Εάν το λές για εμένα ξέρω για τη λές!! Κανένα από τα δύο δεν έχουν στρίψει η γραμμές του κάλυκα είναι ευθεία, γιατί ανά 4 με 5 φυσίγγια ρίχνω σπρέι σιλικόνηςΟι γραμμωσεις του καλυκα εχουν στρίψει αρκετα εκει που γυρναει το στροφείο, για δοκιμασε με λιγο παραφινελαιο που λενε και τα παιδιά, εχει μεγάλη διαφορά στην τριβή. Αν το μοτερ δεν εχει και πολλη δυναμη, καταλαβαίνεις ποτε εχει λαδακι το ρελιασμα κ ποτε οχι, ειναι αισθητή η διαφορά!
Άνετα1000 like για το SP2 (πολύ όμορφο κλείσιμο,εξαιρετικό) και άλλα 1000 like για το φόντο που έχει η 1η φωτό.....![]()
Το sp2 δηλαδή μπωρό να το βιδώσο στου Λαναρά Γιώργο;;
Αν κρίνω από τα κλεισίματα και δν με γελάνε οι φωτό το 1ο (κόκκινο) είναι στροφείο Λαναρά κ το 2ο (πράσινο) το SP2....;;;;
όχι Κώστα το αντίθετο του Λαναρά είναι το πράσινο!!Αν κρίνω από τα κλεισίματα και δν με γελάνε οι φωτό το 1ο (κόκκινο) είναι στροφείο Λαναρά κ το 2ο (πράσινο) το SP2....;;;;
Τόσο πολύ αλλάζει μια τουφεκιά από μια αλλαγή στροφείου..;;;
Αυτά πάντως τα εχουν σχεδιασμενα για σκοπευτικά φυσίγγια λεει...και οτιδήποτε σε 1(SP1 Cortini1) στα αστέρια.
Να του το πείς εσύ.Αυτό είναι Ηλιόπουλος 22 φιλαράκο.
Έτσι να του πεις.
Γιατί εσύ φοβάσαι ή ντρέπεσαι...Να του το πείς εσύ.
...στενό και ίσιο προφίλ. Μου αρέσει πολύ η γεωμετρία του, άλλωστε σε αστέρι δεν γεμίζω πάνω από 30 γραμμάρια.Αυτά πάντως τα εχουν σχεδιασμενα για σκοπευτικά φυσίγγια λεει...
Στο μνμ γράφουμε ότι αυτό είναι ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ και τελειώνουμε. Τα υπόλοιπα «να του πείς» και «φιλαράκο» είναι κολοκύθια τούμπανα, δεν είναι τίποτα παραπάνω από εξυπνάδες. Είναι τόσο απλό. Υποδείξεις δεν κάνουμε σε κανέναν. .Γιατί εσύ φοβάσαι ή ντρέπεσαι...
Με συγχωρείς, αλλά δεν πάει έτσι αδελφέ....
Αν ψώνιζα εγώ από αυτόν θα του το έλεγα.
Τώρα απλώς να ξέρετε πως μου κάνετε εσείς υπόδειξει...!!Υποδείξεις δεν κάνουμε σε κανέναν. .
κωστα και 3γω πηρα το sp2 στην χειροκινιτη του λαναρα,θα δεις διαφορα.....1000 like για το SP2 (πολύ όμορφο κλείσιμο,εξαιρετικό) και άλλα 1000 like για το φόντο που έχει η 1η φωτό.....![]()
Το sp2 δηλαδή μπωρό να το βιδώσο στου Λαναρά Γιώργο;;