Δεν κατάλαβα πρώτα που γράψατε για θερμοσιλικόνη.Καλή πατέντα για να έχει ουρά το breneke.Και φωλιάζει λίγο μέσα το πλαστικό.Νομιζω οτι ημουν κατατοπιστικος.....Στο βλημα κολλημενος με θερμικη σιλικονη ο bior 18...η φουστα
ελευθερη....οπως στο στησιμο με αποσπωμενο πατο....
Το βλημα ταξιδευει και φτανει στον στοχο με τον bior επανω του....Εαν ξεκολλησει κατα την προσκρουση
δεν μας ενδιαφερει....
Κατα την πυροδοτηση δεν ξεκολλαει....αυτο ειναι τσεκαρισμενο...
Δεν καταλαβα τι εννοεις ''πραμάτεια''....
Το ''επαγγελματικα'' το ΞΕΧΝΑΣ......
Επισεις να σου πω και μια βασικη λεπτομερεια....Το βλημα deer 32 γραμμαριων το πισω μερος του
εαν βγαλεις το αμορτισερ του ειναι κουφιο....
Για να πιασει σωστα η θερμικη σιλικονη ....κοβεις το αμορτισερ και αφηνεις τον μαστο μεσα...με
αυτον τον τροπο κολλαει σωστα η σιλικονη.
View attachment 33968View attachment 33969
Νομίζω ότι τα παιδιά για την Granular το είπαν για μένα που ξεκινάω τώρα την ιδιογόμωση και ψάχνω για πυριτιδα για πολύ ελαφριές γομώσεις κάτω των 30 γραμμαρίων αλλά όχι για σκοπευτικά. Εσείς οι παλιοί έχετε κάνει τα κουμάντα σας και έχετε αποθέματα.Ολοι μας λιγο πολυ εχουμε φτιαξει το stock μας απο πυριτιδες που μας ταιριαζουν.....οσον αφορα τα θηραματα ειμαι αισιοδοξος για την φετινη σεζον.
Μην μπερδευεις τις πυριτιδες, ολες οσες κανουν για ελαφρες γομωσεις 28-30 γρ ειναι και κυνηγετικες και σκοπευτικες ταυτοχρονα. Η AS ας πουμε, η F2x28 η CSB5 κανουν και τις 2 δουλειες ομορφα και χωρις προβλημαΝομίζω ότι τα παιδιά για την Granular το είπαν για μένα που ξεκινάω τώρα την ιδιογόμωση και ψάχνω για πυριτιδα για πολύ ελαφριές γομώσεις κάτω των 30 γραμμαρίων αλλά όχι για σκοπευτικά. Εσείς οι παλιοί έχετε κάνει τα κουμάντα σας και έχετε αποθέματα.
Ποιες πυριτιδες πιστευεις κανουν και στα ποσα γραμμαρια για να φτιαξουμε "μαλακα" φυσιγγια για δικαννα?Επιμενω πως το συγκεκριμενο οπλο που ειναι δοκιμασμενο στις 900πιεσεις μια σκοπευτικη ανεβασμενη στα 30γρ θα το ταλαιπωρησει.
Δεν κατάλαβα πρώτα που γράψατε για θερμοσιλικόνη.Καλή πατέντα για να έχει ουρά το breneke.Και φωλιάζει λίγο μέσα το πλαστικό.
Τα δικά μου δεν είναι τελείως κούφια, έχουν κάτι σαν σωληνάκι στο κέντρο από πίσω, με τρυπούλα για βίδα και έβαζα χαρτάκι - μάλλινη τάπα - χαρτάκι βιδωμένα,όπως τα έτοιμα.Το κεντράρισμα της μάλλινης είναι δύσκολο.
Το πραμάτεια με την καλή έννοια για την συλλογή που έχετε.Τόσα δεν θα δω σε όλη μου τη ζωή.Ο γραπτός λόγος μερικές φορές είναι παρεξηγήσιμος γιατί αποτυπώνει το συναίσθημα της στιγμής.Συγνώμη για την όποια λάθος διατύπωση.
Βούτυρο.Βρε παιδες.....υπαρχει ποιο ''βελουδο'' τουφεκια απο το 1,45χ30 με SIPE ???
Ποσο ποιο μαλακή τουφεκια ψαχνετε ???
Μονόβολο breneke με χαρτάκι - μάλλινη - χαρτάκι και μικρή ξυλόβιδα πίσω (32,7 γρ.όλα μαζί), πετύχαμε βαρέλι στα 200 μ. σε πεδίο βολής στρ.Kαι δικος γραπτος λογος....ουκ ολιγες φορες εχει παρεξηγηθει....Οκ...Δεν υπαρχει λογος συγνωμης...
Η πραματεια μου εχει ελειψεις....ΠΧ....Θελω να στησω ενα σεταπ....και δεν εχω τον sg12.....και νευριαζω...
γι'αυτο προσπαθω να τα εχω ολα.
Τωρα για το μονοβολο σου....Να ξερεις οτι μαλλινη οσο υψος εχει τοσο και το αμορτισερ του μονοβολου.
Δεν ξερω τι ευθυβολια εχεις και τι ταχυτητες εχεις....αλλα μηπως πρεπει να δοκιμασεις με καποιον bior???
Aυτο εαν δεν εισαι ευχαριστημενος απο την αποδοση του.
Μονόβολο breneke με χαρτάκι - μάλλινη - χαρτάκι και μικρή ξυλόβιδα πίσω (32,7 γρ.όλα μαζί), πετύχαμε βαρέλι στα 200 μ. σε πεδίο βολής στρ.
Στην 3η προσπάθεια και μετά άλλες 2 συνεχόμενες.Το μόνο δύσκολο το κεντράρισμα της μάλλινης.Τώρα βλέπω έχουν έτοιμα με πλαστική ουρά πίσω.
Απλά σαν την μύγα που πάει πάντα στο φρέσκο σκ@το, πήρα να δοκιμάσω τα gualandi gualbo και θέλει αφαίρεση η φούστα του για ευθυβολία.Συμπλήρωσα με φελλό 11 χιλιοστά, χωρίς να τον κολλήσω.
View attachment 33991![]()
40γρ. μονόβολο?
40γρ. μονόβολο?
Ετοιμάζεσαι για σαφάρι Νίκο?
Για την sp2 τα πηρες αυτα Νικο ; Καμια δοκιμη με δραμια εκανες που λεγαμε ;
Για την sp2 τα πηρες αυτα Νικο ; Καμια δοκιμη με δραμια εκανες που λεγαμε ;