Λοιπόν είπα να σας εμπιστευτώ και να κάνω την υπέρβαση και έκλεισα τηλεφωνικα την μηχανή του Καββαδία. Αύριο η μεθαύριο θα προχωρήσουμε στις λεπτομέρειες για τα περιφερειακά και με την πληρωμή και μετά περιμένω να μου έρθει. Είμαι και εγώ επίσημα ιδιογομωτης. Λέμε και κανένα αστείο να περάσει η ώρα.
Παχυμετρο ακριβειας έχω, ζυγαριά ακριβείας έχω, καψουλωτη θα πάρω από τον κένταυρο μαζί με το εξάγωνο μαχαίρι γιατί δεν το έχει, καλυκοκοφτη θα πάρω μαζί με την μηχανη και μετά μενει να πάρω μόνο τα υλικά για να ξεκινήσω και εγώ. Τώρα ξεκινάει το δύσκολο κομμάτι. Διάβασμα για να μαθουμε πυριτιδες και πως να γεμίζουμε καθώς και συνταγές.
Έχετε να προτείνετε κάτι; Για αρχή λόγο και του όπλου μου που είναι προς το παρών το παλιό baikal ij58 με 650bar και 18.2 αυλό με φουλ και 3 άστρα τσοκ θέλω να ξεκινήσω με πολύ ελαφρύ γομωσεις μάξιμουμ 30 γραμμάρια για τσιχλοφυσιγγο. Γενικά μου αρέσουν πολύ χαμηλές γομωσεις για κυνήγι από 28 έως 30 με 32 γραμμάρια και αυτός ήταν και ο λόγος που ήθελα να γεμίζω μόνος μου γιατί στο εμπόριο δεν έχει αρκετές επιλογές ειδικά στα 28 γραμμαρια παρά μόνο σκοπευτικά κυρίως φυσιγγια.