Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Συναδελφοι καλημερα, η ζυγαρια που ειχα παραγγειλει εφτασε χθες οποτε ειμαι ετοιμος να μαζεψω και τα υπολοιπα απαραιτητα για να ξεκινησω. Απο οτι νου προτεινατε την πρπηγουμενη φορα βλεπω να καταληγω στην granular και θα ηθελα να μου προτεινετε καλυκες, βυσματωσεις κτλ που δουλευουν καλα με αυτη την πυριτιδα. Θα με ενδιαφεραν μεσοταπες για 30-32 γραμμ νο9, ενα βυσμα που θα δωσει πολυ μεγαλη συγκεντρωση κυριως για πειραματισμο, και προτεινετε ελευθερα βυσματα που εσεις συμπαθειτε και με αναλογα σεταπ αν ειναι δυνατο

Συναδελφοι καλημερα, η ζυγαρια που ειχα παραγγειλει εφτασε χθες οποτε ειμαι ετοιμος να μαζεψω και τα υπολοιπα απαραιτητα για να ξεκινησω. Απο οτι νου προτεινατε την πρπηγουμενη φορα βλεπω να καταληγω στην granular και θα ηθελα να μου προτεινετε καλυκες, βυσματωσεις κτλ που δουλευουν καλα με αυτη την πυριτιδα. Θα με ενδιαφεραν μεσοταπες για 30-32 γραμμ νο9, ενα βυσμα που θα δωσει πολυ μεγαλη συγκεντρωση κυριως για πειραματισμο, και προτεινετε ελευθερα βυσματα που εσεις συμπαθειτε και με αναλογα σεταπ αν ειναι δυνατο

Σπυρο οι μισοταπες καθε αλλο παρα συγκεντρωτικες ειναι...Τι φυσιγγιο ψαχνεις και για ποσα μετρα ??

Κυριε Νικο εννοουσα θελω διαφορετικα σεταπ. Και μεσοταπες για 20-30 μετρα και διασπορας για μπεκατσα θα ψαχτω αλλα θα ηθελα να δοκιμασω και για καποιο πολυ συγκεντρωτικο πιο πολυ για την δοκιμη ή τιποτα καρακαξες καθιστες απο Σεπτεμβρη με το καλο.

Κυριε Νικο εννοουσα θελω διαφορετικα σεταπ. Και μεσοταπες για 20-30 μετρα και διασπορας για μπεκατσα θα ψαχτω αλλα θα ηθελα να δοκιμασω και για καποιο πολυ συγκεντρωτικο πιο πολυ για την δοκιμη ή τιποτα καρακαξες καθιστες απο Σεπτεμβρη με το καλο.

ΟΚ. Με τι τροπο θα κλεινεις ???
Ρελιαστρα χειρος - 2 - 3 - σταδια ή πεντασταδιακο ???
Τι εργαλεια θα εχεις για κλεισιμο Σπυρο μου....απο εκει ξεκιναμε...Απο σεταπ υπαρχουν για οτι θελεις φιλε !!!

Σπυρο μου....Παρε μια ρελιαστρα χειρος ετσι για την αρχη....και να μπεις χωρις πολλα εξοδα στον χωρο
της ιδιογομωσης,,,,,Μια χαρα φυσιγγια θα βγαζεις...Σχεδον...Ολοι ετσι ξεκινησαμε φιλε...
Και ο Σεμτεμβης θα σε βρει ετοιμο φιλε !!!

Ναι αυτο εχω σκοπο να
View attachment 68991
Εάν δεν υπάρχει δυνατότητα για κάτι περισσότερο από αυτό.........να μην πάρεις κάτι λιγότερο γιατί θα μετανοήσεις.
Παρω το συντομοτερο. Αλλα επειδη θελω να παρω μια και καλη πυριτιδα, βυσματα, καλυκες κτλ αν μπορουσατε να με βοηθησετε με αυτη την λιστα

Ναι αυτο εχω σκοπο να

Παρω το συντομοτερο. Αλλα επειδη θελω να παρω μια και καλη πυριτιδα, βυσματα, καλυκες κτλ αν μπορουσατε να με βοηθησετε με αυτη την λιστα
Επειδη δεν ξερω τι υψη και μαρκες βυσματων θα χρειαστω, καψυλλια με αυτη την εννοια.

Επειδη δεν ξερω τι υψη και μαρκες βυσματων θα χρειαστω, καψυλλια με αυτη την εννοια.
Σε αυτό δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εφ όσον θα ασχοληθείς με Granular και απ οτι εχω καταλάβει το καινούργιο λοτ βγάζει διαφορετικές ογκομετριες από το παλιό. Καλύτερα κάποιος συνάδελφος που έχει ασχοληθεί με το καινούργιο να σου πει για συγκεντρωτήρες. Όσον αφορά τα καψούλια η δική μου γνώμη είναι ότι το 616 και το 688 για 30-32 gr είναι μονόδρομος.

Ευχαριστω πολυ παλικαρια! Για ζ2μ αν αξιζει (το bp f2 34 γραμμ ειχε δωσει καλες εντυπωσεις) και ενα υψος αν γνωριζει καποιος.
Με ποιον τρόπο θα κλείσεις Σπύρο;Βύσματα 21-22 μμ,με την τελευταία granular,στα 32γρσκαγια,έχουν 13-14 μμ ελεύθερο χώρο Αν κλείσεις σε δύο στάδια ,ίσως χρειαστείς βύσματα 23-24μμ.,ίσως και ψηλοτερα..Το ίδιο και σε ρελι....

Ναι αυτο εχω σκοπο να

Πάρε NSI κάλυκες με 688 (πράσινο ) καψύλι + Granular βγάζει πυραύλους στα 57.80 .

Με ποιον τρόπο θα κλείσεις Σπύρο;Βύσματα 21-22 μμ,με την τελευταία granular,στα 32γρσκαγια,έχουν 13-14 μμ ελεύθερο χώρο Αν κλείσεις σε δύο στάδια ,ίσως χρειαστείς βύσματα 23-24μμ.,ίσως και ψηλοτερα..Το ίδιο και σε ρελι....
Με το πρεσακι του φαντομ με το καλο

Status
Not open for further replies.
Back