Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Για προσέχεται λίγο η γρανουλαρ είναι ροζ η παλιά και η ποιο καινούργια είναι ροζ με μαυρους κόκκους
τωρα τελευταία αν άλλαξε κάτι δεν το ξέρω, πάντως η γρανουλαρ είναι όντος πολεμικό υλικό

Βαδίζω σε αχαρτογράφητα νερά αυτήν την στιγμή μιας και δεν είναι ίδια πυρίτιδα.
Δυστυχώς δεν έχω ταχογράφο να δω τις διαφορές σε ίδια set up. Ξεκινάω με δοσολογίες ίδιες με την παλιά και βλέπουμε. Έστησα 616 1,45 Χ 30 με Aquila 24 Evo ρέλιασμα στα 57, 00 ελεύθερος χώρος 12 - 12,5 χιλιοστά.

Εσύ αυτό κατάλαβες δηλαδή.
ΔΕΝ ΤΟ "ΚΑΤΆΛΑΒΑ" ΑΠΌ ΤΏΡΑ ΤΟ ΓΝΏΡΙΖΑ ΑΠΌ ΠΑΛΊΑ
ΓΝΩΡΙΖΑ ότι η ίδια παρτίδα παραγωγής ή χωρίζεται στα δύο και αλλάζει χρώμα ή ΟΛΟΚΛΗΡΗ η παρτίδα "γίνεται" Gm3 ή Granular

Εσύ τι κατάλαβες δηλαδή;

Δυστυχώς δεν έχω ταχογράφο να δω τις διαφορές σε ίδια set up. Ξεκινάω με δοσολογίες ίδιες με την παλιά και βλέπουμε. Έστησα 616 1,45 Χ 30 με Aquila 24 Evo ρέλιασμα στα 57, 00 ελεύθερος χώρος 12 - 12,5 χιλιοστά.

Καλημερα Γιωργο !!!!
Και εγω που εχω ταχογραφο.....δεν εχω το δικο σου λοτ ωστε να βοηθησω!!!
Να σου πω τι κανω εγω οταν θελω να βρω την διαφορα του λοτ.
Εκλεισες το σεταπ που γραφεις....μια χαρα....Κλεισε αλλα δυο με το ιδιο βυσμα αλλα το ενα στο 1,40χ30
και το αλλο στο 1,50χ30 με το ιδιο καψουλι και στο ιδιο υψος ρελιασματος ολα...
Εαν μετρησεις και διατρηση θα ειναι πολυ καλυτερα .....
Με αυτον τον τροπο την ''ξεβρακωνεις'' την πυριτιδα....Οτι διαφορες εχει με το παλιο λοτ θα στα δειξει
ολα ο στοχος και η διατρηση φιλε !!!

επαναλαμβάνω:
είναι χμμμ.... "άσκοπο" να ψάχνουμε διαφορές σε Gm3 & Granular, από την στιγμή που από Λοτ σε Λοτ η Gm3 (ή ΚΑΙ η granular) αλλάζουν "συμπεριφορά, σε σημείο να λες ότι είναι ΑΛΛΗ μπαρούτη αυτή
δείτε τι έγινε με τον φίλο μας τον Freeman.1989.
τον λύκο μπροστά μας τον έχουμε τον ντορό του ψάχνουμε....

Σήμερα πήγα στον Κένταυρο και ζήτησα να μου δώσει Τεκνα. Δεν ήταν ο γνωστός που δουλεύει μέσα ούτε η αδερφή του, ήταν ένας άλλος κύριος. Μου είπε ότι ΤΕΚΝΑ δεν έχει, και ότι ο Ναυπλιώτης τους είπε ότι θα αργήσει πολύ να έρθει ή μπορεί και να μην έρθει καθόλου.
Έχει ξαναγίνει στο παρελθόν με τις MB το ίδιο σκηνικό...απλά όταν ξαναφέρουν οποίος πάει να πάρει τέκνα να έχει γεμάτο το πορτοφόλι του....

Αν δεν κάνω λάθος, και διορθώστε, και χωρίς να θελω να ρίξω λάδι στην φωτιά,
εχω την εντύπωση ότι αυτές η δυο ναι μεν έχουν παρόμοια χαρακτηρίστηκα αλλά κατασκευάζονται από διαφορετικές εταιρίες.

