Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Υπάρχει ένα θεματακι κολπακι θα έλεγα που πιάνει κορόιδο πάντα τον λαό σε επιμέρους θέματα και γίνεται επίτηδες για να μετρηθούν αντιδράσεις και επειδή δεν θα γίνει αποδεκτό το ετοιμάζουμε και το εφαρμόζουμε σε δεύτερο χρόνο όποτε χρειαστεί και κρίνουμε .Αυτό γίνεται με κάποιους νόμους όπως έχει γίνει και με την ιδιογομωση .Δηλ έχουμε ψηφίσει την απαγόρευση αλλά κάνουμε τα στραβά μάτια και πιέζουμε σιγά σιγά μέχρι που σε. 1/2/5 χρόνια λέμε στοπ κύριοι αυτό απογοητεύεται από τότε.Το ίδιο γίνεται και με τα σκυλιά και την μεταφορά τους σιγα σιγά θα εφαρμοστεί όχι άμεσα και υπάρχουν αντιδράσεις αλλά σε 2/3 χρονακια αναγκαστικά θα έχει το σκυλί στο αμάξι μέσα τέρμα σκυλοπκουτα τέρμα μπαγαζιερες τέρμα Πορτ μπαγκαζ και κλούβες μέσα ο σκύλος στο κάθισμα.Ετσι με πολλά άλλα θα συμβεί που έχουν ψηφιστεί νόμοι για να είναι έτοιμοι και σιγά σιγά θα εφαρμόζονται.Θα θυμηθειται ότι βάση αντιτρομοκρατικού νόμου κτλ θα έρθει η ώρα που θα υπάρξει περιορισμός στην αγορά φυσιγγίων και θα αποδεικνύεις ότι τα έριξες για να πάρεις ,αλλά θα υποχρεουσε και να κάνεις έτσι ανακύκλωση αλλιώς δεν θα αγοράζεις.Σας φαίνονται σενάρια αλλά τα σενάρια βγαίνουν η προβλέπουν κάτι αληθινό πάντα.

Για πες το άλλο το μπορντοροδοκοκκινο από πίσω τι έχει μέσα;;;
Τέτοιους θέλω να βρώ... Ροζ... Να τον βλέπουν κ σκάνε χαμόγελα κ μόλις σκάει να τους κόβεται το γέλιο .yelling.
Ετσι... :D
Όπως και η συνταγή "πολύ δυνατή" σε ολο το στησιμό της...
Είχα γεμίσει κ εγώ πολλούς τέτοιους παλιά... Από d20 έχω μεσάνυχτα, δεν την ξέρω...

Στο ξεστοκάρισμα πυρίτιδων...
Τα τελευταία με τη D20...

View attachment 49316View attachment 49317View attachment 49318View attachment 49319

Καρτεράτο Setup...;)
ΤΣΙΧΛΑ ή ΤΡΥΓΟΝΙ.

Cheddite (T2)
12/68.5
CX2000 D20 1.55×30 Giovani 22 + χαρτ. 0.3mm Νο: 8,5 (6*) 57,30mm K.X. 11mm
V 1.5: 410 m/s
Στροφείο: CNC EXPERTS
Καλησπέρα Κώστα αυτό το γεμίζω ακριβώς το ίδιο απλά το ρελιαζω ακριβώς 57,00.
Εάν θες δοκίμασε το εξής: cheditte cx2000 1,60x32 sg22 No 8,5 57,90

Ετσι... :D
Όπως και η συνταγή "πολύ δυνατή" σε ολο το στησιμό της...
Kωστή το φυσίγγι που γαζώνει με D20 στο τρυγόνι είναι κι'αυτό
στο 1.55 αλλά με Z2M 21 καί 31 γρ 6* με καψύλι cx2000 .
Τέτοιους θέλω να βρώ... Ροζ... Να τον βλέπουν κ σκάνε χαμόγελα κ μόλις σκάει να τους κόβεται το γέλιο .yelling.

Είχα γεμίσει κ εγώ πολλούς τέτοιους παλιά... Από d20 έχω μεσάνυχτα, δεν την ξέρω...
H πιό ευκολοδούλευτη πυρίτιδα με πολλή χρήση εδώ στα χωριά μας .
Αν ισχύει αυτό που άκουσα ότι δλδ καταργήθηκαν οι CSB σ'αυτή θα πάω για τσιχλοφύσιγγα .

