Εσύ Γιάννη δεν έχεις δει διαφορά?Είναι και η 2 το ίδιο σταθερές!Με προλαβες![]()
Εσύ Γιάννη δεν έχεις δει διαφορά?Είναι και η 2 το ίδιο σταθερές!Με προλαβες![]()
Οχη αλα λεο λεςΕσύ αυτό κατάλαβες δηλαδή.
Η gm3 οχη.η glanular μεχρει τωρα ναι.τωρα αποτη διαβαζο που αλαξε ογκομετρια και κοκομετρια δεν ξεροΕσύ Γιάννη δεν έχεις δει διαφορά?Είναι και η 2 το ίδιο σταθερές!
Έτσι θέλω να μου τα λες! Για αυτό σ αγαπάωΗ gm3 οχη.η glanular μεχρει τωρα ναι.τωρα αποτη διαβαζο που αλαξε ογκομετρια και κοκομετρια δεν ξερο
Και κατη αλο που ορισμενη μπορει να μην το ξερουν.παλια βαφτισαν την prima gm3 εγηνε ενας χαμος τοτε.ολη ψαχνανε τη φτεει τα λοτΈτσι θέλω να μου τα λες! Για αυτό σ αγαπάω![]()
Και με 1* κ με 2*Οκ τώρα μιλάς !!
Με 1* το ρίχνεις
ΔΕΝ ΤΟ "ΚΑΤΆΛΑΒΑ" ΑΠΌ ΤΏΡΑ ΤΟ ΓΝΏΡΙΖΑ ΑΠΌ ΠΑΛΊΑΕσύ αυτό κατάλαβες δηλαδή.
Βαδίζω σε αχαρτογράφητα νερά αυτήν την στιγμή μιας και δεν είναι ίδια πυρίτιδα.
Δυστυχώς δεν έχω ταχογράφο να δω τις διαφορές σε ίδια set up. Ξεκινάω με δοσολογίες ίδιες με την παλιά και βλέπουμε. Έστησα 616 1,45 Χ 30 με Aquila 24 Evo ρέλιασμα στα 57, 00 ελεύθερος χώρος 12 - 12,5 χιλιοστά.
Έχει ξαναγίνει στο παρελθόν με τις MB το ίδιο σκηνικό...απλά όταν ξαναφέρουν οποίος πάει να πάρει τέκνα να έχει γεμάτο το πορτοφόλι του....Σήμερα πήγα στον Κένταυρο και ζήτησα να μου δώσει Τεκνα. Δεν ήταν ο γνωστός που δουλεύει μέσα ούτε η αδερφή του, ήταν ένας άλλος κύριος. Μου είπε ότι ΤΕΚΝΑ δεν έχει, και ότι ο Ναυπλιώτης τους είπε ότι θα αργήσει πολύ να έρθει ή μπορεί και να μην έρθει καθόλου.
Εγω τότε βρήκα ένα μισό βαρέλο και το σηκοσαΈχει ξαναγίνει στο παρελθόν με τις MB το ίδιο σκηνικό...απλά όταν ξαναφέρουν οποίος πάει να πάρει τέκνα να έχει γεμάτο το πορτοφόλι του....
Και πολύ καλά το έκανες Νίκο.Εγω τότε βρήκα ένα μισό βαρέλο και το σηκοσα
Γιώργο αυτά είναι light set up .Βαδίζω σε αχαρτογράφητα νερά αυτήν την στιγμή μιας και δεν είναι ίδια πυρίτιδα.
Δυστυχώς δεν έχω ταχογράφο να δω τις διαφορές σε ίδια set up. Ξεκινάω με δοσολογίες ίδιες με την παλιά και βλέπουμε. Έστησα 616 1,45 Χ 30 με Aquila 24 Evo ρέλιασμα στα 57, 00 ελεύθερος χώρος 12 - 12,5 χιλιοστά.
Γιώργο αυτά είναι light set up .
Γιά φάσσα ή για 2η στο τρυγόνι γέμισε (δοκίμασε πρώτα ) cx2000 1.55 X32.50 LB6 34mm + φελλό cal 20 13 mm 57.80 6*
Προυπόθεση εύρους χρήσης το σκληρό σκάγι 4% αντιμόνιο .
Από τα καλύτερα set up GM3 -GRANULAR
Βαδίζω σε αχαρτογράφητα νερά αυτήν την στιγμή μιας και δεν είναι ίδια πυρίτιδα.
Είναι πολύ καλό βύσμα κ.Νίκο .Σε αυτον τον LB6....Εχεις διδακτορικο βρε φιλε.....και σε παραδεχομαι !!!!
Δεν νομιζω να εχεις πυριτιδα....που να μην εχεις δοκιμασει τον LB6 !!!![]()
Είναι πολύ καλό βύσμα κ.Νίκο .
Με σωστό στήσιμο σου δίνει φανταστικές βολές .