Εγω τότε βρήκα ένα μισό βαρέλο και το σηκοσα
Και πολύ καλά το έκανες Νίκο.
Θα πάρω κι εγώ ένα κιλό σιπε ακόμα έχω mb32 και psb1 λιγότερο από μισό κιλό απ' τη κάθε μία....οπότε θα τη βγάλω μερικά χρόνια ακόμα.
Αν και σκέφτομαι ότι αν μας κάνουν καμία και κόψουν μαχαίρι τα μολύβδινα....φτου κι απ' την αρχή πάλι..

Γιώργο αυτά είναι light set up .
Γιά φάσσα ή για 2η στο τρυγόνι γέμισε (δοκίμασε πρώτα ) cx2000 1.55 X32.50 LB6 34mm + φελλό cal 20 13 mm 57.80 6*
Προυπόθεση εύρους χρήσης το σκληρό σκάγι 4% αντιμόνιο .
Από τα καλύτερα set up GM3 -GRANULAR

Γιώργο αυτά είναι light set up .
Γιά φάσσα ή για 2η στο τρυγόνι γέμισε (δοκίμασε πρώτα ) cx2000 1.55 X32.50 LB6 34mm + φελλό cal 20 13 mm 57.80 6*
Προυπόθεση εύρους χρήσης το σκληρό σκάγι 4% αντιμόνιο .
Από τα καλύτερα set up GM3 -GRANULAR

Σε αυτον τον LB6....Εχεις διδακτορικο βρε φιλε.....και σε παραδεχομαι !!!! .shake hands.

Δεν νομιζω να εχεις πυριτιδα....που να μην εχεις δοκιμασει τον LB6 !!!:)

Εκλεισα το ιδιο σεταπ....για να δουμε διαφορες στην ογκομετρια .
Τελικα υπαρχει....και μεγαλη διαφορα .... εσυ οπως λες εχεις 12-12,5 κενο χωρο και με το δικο μου ΛΟΤ
εδωσε 11 χιλιοστα κενο χωρο Γιωργο !!!
Και για του λογου το αληθες...

εικόνα_Viber_2022-07-24_10-31-37-652.jpg

Σε αυτον τον LB6....Εχεις διδακτορικο βρε φιλε.....και σε παραδεχομαι !!!! .shake hands.

Δεν νομιζω να εχεις πυριτιδα....που να μην εχεις δοκιμασει τον LB6 !!!:)
Είναι πολύ καλό βύσμα κ.Νίκο .
Με σωστό στήσιμο σου δίνει φανταστικές βολές .

Είναι πολύ καλό βύσμα κ.Νίκο .
Με σωστό στήσιμο σου δίνει φανταστικές βολές .

Δεν αμφισβητω αυτο που λες....Το θεωρω ομως βυσμα για βολες στα 45 -50 + μετρα....
Εγω δεν σηκωνω οπλο πανω απο τα 45 μετρα....και αυτος ειναι ο λογος που εχω λιγες δοκιμες με
αυτο το βυσμα στα 50+ μετρα....
Καποιες δοκιμες πηγαν πολυ καλα....και καποιες ηταν σκετη φολα....Ωστοσο ειδα οτι σαν βυσμα εχει
πολλες δυνατοτητες....!!! Τις δοκιμες τις εκανα περισσοτερο απο περιεργεια...και οχι για το κυνηγι.
Δεν το υποτιμω σαν βυσμα....αλλα δεν ασχοληθηκα αρκετα μαζι του.

Το ιδιο καλός ειναι και ο Ελληνικος LB6....Δεν νομιζω οτι εχει να ζηλεψει τιποτα απο τον Ιταλικο!!!
Οτι γουσταρεις τον κανεις....απο συγκεντρωτικο φυσιγγιο ....μεχρι και διασπορας !!! :)

εικόνα_Viber_2022-04-04_19-21-02-444.jpg

εικόνα_Viber_2022-04-04_19-21-12-692.jpg

εικόνα_Viber_2022-03-31_17-39-00-021.jpg
εικόνα_Viber_2022-04-04_10-13-48-026.jpg

Σε ολες τις δοκιμες....ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ LB6....

Status
Not open for further replies.
Back