμπρα πάγκου στην φωτογραφια από ότι φαίνεται εκτός από καλυμπρα έχει και αποκαψουλωτη. Έχει και καψουλωτη; Δηλαδή με μια τέτοια συν μία πεντασταδιακη του Καβαδία θα μπορώ να κάνω και αναγομωση χωρίς να χρειαστεί να πάρω και δεύτερη μηχανη όπως πχ mec ή lee;
Έφτιαξα δέκα φυσίγγια για δοκιμή...
NSI 688 67,4 - Sipen 1,45 X 30 τα πέντε με Spark και τα άλλα πέντε με Aquila 26 και πάτημα 56χιλ. Σκάγια νούμερο 9 για τσίχλες.
Σε ευχαριστώ αυτό με την πατούρα το κατάλαβα. Θα επικοινωνήσω με τον κ.Καβαδία για να πάρω τιμή και θα του το πω και αυτό. Από video που είδα φαινεται να είναι χωρίς την πατούρα αυτή στις 300β.Καλημερα Μανωλη. Θα παρεις εκτος απο καλυμπρα και καψουλωτη - αποκαψουλωτη...
Τιμη....εαν θυμαμαι καλα στα 17 ευρω. Σου ανεβαζω φωτο.
View attachment 33869
ΚΑΙ αυτη ειναι η πατουρα με τον ΕΞΩΛΚΕΑ στο 3το σταδιο που μαγκωνει....( του Καββαδια ).
Επιμενω να εχεις τετοιο.....αλλιως θα βλαστιμας....και ειναι κριμα....
View attachment 33870
Αφου βγαζει απο την μια το καψουλι απο την αλλα θα το βαζει σεν γινεται να κανει μισες δουλειες !!!!Σε ευχαριστώ αυτό με την πατούρα το κατάλαβα. Θα επικοινωνήσω με τον κ.Καβαδία για να πάρω τιμή και θα του το πω και αυτό. Από video που είδα φαινεται να είναι χωρίς την πατούρα αυτή στις 300β.
Απο καλύμπρα έλεγα να πάρω αυτή που από ότι φαίνεται έχει και αποκαψουλωτή μαζί αλλά δεν κατάλαβα αν καψουλώνει κιόλας. Για αυτό ρωτάω αλλιώς θα πάρω τον καψουλωτή που έστειλες.
View attachment 33903
Σε ευχαριστώ αυτό με την πατούρα το κατάλαβα. Θα επικοινωνήσω με τον κ.Καβαδία για να πάρω τιμή και θα του το πω και αυτό. Από video που είδα φαινεται να είναι χωρίς την πατούρα αυτή στις 300β.
Απο καλύμπρα έλεγα να πάρω αυτή που από ότι φαίνεται έχει και αποκαψουλωτή μαζί αλλά δεν κατάλαβα αν καψουλώνει κιόλας. Για αυτό ρωτάω αλλιώς θα πάρω τον καψουλωτή που έστειλες.
View attachment 33903
ΚαψουλονιΣε ευχαριστώ αυτό με την πατούρα το κατάλαβα. Θα επικοινωνήσω με τον κ.Καβαδία για να πάρω τιμή και θα του το πω και αυτό. Από video που είδα φαινεται να είναι χωρίς την πατούρα αυτή στις 300β.
View attachment 33903