Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα κ καλό μίνα
Έχω φτιάξει ένα φυσιγγι κ θέλω την γνώμη σας
35γ. Ν.5 Τ3 fiocchi 616
Sokol Πολωνίας 1.90
Κάλυκας κομμένος στα 66 κ τελικό 61
View attachment 50762
Οτι και να κάνεις η ΣΟΚΟΛ σκοτώνει φίλε...
Το σωστό είναι αυτό που σου λέει ο κρητικός όμως..
Εγω έκανα 1.80x36 το ποιο ελαφρύ σε πυρίτιδα χειμώνα καλοκαίρι

Και έχω κάνει από 1.80 εως 2.10 × 35γρ
Εχω βαρέσει με 7αρια τσίχλες κοτσιφια μπεκάτσες. Πέρδικες φασσες πάπιες λαγούς μέχρι και ένα μικρό αγριογουρουνο... και τα ποιο πολλα ήταν 1.85×35γρ

Στη σοκολ στα 35 γρ εισε χαμηλα.βαλτην 2,10χ35 με 615 καθαρο χειμονιατηκο.για καλοκερη πανο απο 32γρ το ξεχνας

A' βρε κουζουλε.....εισαι μεγαλη ''μορφή''....Δεν σου ξεφευγει πυριτιδα....!!!!
Και οπως λεει και ο λαος μας.....Ο ''παλιός'' ειναι αλλιως !!!! ;)

ΥΓ. Δωσε του και αλλες πληροφοριες.....Τι να παει να πει για καλοκαιρι πανω απο 32γραμ. το ξεχνας...
Δωσε του σεταπ και δοσολογια για 32 γραμμαρια...Να μην ρωταει συνεχεια ο ανθρωπος !!!:)

Οτι και να κάνεις η ΣΟΚΟΛ σκοτώνει φίλε...
Το σωστό είναι αυτό που σου λέει ο κρητικός όμως..
Εγω έκανα 1.80x36 το ποιο ελαφρύ σε πυρίτιδα χειμώνα καλοκαίρι

Και έχω κάνει από 1.80 εως 2.10 × 35γρ
Εχω βαρέσει με 7αρια τσίχλες κοτσιφια μπεκάτσες. Πέρδικες φασσες πάπιες λαγούς μέχρι και ένα μικρό αγριογουρουνο... και τα ποιο πολλα ήταν 1.85×35γρ
Το έχω δοκιμάσει στα 35 μέτρα κ θερίζει

Ευχαριστώ κ.Νίκο.
Εγώ θα το ρίξω στο 1,5χ32 ή στο 1,45χ31 ώστε να του βάλω πάνω από 2χιλ φελό. Εντάξει δεν είναι και 100% κουτσουρο η dianna ουτε επιδιώκω τεράστια συγκέντρωση δεδομένο ότι θα το ρίχνω με σφιχτό τσοκάρισμα οπότε θα ειμαι μια χαρά. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε στις δοκιμές όταν ανοίξει η αδεια.

Μανωλη κατ'αρχην για μενα λογικα ξεκινας....
Τωρα τα ειπαμε και ποιο πανω.....ΣΤΟΧΟΣ + ΤΑΧΟΓΡΑΦΟΣ θα στα διξουν ολα φιλε !!! :)

ΥΓ. Δωσε του και αλλες πληροφοριες.....Τι να παει να πει για καλοκαιρι πανω απο 32γραμ. το ξεχνας...
Δωσε του σεταπ και δοσολογια για 32 γραμμαρια...Να μην ρωταει συνεχεια ο ανθρωπος !!!:)
Γειά 32 δεν μου χρειάζεται
Απλά ήθελα κάτι καλό για λαγό

Στη σοκολ στα 35 γρ εισε χαμηλα.βαλτην 2,10χ35 με 615 καθαρο χειμονιατηκο.για καλοκερη πανο απο 32γρ το
Τον πάτο του βαρελιού στα 35 μέτρα με 2αστρα
Τον πέρασε διαμπερές δοκιμασμένο το χειμώνα με 10 βαθμούς
Για μένα εφόσον περνει φόρτωμα μέχρι το 1.90 με ευχαριστεί η ντουφεκια

Δεν πηστευο να κηκλοφορη καμια αδοκιμαστη .very funny. ειτε παλια ειτε κενουρια

Με αστέρι κλείσιμο είναι ποιο καλά η με ρελι??
Εγω το 90% την εχω κανει ρέλι μαλλίνες κετσε... δεν έχεις θέμα με την σοκολ Πολωνίας ότι και να της κάνεις αστέρι ρέλι..με αυτή ξεκίνησα συγχωρεί λάθη ιδιογομωσης αλλά όχι τα θηράματα..

Δες αυτά είναι όλα 1.85x35 ρελι αστέρι και το αστέρι δεν είναι και επιτυχία είναι με μεκ και τα ρελι είναι αλλά 70ρι κάλυκα 67αρι 65αρι όλα όμως δεν με έχουν πουλήσει όπως με τις καινούργιες που θέλουν περισσότερη προσοχή..
Αλλά δεν είναι και το σωστό που κάνω..
Εσυ για λαγο και 5αρι 4αρια βαλε 2×35 εχεις χοντρό σκάγι μεγαλύτερο θήραμα και μεγαλύτερες αποστάσεις...
Τα αποτελέσματα κοκτέιλ της ΣΟΚΟΛ έχω μερικά στο προφίλ μου....

Δες αυτά είναι όλα 1.85x35 ρελι αστέρι και το αστέρι δεν είναι και επιτυχία είναι με μεκ και τα ρελι είναι αλλά 70ρι κάλυκα 67αρι 65αρι όλα όμως δεν με έχουν πουλήσει όπως με τις καινούργιες που θέλουν περισσότερη προσοχή..
Αλλά δεν είναι και το σωστό που κάνω..
Εσυ για λαγο και 5αρι 4αρια βαλε 2×35 εχεις χοντρό σκάγι μεγαλύτερο θήραμα και μεγαλύτερες αποστάσεις...
Τα αποτελέσματα κοκτέιλ της ΣΟΚΟΛ έχω μερικά στο προφίλ μου....
Με το που τα βλέπω σκέφτομαι την βούρτσα για τις μολυβδώσεις ...
Αφήνουν ???

Με αστέρι κλείσιμο είναι ποιο καλά η με ρελι??
Αυτες η σηνταγες που σου εδωσα ειναι με ρελη.σε αστερι θελη πιο χαμηλα.1,80χ34, 1,85χ35, 1,90χ36.επελεξε σηγκετροτηρες τηπου Ζ2Μ τους λατρεβη οπως και επησης το 615.στα χαμηλα γρ απο 28 μεχρει 32 θελη δηνατα καψηλια.ειναι μια πολη καλη μπαρουτη δουλευη παντου δεν επηρεαζετε εφκολα.δεν θελη ομως στρημογμα σε πατημα με σκληρα κιαθια,παρολο που ειναι ελαστηκη σκορπαει

Status
Not open for further replies.
Back