Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
φίλε Γιάννη να 'σαι καλά,
οι συνταγές που μου λες είναι λογικές αλλά εκείνη η 2Χ45 είναι φουρνεεεεεελλλλοοοοοο πόσες πιέσεις να βγάζει;;;;
Μπα μην το λες σε 12χ76 ειναι στημενο.μπαρ δεν ξερο αλα δυναμιτης δεν ειναι.νορμαλ

Προσπαθησα να σας δειξω τις καμπυλες καυσης
της Drago οπως τις βλεπω εγω.Ελπιζω να βοηθησα....

Τα καλύτερα και πιο "αξιόπιστα διαγράμματα πιέσεων" που έχω δει.
Και έχω δει πολλά...
Χρόνια Πολλά με Υγεία σε Όλους.

Last edited:
καλημερα στην ομαδα θελω να φτιαξω ενα διασπορας για μπεκατσα δυστυχως το δικανο μου ειναι πολυ τσοκαρισμενο φουλ και στις 2 καννες. η πυριτιδα που εχω αγορασει ειναι ακουιλα γεμισα καποια με δισπορεα θωδη αλλα στις κοντινες εχω θεμα θελω μεγαλυτερη διασπορα , 1,70/32/cχ2000 κλεισιμο με τζαμακι στα 60 χιλιοστα καλυκας 65..να δοκιμασω με αποκεντρωτηρα να κανω καποια τροποποιηση ολες οι συμβουλες καλοδεχουμενες

καλημερα στην ομαδα θελω να φτιαξω ενα διασπορας για μπεκατσα δυστυχως το δικανο μου ειναι πολυ τσοκαρισμενο φουλ και στις 2 καννες. η πυριτιδα που εχω αγορασει ειναι ακουιλα γεμισα καποια με δισπορεα θωδη αλλα στις κοντινες εχω θεμα θελω μεγαλυτερη διασπορα , 1,70/32/cχ2000 κλεισιμο με τζαμακι στα 60 χιλιοστα καλυκας 65..να δοκιμασω με αποκεντρωτηρα να κανω καποια τροποποιηση ολες οι συμβουλες καλοδεχουμενες

Καλημερα Χρηστο. Δεν ξερω τι στησιμο κανεις.....Δοκιμασε με Ντιανα επανω στην πυριτιδα...και
μετα το κουβετ ( εαν βαζεις ) ειτε σε ελικοειδη ειτε σε αναποδο αποκεντρωτηρα.
Εαν κλεισεις με αναποδο αποκεντρωτηρα ντιανα επανω στην πυριτιδα 26 γραμμαρια σκαγια κατω
απο τον αποκεντρωτηρα και 8 γραμμαρια απο πανω του και κατω απο το τζαμακι.

ΥΓ. Δεν την ξερω την πυριτιδα...δεν την εχω δουλεψει....και δεν ξερω εαν κανει για διασπορας....αλλα
η ντιανα επανω στην πυριτιδα δινει παντα μεγαλυτερη διασπορα σε ολες τις μπαρουτες!!

Είναι πολύ δύσκολο να πετύχεις ικανοποιητικη διασπορά με φουλ τσοκ ήταν προτιμότερο να πας σε οπλουργο να σου αλλάξει το τσοκαρισμα στη μια κανη μπορεί να γίνει όπως θες 2/3/4/5/ ακόμη και ανάστροφο και να χρησιμοποιείς ότι φυσίγγι θες μετά σε αυτήν χωρίς να ψάχνεις .

Πολύ δυναμικό στο κρύο -υγρασία για τσίχλα το S4 cx2000 1.50 X33 SG 22 no.9 6* .
Aκαριαίες καταβολές μέχρι 40μ ΑΛΛΑ όλα μα όλα τα πουλιά λίγο ματωμένα .....
Σκέφτομαι να το πατήσω να μήν το πατήσω ακόμη λίγο .think..sarcastic.
Καλημέρα Λάμπη
Ρίχνω 1.50x32.5 με gt21 k 686 σε νο8
Βλέπω λίγα αιματακια πολυ σπάνια αλλά σκοτώνει τρελά κ σε μεγάλες αποστάσεις.

Πολύ δυναμικό στο κρύο -υγρασία για τσίχλα το S4 cx2000 1.50 X33 SG 22 no.9 6* .
Aκαριαίες καταβολές μέχρι 40μ ΑΛΛΑ όλα μα όλα τα πουλιά λίγο ματωμένα .....
Σκέφτομαι να το πατήσω να μήν το πατήσω ακόμη λίγο .think..sarcastic.

Αυτο Λαμπη μου εχει 12 χιλιοστα κενο χωρο απατητο σε καλυκα 68,5 ched. Εαν το εχεις ρελιασμενο
οπως εσυ συνηθιζεις στα 57,7.....κατεβασε το στα 57χιλιοστα φιλε.
Αλλιως κανε το 1,55χ33.

Αυτο Λαμπη μου εχει 12 χιλιοστα κενο χωρο απατητο σε καλυκα 68,5 ched. Εαν το εχεις ρελιασμενο
οπως εσυ συνηθιζεις στα 57,7.....κατεβασε το στα 57χιλιοστα φιλε.
Αλλιως κανε το 1,55χ33.
Στά 57.00 και θα ενημερώσω

Καλημέρα Λάμπη
Ρίχνω 1.50x32.5 με gt21 k 686 σε νο8
Βλέπω λίγα αιματακια πολυ σπάνια αλλά σκοτώνει τρελά κ σε μεγάλες αποστάσεις.

Εσυ Στελιο εχεις 13 ολοκληρα χιλιοστα απατητο κενο χωρο....Τι τελικο υψος ρελιασματος εχεις ???

Εσυ Στελιο εχεις 13 ολοκληρα χιλιοστα απατητο κενο χωρο....Τι τελικο υψος ρελιασματος εχεις ???
Σε 67αρη το γεμίζω Νικολα

Για κοντά βάλε αντίστροφο

έτσι παιδευομουν κι εγώ με φουλ τσοκ κάννη σε κυνήγια φέρμας, έψαχνα το μαγικό διασποράς που δεν υπάρχει....
η λύση ήρθε όταν πήρα όπλο με τσοκάκια
τουτέστιν οι επιλογές σου:
1) παίρνεις άλλο όπλο
2) ανοίγεις τα τσοκαρίσματα στο όπλο σου
3) αν δεν μπορείς το 1 κ 2 κάνεις ότι σου είπε ο ΝίκοςΠ

Είναι πολύ δύσκολο να πετύχεις ικανοποιητικη διασπορά με φουλ τσοκ ήταν προτιμότερο να πας σε οπλουργο να σου αλλάξει το τσοκαρισμα στη μια κανη μπορεί να γίνει όπως θες 2/3/4/5/ ακόμη και ανάστροφο και να χρησιμοποιείς ότι φυσίγγι θες μετά σε αυτήν χωρίς να ψάχνεις .
Εγώ τα λυπάμαι τα όπλα, να τους κόβουμε την κάνη. Ακόμη και για έσχατη λύση. Νιώθω ότι καταστρέφονται.

Status
Not open for further replies.
Back