Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Το περιμενα πιο γρηγορο σε αστερι.
Aν θυμαμαι καλα το 1,80*34 cx2000 drago 20 6* στα 57 ηταν στα 420m/s
η συνταγή είναι:
1,80Χ 35,5 (34+1,5)
συνεπώς λογικό είναι να "χάνει" ταχύτητες, χώρια η τάπα
ίσως ανεβάζει λίγο λόγω κλεισίματος

Χώρια η παρτίδα παραγωγής πυρίτιδας

καπετάν Γιάννη γράφτο στους κανόνες: ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ (τροποποιούνται λίγο ή πολύ αναλόγως της παρτίδα παραγωγής πυρίτιδας αλλά και καψυλίου)

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ!

η συνταγή είναι:
1,80Χ 35,5 (34+1,5)
συνεπώς λογικό είναι να "χάνει" ταχύτητες, χώρια η τάπα
ίσως ανεβάζει λίγο λόγω κλεισίματος

Χώρια η παρτίδα παραγωγής πυρίτιδας

καπετάν Γιάννη γράφτο στους κανόνες: ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ (τροποποιούνται λίγο ή πολύ αναλόγως της παρτίδα παραγωγής πυρίτιδας αλλά και καψυλίου)

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ!
Το έγραψα!!!.sarcastic.

2,75 το είχαν ΟΛΟΙ
μέχρι τις αρχές των 90 όλοι ακολουθούσαν το ευρωπαϊκό σύστημα ανά 0,25
μετά όταν άρχισαν τις εξαγωγές στην ιταλία, επέβαλλαν το ιταλικό topic.

Το βρήκα στο F/B λένε ότι ήταν χειρόγραφο από τον ίδιο ΑΦΟΊ ΛΆΜΠΡΟ

Δυο σημερινες δοκιμες..... Η μια με ΝΤΙΑΝΑ χωρις αμορτισερ και η αλλη με ντιανα + μαλλινη γνησια
αλιπαστη - ακερωτη....
Οποιος πιστευει οτι η ΝΤΙΑΝΑ χωρις αμορτισερ μπορει να βγαλει ''τουφεκια''........Ας το πιστευει....!!!
Οι διαφορες ( για μενα ) μεγαλες....αλλα και και τα γουστα του καθε ενος διαφορετικα...οποτε ο καθε
ενας ας βγαλει τα συμπερασματα του !!!
Το σεταπ χωρις αλευρι και οι δοκιμες στα 33 μετρα με 3* αστρα μαμα τσοκ της Α-390 .
Ειχε ΠΟΛΥ αερα αυτος ηταν και ο λογος που δοκιμασα στα 33 μετρα και οχι στα 40 που ηθελα...
Αν και πιστευω οτι στα 40 μετρα θα ''εψαχνα'' να βρω σκαγια επανω στον στοχο με την ΝΤΙΑΝΑ.

εικόνα_Viber_2022-02-04_11-09-16-014.jpgεικόνα_Viber_2022-02-04_11-09-23-211.jpgεικόνα_Viber_2022-02-04_11-09-30-388.jpgεικόνα_Viber_2022-02-04_11-09-39-206.jpg

Δυο σημερινες δοκιμες..... Η μια με ΝΤΙΑΝΑ χωρις αμορτισερ και η αλλη με ντιανα + μαλλινη γνησια
αλιπαστη - ακερωτη....
Οποιος πιστευει οτι η ΝΤΙΑΝΑ χωρις αμορτισερ μπορει να βγαλει ''τουφεκια''........Ας το πιστευει....!!!
Οι διαφορες ( για μενα ) μεγαλες....αλλα και και τα γουστα του καθε ενος διαφορετικα...οποτε ο καθε
ενας ας βγαλει τα συμπερασματα του !!!
Το σεταπ χωρις αλευρι και οι δοκιμες στα 33 μετρα με 3* αστρα μαμα τσοκ της Α-390 .
Ειχε ΠΟΛΥ αερα αυτος ηταν και ο λογος που δοκιμασα στα 33 μετρα και οχι στα 40 που ηθελα...
Αν και πιστευω οτι στα 40 μετρα θα ''εψαχνα'' να βρω σκαγια επανω στον στοχο με την ΝΤΙΑΝΑ.