Πολυ ευκολη πυριτιδα....αλλα ετσι οπως παει το πραμα, δεν ξερω αν θα ξανα φερει και ο Κενταυρος...
Καλησπέρα Κώστα αυτό το γεμίζω ακριβώς το ίδιο απλά το ρελιαζω ακριβώς 57,00.
Εάν θες δοκίμασε το εξής: cheditte cx2000 1,60x32 sg22 No 8,5 57,90
Δεν εχω αλλη D20 Βαγγελη...πάπαλα...

Υ.Γ. Το 1.55×30 το εριξα φετος (1 κουτι) σε περπατητο αλλα με Τασκώφ 22 πατημενο στα 57.00... ;) με 400m/s αυτο κ πιο ανοιχτη κατανομη...ενημερωτικα το λεω.
Αυτο με το Giovani, στημενο οπως το γραφω δινει στα 30m με 3*, δινει 80 κατι %...σε μπασιματα τσιχλας η τρυγονι, θα'ναι καλη επιλογη...
Για πες το άλλο το μπορντοροδοκοκκινο από πίσω τι έχει μέσα;;;
Ψάρωσες με αυτό που γράφουν απ'έξω...;;; .yel.
Ειναι με CH6 Nο5×35...

Kωστή το φυσίγγι που γαζώνει με D20 στο τρυγόνι είναι κι'αυτό
στο 1.55 αλλά με Z2M 21 καί 31 γρ 6* με καψύλι cx2000 .

H πιό ευκολοδούλευτη πυρίτιδα με πολλή χρήση εδώ στα χωριά μας .
Αν ισχύει αυτό που άκουσα ότι δλδ καταργήθηκαν οι CSB σ'αυτή θα πάω για τσιχλοφύσιγγα .
Ετσι διαβασα κι εγω για τις csb...
Ισαξια ως κ ανώτερη πυριτιδα ομως σαν την D20 ειναι κ η Aquila Λάμπη....κανει εργα στα 30gr ιδικα, καθως κι αυτη γεμιζεται ως τα 33gr...

Πολυ ευκολη πυριτιδα....αλλα ετσι οπως παει το πραμα, δεν ξερω αν θα ξανα φερει και ο Κενταυρος...

Δεν εχω αλλη D20 Βαγγελη...πάπαλα...

Υ.Γ. Το 1.55×30 το εριξα φετος (1 κουτι) σε περπατητο αλλα με Τασκώφ 22 πατημενο στα 57.00... ;) με 400m/s αυτο κ πιο ανοιχτη κατανομη...ενημερωτικα το λεω.
Αυτο με το Giovani, στημενο οπως το γραφω δινει στα 30m με 3*, δινει 80 κατι %...σε μπασιματα τσιχλας η τρυγονι, θα'ναι καλη επιλογη...

Ψάρωσες με αυτό που γράφουν απ'έξω...;;; .yel.
Ειναι με CH6 Nο5×35...
Το 1,55x30 με giovani έριξα αρκετά σε τσιχλοκοτσυφα σε απογευματινά φέτος Ιανουάριο και Φεβρουάριο. Πήγε πολύ καλά ειδικά σε μακρινές ντουφέκιες.....

Παπιοφυσιγγο πύραυλος χειμωνιάτικο;
Ναιιιι...μονο που με 20°C αρχες Νοεμβρη που το πρωτοδοκίμασα με 4 βολες σε μονούς κουταλάδες στα 20-25m εκτος το ντουμανοπούπουλο που πεταξαν τους εφαγε το ποταμι...
5 τμχ. που εδωσα σε φιλο, εκοβαν καλα μου είπε με 7°C...πιο κατω δεν ξερω.

688 1.50 Χ 32 biorientabile 21 n.9 6* 57.40
Το απόλυτο τσιχλοφύσιγγο Άλεξ
Έχω εκπλαγεί ευχάριστα από κάποιες συγκεντρώσεις που δίνει αυτό το βύσμα αν και μεσοταπα...... Για το 1,50 δεν ξέρω .... Είναι αρκετό στα 32 γραμμάρια????

Status
Not open for further replies.
Back