Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Γιάννη γιατί 615; Επειδή έχεις τη σιπε στο 1,70; Λογικά θα είσαι πάνω από 420m/s...
Σε ένα νορμάλ σεταπ στα 33 γραμμάρια με 6 αρι πόσο θα έβαζες ;
Συγνωμη που επεμβένω...για να παρεις
420m/s + με τη sipe δεν παίζει τοσο ρολο το καψυλι...αν της δόσης καλη εμφραξη θα παρει γκάζια...αλλα με ρέγουλα τη δοσολογια...

420m/s + με τη sipe δεν παίζει τοσο ρολο το καψυλι...αν της δόσης καλη εμφραξη θα παρει γκάζια...αλλα με ρέγουλα τη δοσολογια...
Τι συγνώμη ρε μάστορα;;;:p:p:p
κουβέντα κάνουμε... εννοείται ότι μπορείς να γράψεις τη γνώμη σου!!!
Θεωρώ ότι σωστό είναι αυτό που έγραψες μέχρι τα 34 γραμμάρια σε αυτή τη πυρίτιδα...μήπως όμως από κει και πάνω πρέπει να το "προσέχουμε" αυτό;
Το λέω εντελώς θεωρητικά...μιας που οι δοκιμές μου είναι λίγες με τη σιπε....

Τι συγνώμη ρε μάστορα;;;:p:p:p
κουβέντα κάνουμε... εννοείται ότι μπορείς να γράψεις τη γνώμη σου!!!
Θεωρώ ότι σωστό είναι αυτό που έγραψες μέχρι τα 34 γραμμάρια σε αυτή τη πυρίτιδα...μήπως όμως από κει και πάνω πρέπει να το "προσέχουμε" αυτό;
Το λέω εντελώς θεωρητικά...μιας που οι δοκιμές είναι λίγες με τη σιπε....
Η sipe βρισκει τον εαυτό της απο τα 34gr κ λιγο πιο πανω...με μια απλη βυσματωση κ πατημα 57.5 με cx2000 στο 1.65 παιζει γυρω στο 405-410m/s....απο κει κι επειτα αρχιζει κ turdίζει....για να μη σκορπίσει τοσο η τουφεκια σε αυτα τα πλαίσια, ΝΑΙ γουσταρει το 615...
Μπορει να στήσεις μάλλινη με 615 και να σου δώσει κατι m/s που θα κρεμασει η μασελια σου...:cool:

κωστα τα καψουλια που ταιριαζουν στην σιπε ιδιως την παλια ειναι 615 684 με αποκορυφωμα το cx50

κωστα τα καψουλια που ταιριαζουν στην σιπε ιδιως την παλια ειναι 615 684 με αποκορυφωμα το cx50
Σπυρακο ναι συμφωνώ σε αυτο το εχω ξανα ακουσει...δεν τα εχω δοκιμασει τα καψουλια 684 κ cx50 ουτε το cx1000 να πω την αληθεια...

Η sipe βρισκει τον εαυτό της απο τα 34gr κ λιγο πιο πανω...με μια απλη βυσματωση κ πατημα 57.5 με cx2000 στο 1.65 παιζει γυρω στο 405-410m/s....απο κει κι επειτα αρχιζει κ turdίζει....για να μη σκορπίσει τοσο η τουφεκια σε αυτα τα πλαίσια, ΝΑΙ γουσταρει το 615...
Μπορει να στήσεις μάλλινη με 615 και να σου δώσει κατι m/s που θα κρεμασει η μασελια σου...:cool:
Σήμερα μου κρέμασε τη μασέλα μου κανονικά Κώστα.... 40 μέτρα πατημένα με 3 άστρα και το αγριοπερίστερο κατεβαινε σαν χαρτοπετσέτα...μου έπεσε το γ@@@νο στην άκρη του γκρεμού και μετά στη θάλασσα...μισό μέτρο να το άφηνα ακόμα θα το χα στα χέρια μου.....

Γιάννη γιατί 615; Επειδή έχεις τη σιπε στο 1,70; Λογικά θα είσαι πάνω από 420m/s...
Σε ένα νορμάλ σεταπ στα 33 γραμμάρια με 6 αρι πόσο θα έβαζες ;
1,65παλη με 615 .big smile. .very funny.δηνατα καψηλια απο 28γρ μεχρει 30,31 το πολη.λατρεβη το 615 απο 32γρ και πανο.ειναι το στηχιοτης

Το 616 δεν κάνει με την σιπε ?
Στέφανε έχω ρωτήσει κι εγώ παλιούς ιδιογομωτες που τη δουλεύουν πολλά χρόνια και μου είπαν όλοι ότι το 616 δεν πάει με τη σιπε. Σε ιταλικά σάιτ βλέπω ότι κάποιοι το χρησιμοποιούν αλλά στα χαμηλά γραμμάρια. Οι περισσότεροι 615 βάζουν.

Status
Not open for further replies.
Back