Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Με το πρεσακι του φαντομ με το καλο
Ο φάντομ έχει 2 στάδια,3 στάδια,δεν θυμάμαι αν έχει και κάποιο με παραπάνω ..Σε γενικές γραμμές,σε συνάρτηση με την ογκομετρια του κάλυκα,granular με βύσματα ύψους 21-22 μμ.,μας δίνουν 13-14μμ ελεύθερο χώρο με 32 γρ. σκάγια.Οποτε,ανάλογα τα στάδια που θα κλείσεις ,αλλά και την ογκομετρια που έχει ο κάλυκας που θα χρησιμοποιηθεί,προσαρμόζεις το ύψος του βύσματος....

Αν ειναι ετσι πρεπει να πας σε 24αρια βυσματα οπως αναφερει ο Παρης.
Aquilla 24,Tασκωφ 24 και Nobel GT 24 ειναι αρκετα σκληρα βυσματα που θα σε βοηθησουν να κλεισεις χωρις λακουβα σε 2 σταδια.
Εννοειται και ο spark....αν εκλεινε με την παλια στα 28 τωρα θα κλεισεις στα 30.

Ναι για χάρτινα είναι σχεδόν εντάξει.Μειονεκτημα ότι δεν έχει στοπ για να ξέρεις πότε θα σταματήσεις να ρελιαζεις.
Ποιό είναι το αντίστοιχο μηχάνημα ρελιάσματος για πλαστικούς κάλυκες ;
Με όλες τις κατάλληλες ρυθμίσεις.

Ερώτηση; ;;
Είχα κάτι σκάγια 4+1 τα ανακάτεψα και τα έκλεισα με 616 ΜΒ36 1.90χ35 με ζ2μ21 σε ριγμένο κάλυκα από 11 κενο στα 57 είναι οκ;;;
Η φουρνελο; θέλω να το σκάσω στα ντενεκια 😁

Οχι ριχτο επικινδυνο δεν ειναι....Το τι θα σου δωσει...ειναι αλλα υποθεση .

Ερώτηση; ;;
Είχα κάτι σκάγια 4+1 τα ανακάτεψα και τα έκλεισα με 616 ΜΒ36 1.90χ35 με ζ2μ21 σε ριγμένο κάλυκα από 11 κενο στα 57 είναι οκ;;;
Μην παίρνεις αυτούς τους Λάκωνες .. αφού βλέπεις ότι δεν τρυπάνε .. είναι σκληρά τενέκια αυτοί. :cool:

Ερώτηση; ;;
Ωραίο mix grill ρε! Κράτα το για κανένα παπί.

Ερώτηση; ;;
Μπουμπουνατο...άααααανετααα...

Status
Not open for further replies.
Back