Dimitris benelli
Banned
Είναι δυσκολο εννοείς να χτυπηθεί στα 40 μέτρα η λατα ;;;Ο τενεκές πόσο μεγάλος να είναι ;;;
Σαν ένα αυτοκίνητο περίπου ;;;
Είναι δυσκολο εννοείς να χτυπηθεί στα 40 μέτρα η λατα ;;;Ο τενεκές πόσο μεγάλος να είναι ;;;
Σαν ένα αυτοκίνητο περίπου ;;;
Στα 40 χτυπιέται το άσπρο ποτήρι φελιζολ για φραπέ.Είναι δυσκολο εννοείς να χτυπηθεί στα 40 μέτρα η λατα ;;;
ΑνατριχιασαΣτα 40 χτυπιέται το άσπρο ποτήρι φελιζολ για φραπέ.
50 καλά βήματα περίπου 50μΕίναι δυσκολο εννοείς να χτυπηθεί στα 40 μέτρα η λατα ;;;
50 βήματα x 80 εκ το βήμα = 40 μέτρα , γυρνάς χαμηλά το όπλο, σηκώνεις κουμπωνεις ακουμπας την λατα κ πατας , που είναι το δυσκολο ;50 καλά βήματα περίπου 50μ
Γρήγορη τουφεκιά χωρίς μα-μου.
Δίνω 30% πιθανότητες να τον πετύχω ... εκτίμηση είναι.
1 στα 3.
Αν το κοστούμι είναι γαμπριάτικο όπως λές και εσύ δεν είναι δύσκολο.50 βήματα x 80 εκ το βήμα = 40 μέτρα , γυρνάς χαμηλά το όπλο, σηκώνεις κουμπωνεις ακουμπας την λατα κ πατας , που είναι το δυσκολο ;
Παλιά ήταν ένας Ρώσος προπονητής του τράπ που σ'αυτή την απόσταση βαρούσε εκ του ισχίος τενεκεδάκι αλουμίνιο50 βήματα x 80 εκ το βήμα = 40 μέτρα , γυρνάς χαμηλά το όπλο, σηκώνεις κουμπωνεις ακουμπας την λατα κ πατας , που είναι το δυσκολο ;
Λάμπη εσυ το πηγες σε σκοπευτικο ανώτερο επίπεδο, εγώ μίλησα για εμάς τους κοινούς θνητούς, δεν πιστευω οτι ειναι τοσο δυσκολο στα 40 μέτρα να πετυχουμε μια λατα, δεν απαιτεί κάτι σκοπευτικα ιδιαιτεροΠαλιά ήταν ένας Ρώσος προπονητής του τράπ που σ'αυτή την απόσταση βαρούσε εκ του ισχίος τενεκεδάκι αλουμίνιο
αναψυκτικού περπατώντας με ανάποδη φορά και γυρνώντας πατούσε με 100% επιτυχία .
Ήταν απίστευτος .Αν κάποιος τον ζόριζε απο τους αθλητές για συγκεκριμένο πιάτο το βαρούσε επίσης εκ του ισχίος βάζοντας
πάντα μόνο ένα φυσίγγι .Τώρα έχει φύγει για το μεγάλο ταξίδι .Πραγματικός δάσκαλος και μεγάλος φιλέλληνας .
Ούτε στα 40 βήματα μπορούμε να το πετύχουμε.Στα 50 βήματα τενεκές είναι σαν να ντουφεκάς γουρούνι στα 20 μ.Λάμπη εσυ το πηγες σε σκοπευτικο ανώτερο επίπεδο, εγώ μίλησα για εμάς τους κοινούς θνητούς, δεν πιστευω οτι ειναι τοσο δυσκολο στα 40 μέτρα να πετυχουμε μια λατα, δεν απαιτεί κάτι σκοπευτικα ιδιαιτερο
Δηλαδή Στέφανε οι τσιχλοκυνηγοι που σκοτώνουν τσίχλα πχ στα 40 μέτρα είναι εξωγήινοι ;Ούτε στα 40 βήματα μπορούμε να το πετύχουμε.Στα 50 βήματα τενεκές είναι σαν να ντουφεκάς γουρούνι στα 20 μ.
Αν εχει λαδι μεσα η λατα ειναι δυσκολο να την πετυχης αν ειναι αδια ειναι πιο ευκολοΛάμπη εσυ το πηγες σε σκοπευτικο ανώτερο επίπεδο, εγώ μίλησα για εμάς τους κοινούς θνητούς, δεν πιστευω οτι ειναι τοσο δυσκολο στα 40 μέτρα να πετυχουμε μια λατα, δεν απαιτεί κάτι σκοπευτικα ιδιαιτερο
Ότι πειτε ρε παιδια , ο γιατρός μου έχει πει να λεω ναιΑν εχει λαδι μεσα η λατα ειναι δυσκολο να την πετυχης αν ειναι αδια ειναι πιο ευκολο
![]()
Σακη να σκορπάει το μονοβολο αποκλείεται, είναι καθαρά θέμα τσοκ το γκρουπαρισμαΣτα μονοβολα αλλάζοντας την ταχύτητα του "βλήματος" αλλάζει η ευθειβολια τούς;
Δηλαδή το ίδιο μονοβολο με 360μ/δ και 430μ/δ κάνει διαφορετικό γκρουπ βολών στα 40 μέτρα ;
Μήπως ήθελες να πεις κάτι άλλο;Ούτε στα 40 βήματα μπορούμε να το πετύχουμε.Στα 50 βήματα τενεκές είναι σαν να ντουφεκάς γουρούνι στα 20 μ.
Στα 200 μάλλον εννοούσε ο φίλος...Μήπως ήθελες να πεις κάτι άλλο;
Δεν είναι σωστό το δεύτερο.
Στατιστικά ισχύει50 βήματα x 80 εκ το βήμα = 40 μέτρα , γυρνάς χαμηλά το όπλο, σηκώνεις κουμπωνεις ακουμπας την λατα κ πατας , που είναι το δυσκολο ;
Να τον έχεις πλάτη τον ντενεκέ -να γυρίσεις και να ρίξεις αμέσως .Πως το καταλαβαίνεις, ταιριάζει ή δεν ταιριάζει με γουρούνι στα 20 μέτρα.Μήπως ήθελες να πεις κάτι άλλο;
Δεν είναι σωστό το δεύτερο.