Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Οι γραμμωσεις του καλυκα εχουν στρίψει αρκετα εκει που γυρναει το στροφείο, για δοκιμασε με λιγο παραφινελαιο που λενε και τα παιδιά, εχει μεγάλη διαφορά στην τριβή. Αν το μοτερ δεν εχει και πολλη δυναμη, καταλαβαίνεις ποτε εχει λαδακι το ρελιασμα κ ποτε οχι, ειναι αισθητή η διαφορά!

Το sp2 είναι φοβερό στροφειο...όπως επίσης και το μαχαίρι του λαναρα, βάζει κάτω αλλα πολύ ακριβότερα...

1000 like για το SP2 (πολύ όμορφο κλείσιμο,εξαιρετικό) και άλλα 1000 like για το φόντο που έχει η 1η φωτό......my man. .sarcastic.

Το sp2 δηλαδή μπωρό να το βιδώσο στου Λαναρά Γιώργο;;

Οι γραμμωσεις του καλυκα εχουν στρίψει αρκετα εκει που γυρναει το στροφείο, για δοκιμασε με λιγο παραφινελαιο που λενε και τα παιδιά, εχει μεγάλη διαφορά στην τριβή. Αν το μοτερ δεν εχει και πολλη δυναμη, καταλαβαίνεις ποτε εχει λαδακι το ρελιασμα κ ποτε οχι, ειναι αισθητή η διαφορά!
Εάν το λές για εμένα ξέρω για τη λές!! Κανένα από τα δύο δεν έχουν στρίψει η γραμμές του κάλυκα είναι ευθεία, γιατί ανά 4 με 5 φυσίγγια ρίχνω σπρέι σιλικόνης;)

Τόσο πολύ αλλάζει μια τουφεκιά από μια αλλαγή στροφείου..;;;

Κωστα τα στροφεια που χρησιμοποιουμε για το ρελιασμα των φυσιγγιων μας παιζουν πολυ σημαντικο ρολο στην
αποδοση των φυσιγγιων μας!!!! Μην ξεχνας ποτέ.....οτι η λεπτομερεια κανει την διαφορά . Εγω εχω βαλει ολα
τα αλλα στην ''ακρη'' χρησιμοποιω μονο το IOD για ρελιαστα και το I2S για αστεροειδες κλεισιμο. Επισεις και τα
μονοβολα τα κλεινω με I2S. Στα φυσιγγια του λαγου που θελω να ειναι αψογα οχι στην εμφανιση.....αλλα στην
αποδοση χρησιμοποιω και τα δυο στροφεια στο ρελιασμα του φυσιγγιου . :)

Γιατί εσύ φοβάσαι ή ντρέπεσαι... .sarcastic.

Με συγχωρείς, αλλά δεν πάει έτσι αδελφέ....
Αν ψώνιζα εγώ από αυτόν θα του το έλεγα.
Στο μνμ γράφουμε ότι αυτό είναι ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ και τελειώνουμε. Τα υπόλοιπα «να του πείς» και «φιλαράκο» είναι κολοκύθια τούμπανα, δεν είναι τίποτα παραπάνω από εξυπνάδες. Είναι τόσο απλό. Υποδείξεις δεν κάνουμε σε κανέναν. .

Υποδείξεις δεν κάνουμε σε κανέναν. .
Τώρα απλώς να ξέρετε πως μου κάνετε εσείς υπόδειξει...!!
Σας έκανα εγώ υπόδειξη....;;
Αν το πείρατε έτσι συγνώμη κιόλας... :)
Υποδείξεις κάνουν κ.Ηλία οι διαιτητές....οπότε συγνώμη αλλά εσείς είστε offsaid τώρα...

1000 like για το SP2 (πολύ όμορφο κλείσιμο,εξαιρετικό) και άλλα 1000 like για το φόντο που έχει η 1η φωτό......my man. .sarcastic.

Το sp2 δηλαδή μπωρό να το βιδώσο στου Λαναρά Γιώργο;;
κωστα και 3γω πηρα το sp2 στην χειροκινιτη του λαναρα,θα δεις διαφορα.....

Status
Not open for further replies.
Back