Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Οχι μονο ο Γιάνναρος....κι αλλο ενα παλικαρι που δεν γραφει πλεον...

Υπερβολη ξε υπερβολη, στις υγρασιες (90%+) τις πρωινες των μπασιματων, εκαιγα τα τσιχλακια με Νο 9,5 μακριάααα...με (1*)...και ισα που ματωνε το πουπουλό τους σε μερικές...;)
Φυσικα ουτε καν αμφισβειτώ τα γραφώμενά σου...

Οκ...δεν μπορω να εκφαιρω γνωμη, γιατι δεν την εχω δουλεψει...
Οκ τώρα μιλάς !!
Με 1* το ρίχνεις

τι συζηταμε τώρα αφου από λοτ σε λοτ αλλάζει συμπεριφορά. Είτε λέγεται Gm3 είτε granular ap;o thn Vectan κατασκευάζεται κι αλλάζει το χρώμα

Μαριε....εμενα μου ειναι ''αδιανοητο'' να βαζω στην ακρη πυριτιδα επειδη τα λοτ της εχουν ασταθεια.!!!
Να την βαλω στην ακρη....επειδη βρηκα μια καλυτερη ναι θα το κανω....
Για την ασταθεια ΟΧΙ...
Ενας ιδιογομωτης οση ασταθεια να εχει το ΛΟΤ....Με 5 τουφεκιες ( και πολλες λεω ) τις διαφορές τις
εχει βρει φιλε!!!

ΥΓ. Τα ιδια διαβαζα και για την ΤΕΚΝΑ....και δεν την επιανα στα χερια μου...Οταν την ''επιασα'' της
εκανα τον ''γάμο της''.....Τι λοτ και πρασινα αλογα....Αυτα ειναι για οσους βαριουντε να ασχοληθουν φιλε !!!

Μαριε....εμενα μου ειναι ''αδιανοητο'' να βαζω στην ακρη πυριτιδα επειδη τα λοτ της εχουν ασταθεια.!!!
Για την ασταθεια ΟΧΙ...
Ενας ιδιογομωτης οση ασταθεια να εχει το ΛΟΤ....Με 5 τουφεκιες ( και πολλες λεω ) τις διαφορές τις
εχει βρει φιλε!!!

ΥΓ. Τα ιδια διαβαζα και για την ΤΕΚΝΑ....και δεν την επιανα στα χερια μου...Οταν την ''επιασα'' της
εκανα τον ''γάμο της''.....Τι λοτ και πρασινα αλογα....Αυτα ειναι για οσους βαριουντε να ασχοληθουν φιλε !!!
Εγώ βαριέμαι κάθε φορά που αγοράζω νέα βούρρρ δοκιμές .:)

τι συζηταμε τώρα αφου από λοτ σε λοτ αλλάζει συμπεριφορά. Είτε λέγεται Gm3 είτε granular ap;o thn Vectan κατασκευάζεται κι αλλάζει το χρώμα
Mια πυρίτιδα πού παρουσιάζει επίσης αξιόλογη σταθερότητα απο lot σε lot είναι η ταπεινή D20 S .
Tώρα που έκανα κλίκ το γράφω .:)

Εγώ βαριέμαι κάθε φορά που αγοράζω νέα βούρρρ δοκιμές .:)
εγω συνηθιζα να αγοράζω Γενναιες ποσότητες από το ίδιο LOT
αλλά έλα μου ταμαχιάρης όπως όλοι μας
αντε να δοκιμάσω την μια άντε την άλλη
Mια πυρίτιδα πού παρουσιάζει επίσης αξιόλογη σταθερότητα απο lot σε lot είναι η ταπεινή D20 S .
Tώρα που έκανα κλίκ το γράφω .:)
από μια μεγάλη αλλαγή σε λοτ στο τέλος μισησα την αγαπημενη μου Α1

Για την ασταθεια ΟΧΙ...
εχει βρει φιλε!!!

Νίκο στο εχω πει Χίλιες φορές:
ΜΗΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΣΟ ΙΔΙΟΓΟΜΩΤΗ

Ελα καλέ μου φιλε....μην τα παραλεμε....!!!!
Οποιος δεν θελει δεν ειναι καλός....Οι γνωσεις πλεον μοιραζονται αφιλοκερδως....και σαν χειμαρρος...
Περασαν οι εποχες που φιλαγαν κατουρημενες ποδιές για ενα σεταπ !!

για τους παροικούντες την Ιερουσαλήμ:
εννοώ πως ο φίλος μας ο Νίκος έχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ εμπειρία και γνώσεις και μπορεί εύκολα να βρει άκρη.
ο μέσος ιδιογομωτης θα τα βρει σκούρα
εγώ σε μια περίπτωση απογοητεύτηκα τόσο πολύ που τα παράτησα....

εννοώ πως ο φίλος μας ο Νίκος έχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ εμπειρία και γνώσεις και μπορεί εύκολα να βρει άκρη.
Τα παρατισες???τηχερε.εμενα η πυριτηδες με παρατανε οχη εγω .big smile. .very funny.

Στίς αποτυχίες συνήθως την πληρώνει η πυρίτιδα ,την παρατάνε .
Όταν δέν γνωρίζεις ιδιότητες set up .
Έτσι παράτησα πρίν καιρό την D20s μετά απο μια πανωλεθρία στα τρυγόνια σε μέρα
με πολλή υγρασία .Έριχνα 1.50 Χ29 (φοβερό set up ξηρασίας )

H οποία δυστυχώς καταργείται μου είπαν.

Status
Not open for further replies.
Back