Ποτέ δεν κατάφερα να τον δουλέψω. Τον πήρα και γω στην αρχή.
Για τα ρελιαστα κατι κάνεις αλλά κάνει κάτι κύματα επανω δεν κόβει τόσο καλά.Ποτέ δεν κατάφερα να τον δουλέψω. Τον πήρα και γω στην αρχή.
Δεν έχω ούτε 3το στάδιο ούτε ξέρω τι κάνει..Εαν μπορεις...παρε αυτον σου προτειναν τα παιδια απο τον
Κενταυρο.
Αλλα ενας φιλος μου ειπε οτι δεν κοβει στα 65,4 δεν φτανει η βιδα για
ρυθμιση που εχει .
Μπορει να εχει δικιο..δεν ξερω...Εχω φτιαξει μονος μου καλυκοκοφτη
τον ιδιο με αυτον που εχει ο Κενταυρος αλλα ''πιανει'' και τους 12/76
καλυκες και τους κοβω στα 75 ακριβως.
ΥΓ.Και μια βασικη λεπτομερεια για μενα...Οσοι εχετε 3το σταδιο και
κλεινεται και 12/76 καλυκες...Μην αφηνετε 10-11 κενο χωρο και να
ρελιαζετε στα 64.
Με 12 χιλιοστα κενο χωρο και χρηση 3του σταδιου ( ελαφρυ πατημα )
ρελιασμα παλι στα 64....εχετε λιγοτερη ανακρουση...φυσιγγια καρμπον
σε σχεση με τα 10 -11 χιλιοστα κενου χωρου!!![]()
Πρέπει να φτάνει η προέκταση μέχρι τον πυθμένα του κάλυκα και να μπορεί να αυξομειωθει το μήκος της προεκτασης έτσι που να φτάνει το κοπτικό στο επιθυμητό σημείο κοπής.
Είναι πολύ λίγο το περιθώριο που πρέπει να κόψει και έχει τζόγο το κοπτικό με αποτέλεσμα να οδηγείται προς την άκρη του κάλυκα.
Κάνει πολύ καλή δουλειά σε χάρτινο κάλυκα.Ποτέ δεν κατάφερα να τον δουλέψω. Τον πήρα και γω στην αρχή.
Όχι κόβει σε πολύ μεγάλο εύρος. Εχω δύο και έχω κόψει και κάτω από 60mm και magnum κάλυκες. Δεν έχει θέμα κόβει σε όλα τα ύψη.Αλλα ενας φιλος μου ειπε οτι δεν κοβει στα 65,4 δεν φτανει η βιδα για
ρυθμιση που εχει .
Έτσι κόβει όπως το λες, και εγώ δεν είδα να έχει πρόβλημα, κόβει όπου θες.Όχι κόβει σε πολύ μεγάλο εύρος. Εχω δύο και έχω κόψει και κάτω από 60mm και magnum κάλυκες. Δεν έχει θέμα κόβει σε όλα τα ύψη.