Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Στα ραβδωτά ναι. Στα λειόκανα, κομμάτι δύσκολο τέτοιοι υπολογισμοί απλά και μόνο λόγω κατασκευής των όπλων.

Έχω δει βολές από όπλο δοκιμών (pressure gun) που έχει αυτή την ακρίβεια.
Όσον αφορά τα όπλα παραγωγής, έχω κάνει δοκιμές με βλήματα που σχημάτιζαν "τριφύλλι" από τα 75μ. Ίσως και να έτυχε, αλλά ήταν επαναλαμβανόμενο.
Το κανονάκι δοκιμών με τα τοιχώματα που έχει και την σταθερότητα του σίγουρα θα έχει μεγαλύτερη ακρίβεια. Όσο για όπλα παραγωγής είναι σπάνια αυτή η ακρίβεια, αλλά όχι αδύνατη. Σε τι όπλο- κάνη αναφέρεσαι και με τι βλήμα;

άνετα ειδικά αν δεν περπατάει........yel.

Υ.Γ. πλάκα κάνω, ασφαλώς και χτυπιέται! το ερώτημα είναι: με δράμια χτυπιέται οεο;
Τώρα βάζεις τον πήχη ψηλά...
Με αυτά που έχω δει από δράμια ιδιογομωσης, θα πω ναι.

Καλησπερα μαγκες ,

φιλαρακι εχει μηχανη με στρογγυλο ρελι και με αστερι .

Απο πυριτιδες εχει α1, α0 και csb 6.

υπαρχει κανενα σεταπ να δοκιμασουμε για νουμερο πεντε σε 36-38 γραμμαρια και σε νουμερο 7 32 γραμμαρια συμφωνα με τα παραπανω υλικα?

Εχει φτιαξει μονος του καποια απλα να φτιαξουμε και κανενα δοκιμασμενο σεταπ που αξιζει !

Ευχαριστω εκ των προτερων :)

Καλησπερα μαγκες ,

φιλαρακι εχει μηχανη με στρογγυλο ρελι και με αστερι .

Απο πυριτιδες εχει α1, α0 και csb 6.

υπαρχει κανενα σεταπ να δοκιμασουμε για νουμερο πεντε σε 36-38 γραμμαρια και σε νουμερο 7 32 γραμμαρια συμφωνα με τα παραπανω υλικα?

Εχει φτιαξει μονος του καποια απλα να φτιαξουμε και κανενα δοκιμασμενο σεταπ που αξιζει !

Ευχαριστω εκ των προτερων :)
CSB 6 μέχρι τα 28 γρ πηγαίνει αξιοπρεπώς .Για τσίχλα σε ν.9 1.30 Χ 25 γρ aquila 25 6* πολύ καλό .

Τι όπλο έχεις μην έχουμε μπερδεματα ;; η Α0 ανήκει στα πολεμικα υλικα, το Dimi είναι πολυ τρεντυ
Crio comfort μας κάνει??
692 sporting?
Urica 391 με τέσσερις κάννες?( Για παν ενδεχόμενο)
Breda xanthos ?
Silver pigeon 2 ?
Και κάτι πλαγιοκανα που δεν κάνουν για δοκιμές χαχαχα

Status
Not open for further replies.
Back