V0 και γαμω τα κυαθια. Φωτογραφία από το ρελι υπάρχει;Φωτογραφίες του φίλου @ΝίκοςΠ που μου ζήτησε να ανεβάσω..
GRANULAR - CHEDDITE -T1 -1,40X30 -V-ZERO 23 - N8 - 68,5 -57 . Πεντασταδιακο , ρελιασμενο με I2S.
![]()
V0 και γαμω τα κυαθια. Φωτογραφία από το ρελι υπάρχει;Φωτογραφίες του φίλου @ΝίκοςΠ που μου ζήτησε να ανεβάσω..
GRANULAR - CHEDDITE -T1 -1,40X30 -V-ZERO 23 - N8 - 68,5 -57 . Πεντασταδιακο , ρελιασμενο με I2S.
![]()
@ΝίκοςΠV0 και γαμω τα κυαθια. Φωτογραφία από το ρελι υπάρχει;
V0 και γαμω τα κυαθια. Φωτογραφία από το ρελι υπάρχει;
Το τριτο απο αριστερα μ αρεσει πολυ!!!!!
Γιωργο οταν λες πεντασταδιακο ειναι στην κυριολεξια? Μιση χαραξη- κωνικο- 3ο σταδιο -πατημα- και ρελι?Φωτογραφίες του φίλου @ΝίκοςΠ που μου ζήτησε να ανεβάσω..
![]()
Χαχα εκει πηγε το ματι σου.μαλινοταπο με αναποδο αποκεντροτιρα + μοτηφιαΤο τριτο απο αριστερα μ αρεσει πολυ!!!!!
Θα σου απαντήσει ο Νίκος.. δικό του είναι το φυσιγγι.. δε γνωρίζωΓιωργο οταν λες πεντασταδιακο ειναι στην κυριολεξια? Μιση χαραξη- κωνικο- 3ο σταδιο -πατημα- και ρελι?
Γαμω τη τυχη μας να μη μπορουμε ουτε μια δοκιμη να κανουμε...Χαχα εκει πηγε το ματι σου.μαλινοταπο με αναποδο αποκεντροτιρα + μοτηφια
Γιωργο οταν λες πεντασταδιακο ειναι στην κυριολεξια? Μιση χαραξη- κωνικο- 3ο σταδιο -πατημα- και ρελι?
Ακριβώς την ίδια έχω.... Ειταν του παππού μου τότε που γέμιζε τα χάρτινα φυσίγγια του και καθόμουν και τον έβλεπα όταν ήμουν μικρός.
Σπυρο....το ενδεχομενο της πυριτιδας που εχετε να εχει διαφορετικο ογκο το εξεταζεις στο σκεπτικο σου? Διαφορετικο lot ...η ο ενας να εχει τα τριματα κατω κατω στο βαρελι απο τον αλλο που μπορει να εχει απο τα πανω στρωματα. Πολλα γινονται...παντα καλοπροαιρετα μιλαωΚαι τα τελευταια.....τα σχολια δικα σας!!!!!!Εμφανεστατη η συμπιεση του βυσματος ,ρελιαζοντας στα 57,00!!!!Αραγε που ειναι οι πιεσεις?????Καλοπροαιρετο συμπερασμα....αλλη ογκομετρια οι καλυκες που εχω εγω στην κατοχη μου και αλλη του συναδελφου ιδιογομωτη!!!!Ας μην αναφερω αλλο συμπερασμα...το αφηνω σε σας!!!!!!
Το ιδιο ακριβως ειναι Νικο και με φετινο LOT και με αλλη που εχω απο παλια!!!!!!Αλλα νομιζω οτι εχουμε χασει την ουσια.....ειναι σωστο να κλεινουμε στα 57,00 η ειμαστε στα ορια,του να εκτιναξουμε τις πιεσεις στα κλεισιματα μας!!!!Ο Δημητρης BENELLI προσεγγισε σωστα το θεμα,παντα κατα την γνωμη μου.....Σπυρο....το ενδεχομενο της πυριτιδας που εχετε να εχει διαφορετικο ογκο το εξεταζεις στο σκεπτικο σου? Διαφορετικο lot ...η ο ενας να εχει τα τριματα κατω κατω στο βαρελι απο τον αλλο που μπορει να εχει απο τα πανω στρωματα. Πολλα γινονται...παντα καλοπροαιρετα μιλαω
Τα όπλα μου είναι δίκαννα και γεμίζω μόνο γι αυτά !!Τώρα για το αν θα πισωγυρίσει το κλείστρο στην καραμπίνα δεν το γνωρίζω γιατί δεν έχω καραμπίνα να τη δοκιμάσω! Αν κάποιος μπορεί και θέλει να το δοκιμάσει να μας πει αποτέλεσμα! Υπ όψιν η ς4 η σφραγισμένη!!Αν μου επιτρεπεις μια ερωτηση , 1.36 με S4 με τι οπλο κ που το ριχνεις ; σε κρυο αυτη η δοση δεν θα ανοιγει το κλειστρο σε καραμπινα
Σπύρο πόση διαφορά παίζει να υπάρχει από την (S4 π.χ.) τη συσκευασμένη με τη χύμα;;;Υπ όψιν η ς4 η σφραγισμένη!!
Κωστα και στην συσκευασμενη και στο βαρελι αναγραφετε το LOT .....Εαν ειναι ιδιο το λοτ και στη σφραγισμενη και στο βαρελι ,τοτε ειναι ιδιες!!Αρκει να μην κανει μαιμουδιες ο εμπορος,του στυλ αντε μωρε ας βαλω και την περσινη στο φετινο βαρελι να μην μου πιανουν χωρο....γιατι τοτε βρασε ΜΑΗ μου να φας τριφυλλι!!!!Σπύρο πόση διαφορά παίζει να υπάρχει από την (S4 π.χ.) τη συσκευασμένη με τη χύμα;;;
Ποιά διαφορά έχουν;;; (γενικά οι πυρίτιδες)
Υ.Γ. Εγώ πιστεύω πως είναι ίδιες...κ η χύμα κ η συσκευασμένη.
Απλά πληρώνουμε τη συσκευασία...![]()
Εγώ πιστεύω πως τα στοιχεία που δίνει η εταιρία για την πυρίτιδα ς4,1,45 Χ 32 με 688 αναφέρεται στην συσκευασμένη!!Η χύμα θέλει γύρω στα 0,05-0,10 παραπάνω και με χαμηλότερο καψούλι !!Σπύρο πόση διαφορά παίζει να υπάρχει από την (S4 π.χ.) τη συσκευασμένη με τη χύμα;;;
Ποιά διαφορά έχουν;;; (γενικά οι πυρίτιδες)
Υ.Γ. Εγώ πιστεύω πως είναι ίδιες...κ η χύμα κ η συσκευασμένη.
Απλά πληρώνουμε τη συσκευασία...![]()