Μάριε, ελληνικό 6αρι φυσίγγι με 2,75mm ;
Υπάρχει βύσμα σε γόμωση με μολυβδινα χωρίς αμορτισέρ ; Εγώ Νίκο κατάλαβα σκληρό ή μαλακό αμορτισέρ.Τι βυσματα να γραψω Λευτερη μου???!!!!
Δεν ειναι θεμα βυσματων.....ειναι θεμα διαφοράς στησιματος....δλδ.....στησιμο με αμορτισερ και χωρις...
Με την ιδια δοσολογια ....με τον ιδιο κενο χωρο και το ιδιο υψος ρελιασματος φιλε !!!!
Υπάρχει βύσμα σε γόμωση με μολυβδινα χωρίς αμορτισέρ ; Εγώ Νίκο κατάλαβα σκληρό ή μαλακό αμορτισέρ.
ελληνικό ή ξένοΜάριε, ελληνικό 6αρι φυσίγγι με 2,75mm ;
2.75 το είχε ο αφοί ΛΆΜΠΡΟελληνικό ή ξένο
2,75 ή/και 2,7 (δεν θα τα χαλάσουμε για 0,05 χιλ)
και για 5αρι και 4αρι σκάγι καλή ταχ. ν10 είναι
Χωρίς αλεύρι ίσως να ήταν μεγαλύτερη η διαφορά ΝικολαΔυο δοκιμες με ΝΤΙΑΝΑ με αμορτισερ μόνο 6 χιλιοστα φελλο και χωρις αμορτισερ.
Περιμενα μεγαλυτερες διαφορές.....δεν εχει σημασια τι περιμενα εγω....αλλα το τι ''ειπε'' ο στοχος !!!
Στα 40 μετρα και οχι στα 35 που δοκιμασα....θα ειχαμε ''καλυτερη'' εικονα....
Στα 40 μετρα....αλλη φορα παλικαρια !!!
View attachment 41439View attachment 41440View attachment 41441View attachment 41442
Χωρίς αλεύρι ίσως να ήταν μεγαλύτερη η διαφορά Νικολα
Νίκο ,ευχαριστώ για τις δοκιμές σου, αν και το αλεύρι αλλοιώνει την συμπεριφορά της στήλης των σκαγιων κατά πολύ, παρόλα αυτά δεν κατάλαβα πού διαφωνούμε. Είχα γράψει πως χωρίς αμορτισέρ αυξάνει η διασπορά, οι πιέσεις είπα πως δεν αυξάνουν ή μειώνονται πάντα. Δηλαδή σε μια περίπτωση η μετάβαση από σκληρό σε μαλακό βύσμα μπορεί να μειώσει την μέγιστη πίεση ,και σε μια άλλη να την αυξήσει.
Ε τι τροφή...νηστεία...σκέτη....το ρόλο του μη αμορτισέρ, τον επωμίζονται τα σκάγιατροφή για σκέψη και για συζήτηση.... το αμορτισέρ![]()
2,75 το είχαν ΟΛΟΙ2.75 το είχε ο αφοί ΛΆΜΠΡΟ
Φανταζομαι σε ρελι ειναι κλεισμενο το συγκεκριμενο setup?
Ε τι τροφή...νηστεία...σκέτη....το ρόλο του μη αμορτισέρ, τον επωμίζονται τα σκάγια![]()
Το περιμενα πιο γρηγορο σε αστερι.Oχι Δημητρη . Σε αστεροειδες κλεισιμο με 13 χιλιοστα κενο χωρο -68,5 - 56,5 - 5σταδιακο .