View attachment 41546View attachment 41547View attachment 41548View attachment 41549
Αλατιερα η άτιμη η μάλλινη‼️‼️‼️‼️

Νομίζω ότι η Diana έχει συγκεκριμένο σκοπό και όχι τις υψηλές συγκεντρώσεις!
Πιο πολύ μετράει η ομοιομορφία στην τουφεκιά!
Αυτή είναι η γνώμη μου χωρίς αντιπαραθέσεις! :)

Δεν υπαρχει αντιπαραθεση Γιωργο !!!
Την γνωμη του λεει ο καθε ενας μας....
Εγω πιστευω ...1ον η ντιανα δεν μπορει να συναγωνιστει την μαλλινη σε συγκεντρωση χωρις αμορτισερ...
και 2ον η ντιανα χωρις αμορτισερ ειναι καλη για φυσιγγια διασπορας !!!!

Νίκο φίλε μου, μπαίνεις που μπαίνεις στον κόπο
κάνε τις δοκιμές στα 36,5 μ ή έστω στα 35 να βγάζουμε σωστά την βαθμολογία!
Ειδικά με μισόταπες την κατανομή ψάχνουμε!

Ναι εχεις δικιο.....Αλλα σημερα δεν γινόταν......Ειχε τοσο πολυ αερα....που θα με σηκωνε και μενα φιλε !!!

Πες μου ποια μισοταπα θελεις.....αυριο δεν θα εχει τοσο πολυ αερα... Θα τα κλεισω το πρωι και θα τα
ριξω.....
Εαν εχεις προτιμηση σε καποια πυριτιδα....ή εαν εχεις σεταπ πες το φιλε....και εγω εδω ειμαι !!!! :)

Ναι εχεις δικιο.....Αλλα σημερα δεν γινόταν......Ειχε τοσο πολυ αερα....που θα με σηκωνε και μενα φιλε !!!

Πες μου ποια μισοταπα θελεις.....αυριο δεν θα εχει τοσο πολυ αερα... Θα τα κλεισω το πρωι και θα τα
ριξω.....
Εαν εχεις προτιμηση σε καποια πυριτιδα....ή εαν εχεις σεταπ πες το φιλε....και εγω εδω ειμαι !!!! :)
Όχι βρε
ότι θέλεις ΕΣΥ δοκίμαζε
μόνο να 'ναι στα 36,5 μ με #6 σκάγια
ΕΣΥ παίζεις μπάλα, ΕΣΥ κάνεις κουμάντο
εγώ θα σου λέω τις βαθμολογίες σε ότι κεμπάπ θέλεις :cool:

υ.γ. εγώ προτιμώ το χοιρινό κεμπάπ bbq2

ριξω.....
Tekna στα 34/35 γρ Νικόλα

Tekna στα 34/35 γρ Νικόλα
@ΝίκοςΠ tecna
@Stelios K S4
@Giannis k με Sipe....
ΕΓΩ με μονοβασική CH6 και άλλοι 2 επισης ζητουνται για δοκιμη με μονοβασική...

Υ.Γ. Παρακαλω αλλους 3 συμμετεχοντες με τροποποιημενες πυριτιδες να λαβουν μερος......big smile. ολοι με Νο 6...δεν κανω πλακα...συζητηση να κανουμε..

@ΝίκοςΠ tecna
@Stelios K S4
@Giannis k με Sipe....
ΕΓΩ με μονοβασική CH6 και άλλοι 2 επισης ζητουνται για δοκιμη με μονοβασική...

Υ.Γ. Παρακαλω αλλους 3 συμμετεχοντες με τροποποιημενες πυριτιδες να λαβουν μερος......big smile. ολοι με Νο 6...δεν κανω πλακα...συζητηση να κανουμε..
Κωστή από μαλλινη ότι θέλεις αλλά σπάνια γεμίζω μισοταπες.
Έχω μόνο bior 14 k freeshot cheddite.
Να παίξουμε κ με άλλα η μόνο εργοστασιακες μισοταπες?
Πχ θα έβαζα bior +biana.

Κωστή από μαλλινη ότι θέλεις αλλά σπάνια γεμίζω μισοταπες.
Έχω μόνο bior 14 k freeshot cheddite.
Να παίξουμε κ με άλλα η μόνο εργοστασιακες μισοταπες?
Πχ θα έβαζα bior +biana.
Οτι θελετε, δεν εχω θεμα...ο καθε ενας καλο θα ηταν να ανακοινωσει με τη θα παιξει μπαλα....

Status
Not open for further replies.
Back