Ποιά μηχανή έχεις Γιώργο ;Cx 2000 68,5 Granular 1,45 X 28 Spark νούμερο 8 57, 5
Στην άκρη για δοκιμή στο σκοπευτήριο μαζί με 4-5 ακόμη set up να βρούμε που καίγεται σωστά...
View attachment 51971
Mb32Ποια μονοβασική πυρίτιδα θα προτιμούσατε για συνθήκες υψηλής υγρασίας για γομώσεις 32γρ;
Είπα Μονοβασική.
Ευχαριστώ για την απάντηση!Mb32
Η mb32 είναι τροποποιημένη μονοβασικηMb32
οπως τα ειπες φιλε,ποτε δεν πεφτη στανταρ στα ογκομετρικα,για να εισαι σιγουρος θα πρεπη να ζυγιζεις σε καθε φυσιγγιΕυχαριστώ για την απάντηση!
Την έχεις δουλέψει; Είναι δύσκολη;
Ρωτάω επειδή είναι τροποποιημένη μονοβασική και φοβάμαι μην έχω τα προβλήματα που είχα με τη sipe. Δηλαδή είναι σταθερή η δοσομετρία ή σε κάθε φυσίγγι θα θέλει μέτρημα και διόρθωση; Διαβρώνει τα εργαλεία;
Είναι εξερετικη πυρίτιδα και εύκοληΕυχαριστώ για την απάντηση!
Ρωτάω επειδή είναι τροποποιημένη μονοβασική και φοβάμαι μην έχω τα προβλήματα που είχα με τη sipe. Δηλαδή είναι σταθερή η δοσομετρία ή σε κάθε φυσίγγι θα θέλει μέτρημα και διόρθωση; Διαβρώνει τα εργαλεία;
οπως τα ειπες φιλε,ποτε δεν πεφτη στανταρ στα ογκομετρικα,για να εισαι σιγουρος θα πρεπη να ζυγιζεις σε καθε φυσιγγι
Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.Είναι εξερετικη πυρίτιδα και εύκολη
Αν υπηρχε στο εμποριο, θα σου πρώτεινα με κλειστα ματια τη GP...ανωτερη σε διατρησεις στην παρα πολυ υγρασια...any way!!Ποια μονοβασική πυρίτιδα θα προτιμούσατε για συνθήκες υψηλής υγρασίας για γομώσεις 32γρ;
Είπα Μονοβασική.
Ευχαριστώ Κώστα. Και αυτή τροποποιημένη μονοβασική. Δεν τη γλυτώνουμε τη νιτρογλυκερίνη αν θέλουμε σταθερότητα στην υγρασία βλέπω....επειτα θα σου πρωτεινα και τη G3000....
Η G3000 είναι πολυ πιο συνεπείς στην υγρασία απο τη ΜΒ32 συμφωνα με αυτα που εχω δει εγω προσωπικα....σκύλα & οργιάρα στην υγρασία η " G "...!!
Την έχω δουλέψει και είναι εξαιρετική!Ευχαριστώ για την απάντηση!
ΜΒ 32....η πιο ευκολοδούλευτη ;;;
GlanularΠοια μονοβασική πυρίτιδα θα προτιμούσατε για συνθήκες υψηλής υγρασίας για γομώσεις 32γρ;
Είπα Μονοβασική.
206S . Μονοβασικη....Για μενα πολυ καλυτερη απο Α1 στην υγρασια....Και ευκολοδουλευτη!!!Ποια μονοβασική πυρίτιδα θα προτιμούσατε για συνθήκες υψηλής υγρασίας για γομώσεις 32γρ;
Είπα Μονοβασική.
Γνώμη μου είναι να ξεκινήσεις με ένα δράπανο πάγκου και ρελιαστά φυσίγγια και στην πορεία αν σου αρέσει να πας σε μια μηχανή για αστεροειδές κλείσιμο.Παιδια θα ηθελα την συμβουλη σας οσον αφορα την ιδιογομωση..θα ηθελα να ξεκινησω να γεμιζω κανενα φυσιγγι σαν αρχαριος φυσικα και θα ηθελα να μου πειτε καποιες γνωμες αν γινεται οσον αφορα για καποια μηχανη και γενικοτερα καποιες σημαντικες γνωσεις γυρω απο το θεμα ξερω κατι ψιλα αλλα καλο θα ηταν να τα ξεκινησω ολα απο την αρχη με τον σωστο τροπο να κανω λιγα φυσιγγακια για εμενα για το κυνηγι..η αγορα μηχανης για ρελιασμα με το χερι που ειναι μονο για κλεισιμο και ακομα μιας για καψουλια βαλε βγαλε τελειως απλες συν τι αλλο θα χρειαστω αξιζει;