Αν είναι μόνο για μαυρίλα οκ.Μαυρίζει το ανακόντα λίγο αλλά δεν παθαίνει τίποτα με λίγη αλοιφή βγαίνει!!
Εγω θα φοβόμουν μήπως παίρνει τπτ ζόρια.
Αν είναι μόνο για μαυρίλα οκ.Μαυρίζει το ανακόντα λίγο αλλά δεν παθαίνει τίποτα με λίγη αλοιφή βγαίνει!!
Τι εννοείς ζορια??Σκεφτόμουν να αγοράσω για το δίκαννο κ έκανα πίσω γι αυτό τον λογο
Μηπως τα αέρια που χτυπάνε πάνω στο ανακοντα είναι ικανά να κάνουν ζημιά?Τι εννοείς ζορια??
Αυτα έχω και εγώ βέβαια στην καραμπίνα που έχει το ίδιο σπειρωμα έχω βιδώσει το μιντ πάνω σχεδόν όλα τα κυνήγια τα κάνω πλέον με αυτό!!Μηπως τα αέρια που χτυπάνε πάνω στο ανακοντα είναι ικανά να κάνουν ζημιά?
Δεν ξέρω ούτε το έχω ψάξει.
Αυτό φοβήθηκα κ δεν αγόρασα το κικς για το δίκαννο.
Ανακοντα έχω τα LR-SR κ είναι πολύ καλά.
Το Lr είναι κάτι ανάμεσα στο φουλ κ 2 άστρα αλλά χτυπάει αρκετά μακρυά.
Για OpHp λέω.
Τι αλοιφή ;Μαυρίζει το ανακόντα λίγο αλλά δεν παθαίνει τίποτα με λίγη αλοιφή βγαίνει!!
Νικόλα Καλημέρα!
Π.χ αύριο στο νησί το πρωί στης 6 έχει 13⁰ και το μεσημέρι στης 4 παει 17⁰ εχεις 4 βαθμούς διαφορά
σε άλλη πόλη εχεις 1⁰ βαθμούς παει εως 10 διαφορά 9 βαθμούς
Και εδω σε εμάς έχει 4⁰και το μεσημέρι 18⁰
Και στο βουνό έχεις 6 το πρωί -2°και το μεσημέρι +18⁰ μιλάμε για αύριο
Πρέπει το πρωί να εχω διβασικη εως της 10 το πρωί 35γρ 36γρ και μετά να εχω μονοβασικές 28-30γρ![]()
Καλημέρα φιλε! Ναι γούστα είναι αυτά... αλλα βλέπω σε εμάς έχει 15-20 βαθμούς διαφορά το πρωί με το μεσημέρι... μεγάλη διαφορά θερμοκρασίας και δεν το είχα παρατηρήσει!Νικόλα Καλημέρα!
Τα πρωινά στο νησί μέχρι να ζεστάνει καλά, με υγρασία, μια μεσαία γόμωση με διβασική αρκεί...Απο τις 9-10 η ώρα και μετά μια ελαφριά με μονοβασική η τροποποιημένη.... προσωπικά γούστα βέβαια...
Εγώ Νικόλα θα τα λυπόμουν να τα ρίξω, γούστα είναι, καλά κάνεις αν έχεις και μπόλικα να σου μείνουν...Καλημέρα φιλε! Ναι γούστα είναι αυτά... αλλα βλέπω σε εμάς έχει 15-20 βαθμούς διαφορά το πρωί με το μεσημέρι... μεγάλη διαφορά θερμοκρασίας και δεν το είχα παρατηρήσει!
Το πρωί ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΝ ΧΆΡΤΙΝΑ ΠΥΡΚΑΛ το μεσημέρι ΘΕΡΙΝΏΝ ΧΆΡΤΙΝΑ ΠΥΡΚΑΛ![]()
...ε, μα αυτά είναι παραδοσιακά, θέλουν δίκαννο!...πλαγιόκαννο!
Ας είναι καλά εκεί που είναι ο συνγχωρεμενος ο Βικτωρας........ε, μα αυτά είναι παραδοσιακά, θέλουν δίκαννο!...πλαγιόκαννο!![]()
Μ'αρεσει η τοποθέτηση μες το κουτί
Εριξα με καραμπίνα σαν μεφιστο δυναμιτακη κάνει σε σωλήνα..αν ρίξεις σε θήραμα θα γελάειΜ'αρεσει η τοποθέτηση μες το κουτίπολύ μπροστά
Άστα ρε εγκληματία να βρίσκονται,εδώ μιλάμε για ΙΣΤΟΡΙΑ![]()
Δημήτρη Καλημέρα!Τα 700 μπαρ ξεχνατα στην παγωνια γινανε 500 ,και τα 395 μ/δ γινανε 290 ,αμεσως αμεσως τι φυσιγγι εγινε ?
Τρομερή διάτρηση. Στα 40 μέτρα με no4 nickel είχα στα 120 φύλλα με πολύ πιο μεγάλες αρχικές ταχύτητες(συνέχεια από το προηγούμενο)
View attachment 45952
View attachment 45953
View attachment 45954
(συνέχεια στο επόμενο)
Εύγε στον Νίκο κ στην επιμονή σου Τζων(συνέχεια από το προηγούμενο)
View attachment 45952
View attachment 45953
View attachment 45954
(συνέχεια στο επόμενο)
Καλως Γιαννη, ειναι μια προσομειωση ενος παραγοντα του κρυου φυσιγγιου!! και ειναι με τεκνα και εχασε μονο τοσο ! Αλλα δυστηχως στον κυνηγοτοπο δεν ειναι ετσι τα πραγματα ! Πως εξηγεις την μη διατριση των πολλων φυσιγγιων ενω οχι μονο το βλεπεις αλλα το ακους κιολας ; Οτι εισαι πανω στο πουλι ;Δημήτρη Καλημέρα!
Με αφορμή την συζήτηση που είχαμε , και με την βοήθεια του Νίκου & του Βασίλη λύθηκε τελικά το μυστήριο ...του τι φυσιγγιο έγινε!
Έγινε λοιπόν ένα φυσιγγιο που προσωπικά πιστέυω από τα στοιχεία που αναλυθήκαν οτι στα 40 μέτρα ( όπως είχα ισχυρισθεί αν θυμάσαι) ρίχνει το Πράσινο σίγουρα!
Έστειλα στον Νίκο την συνταγή....
View attachment 45949
Και έστησε Tecna 1,75 Χ 37 Νο 4 νίκελ με UEE και Drago 17 , κλεισμένο στα 57,5....έκανε μια "εξομοίωση" ψύχους(τι είπα)...το ρίξε στα 45 μέτρα και μέτρησε και διάτρηση...
Πάμε να το δούμε όλοι...
View attachment 45950
View attachment 45951
(συνέχεια στο επόμενο)